Sari la conținut

cont - cristina universitate bucuresti

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti universitate
  • Oras:bucuresti universitate

Nu am vrut sa fac asta nu sunt un nebun dc nu am facuto atatia ani???/ dar ganditi oameni buni pe 29 aprilie cand copilu meu facea 6 ani eu stateam barbat dur matur pe care viata la incercat cu multe plangeam in casa ca nu pot fi alaturi de el copilu meu odata in viata face 6 ani nu de 10 ori si nu mia dat copilu un amarat de minut la telefon

Link spre comentariu
Vizitator taki
Reputație: 0

Va rog sa scrie sotul cu coloare VERDE, fosta sotie cu color rosu si prieten de familie dani cu coloare negru, asa ca inteleg si noi cine vorbeste!

Si cine apare nou sa scrie sa alege alt coloare si sa isi face o scurta prezentare cu nume, varsta si unde sa baga in tragedie asta de inima de tigan!

Link spre comentariu
Vizitator stau de sase
Reputație: 0

Pestele trebuie sa se orienteze catre alta fata, sa mearga la furat in Vest sau sa traiasca din ajutorul de somaj.

• Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Am citit cu deosebit interes replicile dezarticulate (..nearticulate) scrise de personajele mitologiei contemporane : "Dany", "Sotul", "Cristina".

Ce nu inteleg deloc este cum comunica in realitate oamenii astia intre ei - suntem oare din aceeasi specie? Atat de prost sunt scrise, atat de multe greseli gramaticale incat lipseste (aproape) in intregime o logica elementara. ..

Mi-ar fi placut totusi sa mai citesc despre "Batranul", personajul defavorizat in numele caruia s-a facut o datorie de 5.400 lei (cu punct scris intre cifre, sa se delimiteze valoarea si suma exacta)

Oare ce o face Batranul chiar acum? Citeste tabelul la intretinere? Dar Dany? Rupe seminte nervos, bea bere la pet si concepe planuri de razbunare?

TO BE CONTINUED ?

• Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:undeva in balcani
  • Oras:undeva in balcani

Am citit cu deosebit interes replicile dezarticulate (..nearticulate) scrise de personajele mitologiei contemporane : "Dany", "Sotul", "Cristina".

Ce nu inteleg deloc este cum comunica in realitate oamenii astia intre ei - suntem oare din aceeasi specie? Atat de prost sunt scrise, atat de multe greseli gramaticale incat lipseste (aproape) in intregime o logica elementara. ..

Mi-ar fi placut totusi sa mai citesc despre "Batranul", personajul defavorizat in numele caruia s-a facut o datorie de 5.400 lei (cu punct scris intre cifre, sa se delimiteze valoarea si suma exacta)

Oare ce o face Batranul chiar acum? Citeste tabelul la intretinere? Dar Dany? Rupe seminte nervos, bea bere la pet si concepe planuri de razbunare?

TO BE CONTINUED ?

la ce scoala predati, dom' profesor?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...