cristina Reputație: 884 Postat Iunie 5, 2016 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Partajează Postat Iunie 5, 2016 Sti tu Filmuletele alea frumaose cu poze etc Link spre comentariu
cristina Reputație: 884 Postat Iunie 5, 2016 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Partajează Postat Iunie 5, 2016 Deci ma Gasesti Pe Fb DACA VREI SA VB CU MINE CU DANY Link spre comentariu
cristina Reputație: 884 Postat Iunie 5, 2016 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Partajează Postat Iunie 5, 2016 a zis sa ii fie sterse pozele. contul e detinut de mai multe persoane. nu e ok Uite oameni au inceput sa confirme Link spre comentariu
cristina Reputație: 884 Postat Iunie 5, 2016 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Partajează Postat Iunie 5, 2016 Nu am vrut sa fac asta nu sunt un nebun dc nu am facuto atatia ani???/ dar ganditi oameni buni pe 29 aprilie cand copilu meu facea 6 ani eu stateam barbat dur matur pe care viata la incercat cu multe plangeam in casa ca nu pot fi alaturi de el copilu meu odata in viata face 6 ani nu de 10 ori si nu mia dat copilu un amarat de minut la telefon Link spre comentariu
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 Va rog sa scrie sotul cu coloare VERDE, fosta sotie cu color rosu si prieten de familie dani cu coloare negru, asa ca inteleg si noi cine vorbeste! Si cine apare nou sa scrie sa alege alt coloare si sa isi face o scurta prezentare cu nume, varsta si unde sa baga in tragedie asta de inima de tigan! Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114270 Postat Iunie 6, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iunie 6, 2016 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2016 Partajează Postat Iunie 6, 2016 Gata ? Link spre comentariu
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 6, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Partajează Postat Iunie 6, 2016 bai motane de ce l-ai banat, abia incepuse balamucu Link spre comentariu
rafaieele Reputație: 4 Postat Iunie 6, 2016 Partajează Postat Iunie 6, 2016 Confirm din pacate omu are dreptate am vazut filmulete cum cristina filma clienti cu camera ascunsa din pacate Link spre comentariu
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 6, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Partajează Postat Iunie 6, 2016 Confirm din pacate omu are dreptate am vazut filmulete cum cristina filma clienti cu camera ascunsa din pacatepe VHS? Link spre comentariu
lica28 Reputație: 77 Postat Iunie 6, 2016 Oras:undeva in balcani Oras:undeva in balcani Partajează Postat Iunie 6, 2016 confirm si eu , am vazut filmulet in care apare un client care sigur nu stie ca este filmat, deci fiti cu ochii in patru baieti! Link spre comentariu
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2016 Partajează Postat Iunie 6, 2016 Cum stiit ca este client? poate sa fie clar dobitoc ca a postat poze, fost sotul, nu? Link spre comentariu
rafaieele Reputație: 4 Postat Iunie 6, 2016 Partajează Postat Iunie 6, 2016 Nu iti spun pe bune intra sa iti dea filmuletu maffyeu are multe toti diferiti se vede clar totul Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 6, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 6, 2016 Ce-o face Cristina? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2016 Partajează Postat Iunie 6, 2016 Ce-o face Cristina?Fimeaza la nuntzi 3 13 Link spre comentariu
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 6, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Partajează Postat Iunie 6, 2016 Fimeaza la nuntzi http://rabbibarbara.com/wp-content/uploads/2015/07/gay-marriage-wedding-vows-100815-02.jpg 1 Link spre comentariu
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2016 Partajează Postat Iunie 6, 2016 Nu iti spun pe bune intra sa iti dea filmuletu maffyeu are multe toti diferiti se vede clar totul ciudat atunci Link spre comentariu
victorino Reputație: 9 Postat Iunie 6, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2016 Ce-o face Cristina?Suge pula si se arde-n gaoz! Ce sa faca? Link spre comentariu
rafaieele Reputație: 4 Postat Iunie 6, 2016 Partajează Postat Iunie 6, 2016 Corect foarte bine punctat pacat ca este adevarat ce a spus acel tip cu acele filmulete sincer Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114270 Postat Iunie 6, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iunie 6, 2016 rafaieele ce mesaj ai pentru cristina astazi ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2016 Partajează Postat Iunie 6, 2016 rafaieele ce mesaj ai pentru cristina astazi ? Doar atât? 1 14 Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2016 Partajează Postat Iunie 6, 2016 Pestele trebuie sa se orienteze catre alta fata, sa mearga la furat in Vest sau sa traiasca din ajutorul de somaj. 5 Link spre comentariu
codered Reputație: 3190 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iunie 7, 2016 Am citit cu deosebit interes replicile dezarticulate (..nearticulate) scrise de personajele mitologiei contemporane : "Dany", "Sotul", "Cristina". Ce nu inteleg deloc este cum comunica in realitate oamenii astia intre ei - suntem oare din aceeasi specie? Atat de prost sunt scrise, atat de multe greseli gramaticale incat lipseste (aproape) in intregime o logica elementara. .. Mi-ar fi placut totusi sa mai citesc despre "Batranul", personajul defavorizat in numele caruia s-a facut o datorie de 5.400 lei (cu punct scris intre cifre, sa se delimiteze valoarea si suma exacta) Oare ce o face Batranul chiar acum? Citeste tabelul la intretinere? Dar Dany? Rupe seminte nervos, bea bere la pet si concepe planuri de razbunare? TO BE CONTINUED ? 6 Link spre comentariu
lica28 Reputație: 77 Postat Iunie 7, 2016 Oras:undeva in balcani Oras:undeva in balcani Partajează Postat Iunie 7, 2016 Am citit cu deosebit interes replicile dezarticulate (..nearticulate) scrise de personajele mitologiei contemporane : "Dany", "Sotul", "Cristina". Ce nu inteleg deloc este cum comunica in realitate oamenii astia intre ei - suntem oare din aceeasi specie? Atat de prost sunt scrise, atat de multe greseli gramaticale incat lipseste (aproape) in intregime o logica elementara. .. Mi-ar fi placut totusi sa mai citesc despre "Batranul", personajul defavorizat in numele caruia s-a facut o datorie de 5.400 lei (cu punct scris intre cifre, sa se delimiteze valoarea si suma exacta) Oare ce o face Batranul chiar acum? Citeste tabelul la intretinere? Dar Dany? Rupe seminte nervos, bea bere la pet si concepe planuri de razbunare? TO BE CONTINUED ?la ce scoala predati, dom' profesor? Link spre comentariu
codered Reputație: 3190 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iunie 7, 2016 la ce scoala predati, dom' profesor?Din 2010 la Nimfomane.com. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum