lica28 Reputație: 77 Postat Iunie 7, 2016 Oras:undeva in balcani Oras:undeva in balcani Postat Iunie 7, 2016 Din 2010 la Nimfomane.com.Organul genital masculin nu are creier, deci are incapacitatea de a scrie corect gramatical si de a memora, se bazeaza mai mult pe istincte primare, in randul utilizatoruilor este destul de raspandit acest organ cu deficiente majore.
Vizitator alex_xx Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2016 Postat Iunie 7, 2016 Mai e interesant cum dracu reusesc ei, astia, sa se tot reproduca si cum de nu mor traversand vreo autostrada sau aeroport sau mai stiu eu ce moarte stupida vedem numai pe la stiri prin america. Ce nu inteleg deloc este cum comunica in realitate oamenii astia intre ei - suntem oare din aceeasi specie? [..] lipseste (aproape) in intregime o logica elementara. ..
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 7, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Iunie 7, 2016 Mai e interesant cum dracu reusesc ei, astia, sa se tot reproduca si cum de nu mor traversand vreo autostrada sau aeroport sau mai stiu eu ce moarte stupida vedem numai pe la stiri prin america.prin sciziparitate, dintr-un prost rezulta 2 mai prosti 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2016 Postat Iunie 8, 2016 Ceaveț mă cu ei?E şi ei oamenii.... si sa fute pe bani nu pe gramatica sau eugenii ca janeta 1 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Iunie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 8, 2016 Din 2010 la Nimfomane.com. Dom' profesor, spuneti-ne, va rugam, care este rata de promovabilitate la aceasta scoala?!?! Iau acesti elevi Bacul .... spre Tulcea?!?! 3 17
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2016 Postat Iunie 8, 2016 Dom' profesor, spuneti-ne, va rugam, care este rata de promovabilitate la aceasta scoala?!?! Iau acesti elevi Bacul .... spre Tulcea?!?! Mai degrabă spre pulă ... 1 15
codered Reputație: 3190 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iunie 9, 2016 Dom' profesor, spuneti-ne, va rugam, care este rata de promovabilitate la aceasta scoala?!?! Iau acesti elevi Bacul .... spre Tulcea?!?! Stimata domnisoara, dumneavoastra deja ati absolvit Cursul Intensiv Pregatire Nimfomane, precum si modulul suplimentar Pregatire Tasnitoare Sub Presiune.Informatia solicitata de dumneavoastra este disponibila doar Cadrelor Active, implicate inca in Munca de Sub Catedra. 6
randunica Reputație: 6350 Postat Iunie 9, 2016 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iunie 9, 2016 Nu iti spun pe bune intra sa iti dea filmuletu maffyeu are multe toti diferiti se vede clar totulTareeeeeeee!
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Iunie 11, 2016 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Iunie 11, 2016 Tareeeeeeee! Ăsta-i mai prost ca dobre
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum