Sari la conținut

cont - cristina universitate bucuresti

Postări Recomandate

• Oras:undeva in balcani
  • Oras:undeva in balcani
Postat

Din 2010 la Nimfomane.com.

Organul genital masculin nu are creier, deci are incapacitatea de a scrie corect gramatical si de a memora, se bazeaza mai mult pe istincte primare, in randul utilizatoruilor este destul de raspandit acest organ cu deficiente majore.

Vizitator alex_xx
Reputație: 0
Postat

Mai e interesant cum dracu reusesc ei, astia, sa se tot reproduca si cum de nu mor traversand vreo autostrada sau aeroport sau mai stiu eu ce moarte stupida vedem numai pe la stiri prin america.

Ce nu inteleg deloc este cum comunica in realitate oamenii astia intre ei - suntem oare din aceeasi specie? [..] lipseste (aproape) in intregime o logica elementara. ..

Vizitator
Postat

Ceaveț mă cu ei?

E şi ei oamenii....

• Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

Mai e interesant cum dracu reusesc ei, astia, sa se tot reproduca si cum de nu mor traversand vreo autostrada sau aeroport sau mai stiu eu ce moarte stupida vedem numai pe la stiri prin america.

prin sciziparitate, dintr-un prost rezulta 2 mai prosti

• Like 1
Vizitator
Postat

Ceaveț mă cu ei?

E şi ei oamenii....

si sa fute pe bani nu pe gramatica sau eugenii ca janeta  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Din 2010 la Nimfomane.com.

Dom' profesor, spuneti-ne, va rugam, care este rata de promovabilitate la aceasta scoala?!?! Iau acesti elevi Bacul .... spre Tulcea?!?!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 3
  • Minus 17
Vizitator
Postat

Dom' profesor, spuneti-ne, va rugam, care este rata de promovabilitate la aceasta scoala?!?! Iau acesti elevi Bacul .... spre Tulcea?!?!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Mai degrabă spre pulă ...

• Like 1
  • Minus 15
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Stimata domnisoara, dumneavoastra deja ati absolvit Cursul Intensiv Pregatire Nimfomane, precum si modulul suplimentar Pregatire Tasnitoare Sub Presiune.

Informatia solicitata de dumneavoastra este disponibila doar Cadrelor Active, implicate inca in Munca de Sub Catedra. :rtfm

:laugh2  :laugh2  :laugh2 

• Like 6
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
Postat

Nu iti spun pe bune intra sa iti dea filmuletu maffyeu are multe toti diferiti se vede clar totul

Tareeeeeeee!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...