Sari la conținut

swing

Postări Recomandate

• Oras:Craiova
Postat

1. Nu exista asa ceva in orasul nostru... poti sa te duci frumos in bucuresti. 

2. Exista un cuplu care are anunt pe gds ( pentru persoane peste 30 de ani -  intalnire la o locatie prestabilita inainte.. ) 

3. Bafta !

Postat

Sa ne duca domnisoara dany daniela ... sa zica unde nu cu site-uri de amatorii genului... Clar. !!!

1. Daca tot esti amator de swing : ar fi bine ( cel putin intr-un fel sau altul ) un party la un apartament cu niste prieteni ceva de mancat si baut...si uite schimb de partenere ..vorba aceea cheful vine mancand. :D  :D :D

2. Oricum ar fi bine de discutat cu ceva prieteni mai apropiati voua ca si cuplu...

Postat

Nu pot așa cu pr apropiați după când ne întâlnim ce sa zică pr ba ce bine o sugi nevasta ta ... e aiurea așa intrun club de genu e altceva ;)

Postat

Daca vrei ma poti contacta pentru o intalnire ( daca doresti asa ai mai mari sanse cu cineva necunoscut sa faci o isprava de genu )...

Postat

Daca vreti sa ne cunoastem,dati un semn. Am cont pe un site de swing de 5 ani. Am avut cateva experiente plăcute. Sunt ceva cupluri si in Craiova care fac swing.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.