Sari la conținut

doamna matura 42 ( 0746860795)

Postări Recomandate

Postat

Anuntul ei suna cam asa : 

DESCRIERE ANUNŢ
doamna matura 42 de ani,discreta atenta la cerintele partenerului ofer momente unice.Sunt blonda , 1.70 m,60 kg,sani naturali nr.5. suna si nu vei regreta. servicile sunt de sex total.
Anunţul expiră la 09-06-2016

Judeţ
Constanta (CT)

Telefon
0746860795

Adresa e-mail

Anunt de pe Cuget Liber ...o cunoaste cineva...a mai fost cineva la ea? O fii reala duduia?
  • Like 1
  • Oras:Antioquia, Medellin
  • Oras:Antioquia, Medellin
Postat

mai de mult cautam mature si dadusem de anuntul doamnei si am incercat zile in sir, saptamani sa sun la numarul din anunt dar era mereu inchis...

• Oras:Peste tot si nicaieri
  • Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

E vorba de Gabi. A avut mai multe locatii in Constanta. Este din Bucuresti si cam o data pe an ajunge si pe la noi. Prima data cand am vizitat-o, acum ceva ani, era colega cu Ana, cea cu ochelari, foarte stramta, cu cicatricea de la operatie si care acum ceva vreme si-a tras niste tatuaje. Anul trecut, cand am vizitat-o ultima oara, Gabi folosea acelasi set de poze!!

Am sunat acum, dar are telefonul inchis!!

• Like 7
  • Minus 3
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Da! Si acum vreo 6 ani tot 42 avea!

Mi s-a parut cam exagerat 200 ora la vremea aceea,dar nu totdeauna am tras lozul castigator.

Vara umbla prin toata tara,avea ceva si pe Testate Braila!

• Like 1
Postat

E vorba de Gabi. A avut mai multe locatii in Constanta. Este din Bucuresti si cam o data pe an ajunge si pe la noi. Prima data cand am vizitat-o, acum ceva ani, era colega cu Ana, cea cu ochelari, foarte stramta, cu cicatricea de la operatie si care acum ceva vreme si-a tras niste tatuaje. Anul trecut, cand am vizitat-o ultima oara, Gabi folosea acelasi set de poze!!

Am sunat acum, dar are telefonul inchis!!

asa e Gabi e cheama .. si era cu Ana .. de mult timp atunci era linga Zodiac

Postat

era buna Ana .. linga zodiac.. dar unde mai e stie cineva .. iar pe Gabi am mai vazut linga scoala 27 acum 2- 3 ani urma .. dar Gabi cam cu fite

Postat

Nu ati pierdut nimic,nu era cine stie ce nici macar ca aspect,pozele acelea sunt departe de adevar si nu sunt sigur ca ii apartin,avea o burta nepotrivita si ciudata si era plina de fite.La futut avea o pizda de fata mare si se plangea in continu ca o ai prea mare si ca o doare,se vedea clar ca era pusa doar pe facut bani si vrajit fraieri.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...