lory bruneta Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 23, 2015 buna pisicut numele meu este loredana acesta este numarul meu de telefon 0765587138, multumesc monicai pentru ca ma ajutat pe acest site nu gasesc toppicu meu mutami postarea pe al meu si ajutama sau trimitemi linku cu toppicu meu pe email lory bruneta [email protected] Link spre comentariu
marix Reputație: 9360 Postat Aprilie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 23, 2015 Loredana, mai bine postezi pe topicul "cur misto" ... Link spre comentariu
rebela Reputație: 828 Postat Aprilie 23, 2015 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat Aprilie 23, 2015 Dragii mei ceva sexi,sper sa va placa. 5 Link spre comentariu
v3kt0r1 Reputație: 354 Postat Aprilie 26, 2015 Oras:Acasa Oras:Acasa Partajează Postat Aprilie 26, 2015 Prea buna "baba" Fiind mare amator de asa ceva, si in TM fiind o lipsa crasa de ceva de calitate pot sa zic ca aveti un noroc fantastic... aveti niste femei spectacol (si tipa asta e si frumoasa)! dpmdv chiar e spectacol femeia, n-are strop de burta, e frumoasa si din cate citesc e si buna la pat!Ca o mica sugestie... ti-ar sta mai bine in chiloti pe juma' de buca... din dantela... cu niste ciorapi cu banda, negri.... si pantofi cu toc rosii sau ceva de genu Milf in adevaratul sens al cuvantului.. sa-i bei apa nu altceva 1 Link spre comentariu
rebela Reputație: 828 Postat Aprilie 27, 2015 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat Aprilie 27, 2015 Prea buna "baba" Fiind mare amator de asa ceva, si in TM fiind o lipsa crasa de ceva de calitate pot sa zic ca aveti un noroc fantastic... aveti niste femei spectacol (si tipa asta e si frumoasa)! dpmdv chiar e spectacol femeia, n-are strop de burta, e frumoasa si din cate citesc e si buna la pat!Ca o mica sugestie... ti-ar sta mai bine in chiloti pe juma' de buca... din dantela... cu niste ciorapi cu banda, negri.... si pantofi cu toc rosii sau ceva de genu Milf in adevaratul sens al cuvantului.. sa-i bei apa nu altceva 3 Link spre comentariu
[email protected] Reputație: 1 Postat Aprilie 27, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 27, 2015 Buna, in seara asta se mai poate? pana cand esti la birou?Mersi Link spre comentariu
v3kt0r1 Reputație: 354 Postat Aprilie 27, 2015 Oras:Acasa Oras:Acasa Partajează Postat Aprilie 27, 2015 Prea buna "baba" Fiind mare amator de asa ceva, si in TM fiind o lipsa crasa de ceva de calitate pot sa zic ca aveti un noroc fantastic... aveti niste femei spectacol (si tipa asta e si frumoasa)! dpmdv chiar e spectacol femeia, n-are strop de burta, e frumoasa si din cate citesc e si buna la pat!Ca o mica sugestie... ti-ar sta mai bine in chiloti pe juma' de buca... din dantela... cu niste ciorapi cu banda, negri.... si pantofi cu toc rosii sau ceva de genu Milf in adevaratul sens al cuvantului.. sa-i bei apa nu altceva babi, esti ce trebuie ) Me like you, asa cum ar zice francezu' Hai pe la Timisoara ) ti-as molfai putin piersicuta ) Si nu numa' eu :> 1 Link spre comentariu
rebela Reputație: 828 Postat Aprilie 27, 2015 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat Aprilie 27, 2015 vino tu la Bucuresti. Link spre comentariu
v3kt0r1 Reputație: 354 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Acasa Oras:Acasa Partajează Postat Aprilie 28, 2015 Cand am fost eu la Bucuresti, ma chinuiam sa chem o gagicuta milfeta la hotel, prin zona Piata Presei Libere. A venit una saraca ... in anunt avea 30 de ani, la telefon 35 si la fata locului vreo 40. La plecare avea 49. Nu varsta era problema, da' la fiecare schimbare de pozitie "au stai ca am cu inima" , "Stai nu asa ca ma doare capul" , "Stai ca am probleme cu spatele" etc ) Per total au fost 2 ore pierdute din viata mea, si cei mai usor pierduti 450 ron (ca am negociat cu ea) ever.F slaba oferta de outcalling. Sau asa mi s-a parut atunci, ideea e ca intr-adevar era 1 noaptea. S-a intamplat acum 1 an. Ca idee insa, ai ramane placut surprinsa de Timisoara! N-ai duce lipsa de clienti la cum arati.. si din cate citesc atitudinea ta e una super ok! PS: Mai bune poze cu chiloti dinaia ca esti buna asa 1 Link spre comentariu
rebela Reputație: 828 Postat Aprilie 29, 2015 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat Aprilie 29, 2015 Buna dimineata dragii mei. 3 Link spre comentariu
rebela Reputație: 828 Postat Mai 7, 2015 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat Mai 7, 2015 3 Link spre comentariu
Vizitator raduzamfirescu Reputație: 0 Postat Mai 7, 2015 Partajează Postat Mai 7, 2015 Cand o sa-ti fac o vizita am sa iti fac niste poze mai clare. daca ma lasi. Multumesc. te pup! Link spre comentariu
rebela Reputație: 828 Postat Mai 7, 2015 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat Mai 7, 2015 Se vede clar ca imi fac pozele singura si cu un tel nu prea performant....Si nu au cum sa iasa foarte clare . :-* Link spre comentariu
Vizitator raduzamfirescu Reputație: 0 Postat Mai 7, 2015 Partajează Postat Mai 7, 2015 Se vede clar ca imi fac pozele singura si cu un tel nu prea performant....Si nu au cum sa iasa foarte clare . :-*te ajut eu atunci Link spre comentariu
v3kt0r1 Reputație: 354 Postat Mai 8, 2015 Oras:Acasa Oras:Acasa Partajează Postat Mai 8, 2015 Salutare!O stiti pe aia cu "Veni, Vidi, Vici!" ? Am avut ieri niste treaba in Bucuresti, asa ca pe "to do list" era Elisa si Alina...Le-am sunat pe amandoua, dar doar Alina a raspuns.Ca sa fiu clar, am vrut sa le am pe amandoua, ieri! Una dupa alta. Nu s-a putut.Alina mi-a raspuns amabil la SMS (ca n-a raspuns la telefon, asa ca i-am dat msg si i-am spus ca-s de pe forum, ca sunt din TM si imi doresc sa o cunosc.)Zis si facut, la 11:20 eram la ea in casa (dupa ce am stabilit ca intalnirea va avea loc la 11:00).Am intarziat datorita faptului ca Buc e incredibil de aglomerat. Apoi a stat 10 minute cu mine in telefon, minim ca sa imi explice cum ajung la locatie.Cu alte cuvinte, eram in capatul celalalt al strazii, undeva unde is niste depozite etc... f departe.Tot timpul asta doamna a fost f amabila, si mi-a placut asta!Cand am ajuns in locatie am dat peste o femeie f sexy, undeva la 44-45 ani, chiar daca ea sustine pe forum 40. Insa e o femeie sexy si feminina!Mi-a placut de cand am vazut-o! 1,75 inaltime probabil, cu tocuri, bruneta, buze f misto, sani medii, putin lasati datorita varstei, putina burtica, la fel, varsta isi spune cuvantul.Tin sa precizez ca pe mine nu ma deranjeaza aspectele astea cu sanii lasati si o burtica micuta, nederanjanta. Pana la urma stiam ca merg la o femeie de peste 40 de ani, si mie imi placfemeile naturale, asa cum sunt ele.Am lasat cadoul pe masa, fara sa mi-l ceara.Am vrut sa vin si sa ii aduc o ciocolata, dar datorita faptului ca deja intarziasem 20 de min, nu mi-am mai pierdut timpul sa caut si magazine! Asa ca m-am dus cu mana-n fund!La intrare am fost intampinat de ea imbracata in ciorapi cu banda, tocuri inalte, negre, corset (cred ca asa se numeste), sutien... si o atitudine sexy.. feminina. Mi-a provocatinstant o erectie, stiind ca o voi avea in curand.Am inceput cu un FK de o calitate exceptionala, buzele ei sunt f misto, am si intrebat-o daca are botox si a zis ca nu! FK a durat undeva la 10 minute.. si pur si simplu nu ma mai saturam sa o sarut si sa o mangai... !Dupa aia am intins-o pe canapea si i-am dat incet hainele jos si am inceput sa-i fac un sex oral care sper eu i-a facut o mare placere...M-a invitat in dormitor unde m-am dezbracat si eu si am inceput un 69 de calitate superioara )Tin sa precizez ca pasarica ei e numai buna de molfait, e fina si epilata corespunzator (desi nu m-ar fi deranjat sa aiba chiar si par, tuns scurt, frumos, si epilata pe labii)Anyway, cred ca in total ne-am facut sex oral unul altuia 40-50 de minute, si nu exagerez! A fost o chimie fantastica intre noi! Mi-a facut oral cu deep din toate pozitiile, a fost foarte atentala zonele adiacente... mi-a placut f mult.Bineinteles ca am fost si eu f atent cu ea asa ca am lins-o pe tot corpul. Tin sa precizez ca igiena ei e perfecta, mirosea f bine!Dupa cea mai lunga repriza de sex oral din viata mea, mi-a pus prezervativul si am continuat cu un misionar si lady on top, dar doamna era extraordinar de uda, asa ca nu cred ca mai simtea ceva..pt ca recunosc, o am mica s-a sters la pasarica de mine... mi-a placut asta, si s-a urcat pe mine si a inceput sa ma calareasca f misto... si am terminat in prezervativ, dupa ce a tinut sa imi spuna caea si-a dat deja drumul.Sincer mi-as fi dorit sa termin in gurita pt ca stiam ca face CIM, dar asa a fost sa fie!Am simtit ca am facut dragoste cu femeia asta, asa bine ne-am inteles. Dupa ce am terminat am stat imbratisati vreo 5 min, am mai vb si ne-am dus separat la dus.La plecare i-am spus ca i-am lasat cadoul pe masa si mi-a zis ca e prea mult.. dar i-am zis ca e ok asa.Ne-am sarutat din nou, la plecare si i-am spus ca mi-a facut mare placere sa o cunosc!Note? Locatie: 8,5Aspect: 9,5 - e MILF, e buna rau.. e "baba" cum ziceau unii. Din pct meu de vedere bate multe pustoaice!NP: 9,5oral neprotejat: 10 cu felicitari. deep frumos... zone adiacente etc. Deci is si avantaje ca o ai mica )Igiena: 10. curata, cu miros placut. Am lins-o peste tot Halat: 200 ron, neceruti de ea. N-am vorbit nici la telefon nici face-to-face de bani. I-am lasat pe masa.Am stat aprox 1ora si 30 de minute door to door, plus ca am intarziat 20 de minute.Pot zice ca am plecat de la ea foarte satisfacut si obosit, am transpirat amandoi ca doi amorezi ) Mi s-a parut f romantica intalnirea, de fapt asa a fostCa si minusuri, ca sa nu creada lumea ca sunt vreun peste sau ceva ) hai sa zic 2 aspecte.. care nu m-au deranjat, dar puteai fi imbunatatite: 1) chilotii tanga trebuiau inlocuiti cu juma' de buca ) 2) Mi-ar fi placut mai mult contact vizual cu tine in timpul actului Per total, o femeie de nota 10, pe gustul meu!Sper sa mai am ocazia sa o mai vad!Merci 7 Link spre comentariu
rebela Reputație: 828 Postat Mai 9, 2015 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat Mai 9, 2015 Te sarut esti o persosna minunata ...te mai vreau.M-ai facut sa ma simt speciala. 1 Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 9, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Mai 9, 2015 Draga sunt cu iubitul cu el o fac ... e normal...Daca nu cu iubitul atunci cu cine?se simte bine?isi da drumu-n tine? Link spre comentariu
rebela Reputație: 828 Postat Mai 11, 2015 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat Mai 11, 2015 Draga Dolores rld esti foarte ironic ....si nu e frumos. Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 11, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Mai 11, 2015 Draga Dolores rld esti foarte ironic ....si nu e frumos. Ba sunt frumos și la pulă gros. )) Link spre comentariu
rebela Reputație: 828 Postat Mai 11, 2015 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat Mai 11, 2015 Dragul meu...Degeaba esti frumos,si la pula grosDaca nu esti si RESPECTUOS... 3 Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 11, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Mai 11, 2015 Dragul meu...Degeaba esti frumos,si la pula grosDaca nu esti si RESPECTUOS... "parcă" ai fi mămica ) Link spre comentariu
rebela Reputație: 828 Postat Mai 23, 2015 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat Mai 23, 2015 Buna dragii mei... Tin sa va dau o veste care sigur o sa va incante...A revenit Monica moldoveanca. Astazi si maine este in locatia mea,pentru alte detalii ne auzim la telefon. Va pupam! Link spre comentariu
stone Reputație: 88 Postat Mai 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 24, 2015 Sa te tii navala.... Link spre comentariu
dunhill_blend Reputație: 42 Postat Mai 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 25, 2015 Deci a revenit si Monica si locuiește la tine ?? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 25, 2015 Partajează Postat Mai 25, 2015 Deci a revenit si Monica si locuiește la tine ??Locuieste cu Ventrino................ 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum