JackBlack Reputație: 1026 Postat Septembrie 20, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 20, 2013 Un anunt mai recent:"MOLDOVEANCA sexy 33 ani cu experienta in domeniu, atenta la dorintele tale te astept pe tine domn generos, pt. a petrece clipe de neuitat, loc Drumul Taberei pt. mai multe detalii suna-ma fara nr. privat kiss Alina, 20 Sep 11:000726.911.899/ 0753.783.028Bucuresti 70L" +Poze 3 Link spre comentariu
ventrino Reputație: 955 Postat Septembrie 20, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Partajează Postat Septembrie 20, 2013 Pozele sunt facute in garsoniera din Drumul Taberei 34, este fosta colega a Monicai, tot moldoveanca . 1 Link spre comentariu
rebela Reputație: 828 Postat Septembrie 20, 2013 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat Septembrie 20, 2013 Buna seara da sunt fosta colega... dar tot mai lucram si impreuna daca cineva ne cere pe ambele pt show . stau foarte aproape si o vizitez mereu doar cind are timp nu mai vb cu mine nici la telefon ca e mereu ocupata Link spre comentariu
rebela Reputație: 828 Postat Septembrie 20, 2013 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat Septembrie 20, 2013 Poate ne luam apartament cu 2 camere si vom fi impreuna iar ,ca in gars nu avem loc...si va aratam noi ce putem face impreuna cine ne-a incercat poate sa confirme.. :-* 1 Link spre comentariu
rebela Reputație: 828 Postat Septembrie 25, 2013 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat Septembrie 25, 2013 Buna dragii mei, aici ma puteti vedea si cu fata nu am de ce sa ma mai ascund pupici 6 Link spre comentariu
taximetristul_007 Reputație: 249 Postat Septembrie 25, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 25, 2013 Multumim pt poze,curaj si sinceritate... Link spre comentariu
dinozauru Reputație: 835 Postat Septembrie 25, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Partajează Postat Septembrie 25, 2013 O singura remarca vreau sa fac asupra pozelor, sunt vechi daca nu chiar foarte vechi, au cel putin cativa ani vechime, o sa le caut in arhiva mea si o sa va spun cam de cati ani in urma sunt. Oricum felicitari Lili (primul tau nume de scena) pentru postarea lor aici, chiar daca sunt destul de foarte vechi. Link spre comentariu
rebela Reputație: 828 Postat Septembrie 25, 2013 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat Septembrie 25, 2013 Multumim pt poze,curaj si sinceritate...ms mult si va astept cu drag... Link spre comentariu
dinozauru Reputație: 835 Postat Septembrie 26, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Partajează Postat Septembrie 26, 2013 Dupa cum se poate vedea pe fotografii este si data la care au fost facute.Una singura este din 2004 celelalte sunt din 2008.Lilisor draga, daca poti sa pui si una recenta ar fi grozav, sa nu uitam ca suntem in 2013, au trecut 5 (cinci) ani de cand au fost facute fotografiile puse de tine, in 5 ani se schimba multe, nici eu nu mai arat ca acum 5 ani.Si eu mi-as dori sa mai arat ca acum 5 ani, ca vorba aia, ce dulau am fost si ce jigodie am ajuns.Te si sper ca nu te-ai suparat ca am pus pozele de mai jos, cu data pe ele. -poze sterse- Link spre comentariu
rebela Reputație: 828 Postat Septembrie 26, 2013 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 In primul rind vreau sa stii ca nu era aparatul foto reglat la data ..dar sunt facute in 2009 recunosc... dar nu vreau sa lasi pozele alea acolo te rog scoatele erau facute intimplator pe nepregatite si nu stiu de unde le ai. si am si poze recente daca te uiti mai atent Link spre comentariu
rebela Reputație: 828 Postat Septembrie 26, 2013 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 am pus acele poze ca eram cu fata celelalte de anunt nu ma vad la fata ca sunt acoperite. Link spre comentariu
rebela Reputație: 828 Postat Septembrie 26, 2013 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 Pozele sunt facute in garsoniera din Drumul Taberei 34, este fosta colega a Monicai, tot moldoveanca .asa este si sunt foarte recente de cind am inceput sa lucrez cu Monica Link spre comentariu
rebela Reputație: 828 Postat Septembrie 26, 2013 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 Un anunt mai recent:"MOLDOVEANCA sexy 33 ani cu experienta in domeniu, atenta la dorintele tale te astept pe tine domn generos, pt. a petrece clipe de neuitat, loc Drumul Taberei pt. mai multe detalii suna-ma fara nr. privat kiss Alina, 20 Sep 11:000726.911.899/ 0753.783.028Bucuresti 70L" +Poze Un anunt mai recent:"MOLDOVEANCA sexy 33 ani cu experienta in domeniu, atenta la dorintele tale te astept pe tine domn generos, pt. a petrece clipe de neuitat, loc Drumul Taberei pt. mai multe detalii suna-ma fara nr. privat kiss Alina, 20 Sep 11:000726.911.899/ 0753.783.028Bucuresti 70L" +Poze poze recente in locatie la dr taberei 34 Link spre comentariu
dinozauru Reputație: 835 Postat Septembrie 26, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Partajează Postat Septembrie 26, 2013 Iti multumesc in nume personal pentru ultima poza atasata, esti neschimbata, arati le fel de bine ca acum 4 ani, ai un 10+ de la mine pentru poza. 1 Link spre comentariu
elev_ascultator Reputație: 12 Postat Septembrie 27, 2013 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Septembrie 27, 2013 buna, esti o femeie foarte frumoasa, as dori sa iti fac o vizita daca se poate, accepti si tineri? 1 Link spre comentariu
rebela Reputație: 828 Postat Septembrie 27, 2013 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat Septembrie 27, 2013 buna, esti o femeie foarte frumoasa, as dori sa iti fac o vizita daca se poate, accepti si tineri?buna... dar vad ca esti din Timisoara cum sa-mi faci o vizita. Link spre comentariu
elev_ascultator Reputație: 12 Postat Septembrie 27, 2013 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Septembrie 27, 2013 buna... dar vad ca esti din Timisoara cum sa-mi faci o vizita.o sa ajung saptamana asta in buc Link spre comentariu
rebela Reputație: 828 Postat Septembrie 27, 2013 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat Septembrie 27, 2013 o sa ajung saptamana asta in bucok te astept atunci ma suni si vb pup Link spre comentariu
rebela Reputație: 828 Postat Septembrie 27, 2013 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat Septembrie 27, 2013 Buna dragii mei, aici ma puteti vedea si cu fata nu am de ce sa ma mai ascund pupici 3 Link spre comentariu
rebela Reputație: 828 Postat Octombrie 2, 2013 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat Octombrie 2, 2013 Buna dragii mei, am postat cele mai noi poze facute astazi chiar acum....va astept pupici..... 6 Link spre comentariu
dinozauru Reputație: 835 Postat Octombrie 2, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Partajează Postat Octombrie 2, 2013 Lilisor draga, nu stiu ce draci ai facut tu in setarile tale, ca nu pot sa iti trimit nici un PM. Ti-am raspuns la PMul tau. Te mos Dino. Link spre comentariu
rebela Reputație: 828 Postat Octombrie 2, 2013 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat Octombrie 2, 2013 Lilisor draga, nu stiu ce draci ai facut tu in setarile tale, ca nu pot sa iti trimit nici un PM. Ti-am raspuns la PMul tau. Te mos Dino. Lilisor draga, nu stiu ce draci ai facut tu in setarile tale, ca nu pot sa iti trimit nici un PM. Ti-am raspuns la PMul tau. Te mos Dino.Ia vezi acum poti Link spre comentariu
gogoncea Reputație: 689 Postat Octombrie 8, 2013 Oras:tgv Oras:tgv Partajează Postat Octombrie 8, 2013 Bifat dameza acum cateva zile. Un cuvant ce caracterizeaza toata actiunea, CLASICSunat la primul telefon din titlu, a raspuns, programare simpla si fara neplaceri.Locatie simplu de ajuns, zona Timisoara. Este o cgarsoniera clasica, comunista si modesta, dar suficient de calduroasa pentru astfel de actiuni. Baie OK, prosop ok, nici eu nu sunt prea mofturos.Dameza, undeva la 40 ani, intretinuta corect, spalata si aranjata, putin miniona, corp OK, sani cam micuti. Isi arata varsta datorita machiajului si coafurii adoptate. Volubila, discutiile preliminare au decurs OK. Este aceiasi cu pozele din acest topic.Solicitat un mic dus, primit prosop curat. Ea cred ca era deja dusata deorece am gasito deja un pat dezbracata.Actiunea a inceput cu un oral nep. corect, adanc, atentie la zonele adiacente zi ceva gemete si gafaieli. Nu oboseste la oral. Pus cauciucul, am trecut si la normal, cu ea deasupra, intr-o pozitie cu ea pe vine si miscandu-se cu tot corpul sus jos. Pozitie ce cred ca pe oricine ar obosi instant, dar aici nu a fost cazul. Nu dadea semne de oboseala dar am solictat eu pe la spate. Continuat in caprita, se misca si primeste bine miscarile, trecut eu la marginea patului in picioare si ea in pat, finalizat oral. A mers la baie unde a decartat stramosii.Dus eu, achitat cei 70 lei, un pret corect as spune, foarte putina discutie de dupa si la revedere.Note: Oral: 9.5 ca nu foloseste prea multe artificiiNormal: 8 Aspect dameza: poate fi de 10 conform standardelor de acum ceva vreme, sau de 8 conform standardelor actuale.Anal nu faceLocatie: 9 chiar daca are aspect comunist e curat si decent, locuri de parcare garla.Ca si concluzie, este de revenit prin prisma pretului si mai ales a zonei foarte accesibile unora. Prestatia in sine este clasica si m-a facut sa-mi aduc aminte de damezele bune de pe vremea dinozaurilor in zona 1 mai si Basarab. 10 Link spre comentariu
rebela Reputație: 828 Postat Octombrie 8, 2013 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat Octombrie 8, 2013 Bifat dameza acum cateva zile. Un cuvant ce caracterizeaza toata actiunea, CLASICSunat la primul telefon din titlu, a raspuns, programare simpla si fara neplaceri.Locatie simplu de ajuns, zona Timisoara. Este o cgarsoniera clasica, comunista si modesta, dar suficient de calduroasa pentru astfel de actiuni. Baie OK, prosop ok, nici eu nu sunt prea mofturos.Dameza, undeva la 40 ani, intretinuta corect, spalata si aranjata, putin miniona, corp OK, sani cam micuti. Isi arata varsta datorita machiajului si coafurii adoptate. Volubila, discutiile preliminare au decurs OK. Este aceiasi cu pozele din acest topic.Solicitat un mic dus, primit prosop curat. Ea cred ca era deja dusata deorece am gasito deja un pat dezbracata.Actiunea a inceput cu un oral nep. corect, adanc, atentie la zonele adiacente zi ceva gemete si gafaieli. Nu oboseste la oral. Pus cauciucul, am trecut si la normal, cu ea deasupra, intr-o pozitie cu ea pe vine si miscandu-se cu tot corpul sus jos. Pozitie ce cred ca pe oricine ar obosi instant, dar aici nu a fost cazul. Nu dadea semne de oboseala dar am solictat eu pe la spate. Continuat in caprita, se misca si primeste bine miscarile, trecut eu la marginea patului in picioare si ea in pat, finalizat oral. A mers la baie unde a decartat stramosii.Dus eu, achitat cei 70 lei, un pret corect as spune, foarte putina discutie de dupa si la revedere.Note: Oral: 9.5 ca nu foloseste prea multe artificiiNormal: 8 Aspect dameza: poate fi de 10 conform standardelor de acum ceva vreme, sau de 8 conform standardelor actuale.Anal nu faceLocatie: 9 chiar daca are aspect comunist e curat si decent, locuri de parcare garla.Ca si concluzie, este de revenit prin prisma pretului si mai ales a zonei foarte accesibile unora. Prestatia in sine este clasica si m-a facut sa-mi aduc aminte de damezele bune de pe vremea dinozaurilor in zona 1 mai si Basarab. APROPO AM 38 ANI NU 40 DAR MS ORICUM... 1 Link spre comentariu
rebela Reputație: 828 Postat Octombrie 11, 2013 Oras:Bucuresti sect 6 Oras:Bucuresti sect 6 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Buna ziua dragii mei e cineva cunoscut pe aici???? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum