Sari la conținut

0734049574 - Alina moldoveanca, Dr.Taberei

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Vă salut.

Am ajuns și eu la rebela ðŸ˜, sunat, programare ușoară după 45 min. Locație cunoscuta de toți la Frigocom.

Locație ok merita renovare. Nota 6

Despre ea... Ce sa zic... E milf... Èšâțe lăsat și moale... Fund ok. Oricum se vede in poze.

Nota 6.5

Puțin socializare pe canapea, e o companie plăcută, pupat, pipăit și direcția baie.

ÃŽn pat se descurca bn. Am făcut numai oral neprotejat, 69 timp de 20 min. Nota 7.5 spre 8.

Spălat. Schimbat. Plătit 100 la sfârșit și am plecat.

Per total a fost ok dar nu știu dacă revin. O sa mai probez alta fata din zona.

PS: Sper că a fost ok. Mă scuzați pt greșeli dar nu sunt roman

• Like 1
Link spre comentariu

Bună seara! N-am putut să vă dau mesaj așa că vă scriu aici. Am 24 de ani și am fantezii cu soacră-mea. De când am surprins-o dezbrăcată m-am aprins după ea. N-am încercat până acum să am relații sexuale cu ea pt că nu știu sigur dacă ar fi dispusă. Totuși să îmi pot satisface fantezia mi-ar plăcea să vă vizitez. Arătați foarte bine, un milf adorabil. Vreau toată ora să vă frecati pasarica și fundul pe fața mea. Se poate?!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Astia care nu vad nr de telefon in titlu na indoiesc ca pot fute ceva...

Amice, informeaza-te inainte sa deschizi gura ...si mai grav sa postezi ceva. Numarul ala din titlu este unul vechi! Cel putin asa stiu eu.. In privinta fututului n-are rost sa ne luam la intrecere ca sigur esti mic si mai ai de studiat problema.

Link spre comentariu

Salutare confutaci.

Am fost acum ceva timp la domnisoara... doamna Alina.

Modalitate de contact telefonic, cu niste sms-uri de sincronizare. Ca locatie, blocurile familiste din zona Frigocom. Putina tevatura telefonica pana sa gasesc exact scara, si exasperarea interlocutoarei mele s-a facut repede simtita la telefon.

Ne-am mai linistit cand ne-am vazut. Doamna isi arata varsta si nu este genul de femeie dupa care sa intorci capul pe strada. Ceva in directia casierita de la Profi, imagine care cred ca se datoreaza mult si frizurii.

Am palavragit putin pe canapea am facut planul de bataie, totul discutat Profi (in sensul in care intrebi pe casierita de la Profi ce tigari au) si fara urma de GFE sau alt lugu lugu. Am stabilit ca ramanem la un oral NP si dupa aia mai vedem. M-am poftit la dush, dupa care m-am dus dormitorul cu aer conjugal de credeam ca o sa apara sotul in maieu dintr-o clipa in alta. 

Oralul s-a evidentiat mai ales prin vigurozitate. Sportiv ca la Montrealu' lu Comaneci, pistonare activa intrerupta din cand in cand de artificii la fel de hotarate (efectiv te loveste cu limba pe la baza pulii si pe coaie, parca iti da un bobarnac). Eu mi-am petrecut timpul jucandu-ma cu alunitele de pe spatele doamnei pana in momentul in care pistonarea si-a facut mecanicul efect si Cojackul meu si-a eliberat contrabanda in gura cu buze subtiri care l-a maltrat timp de 15-20 de minute. Dus la baie, sunet de robinet, sunet de scuipat, intors cu servetele. Odata ce prolactina mi-a intrat in sange nici ca mai aveam vreun chef de vreun numarul doi, mai ales ca set-up-ul nu era deloc erotic. Stateam goi unul langa celalalt si am discutat cateva chestii despre familii, despre economie, casnicii care se acresc dupa cativa ani. Vocea tigancii din strada care striga "fiaaaare veeechi" a fost que-ul meu sa imi iau palaria si bastonul si sa ies din blochaus-ul ceausist, nu inainte de a starni cateva priviri uracioase din partea unor vecine batrane carora bineinteles ca nu le-a scapat traficul de barbati care intra cu ora in apartamentul de la parter. 

Traiasca Tovarasul Prim Secretar, ca daca nu era el sa faca Drumul Taberei, nu as fi avut unde sa dau o muye in acea zi insorita.

Note:

Doamna e de un 6 curat. Poate un 6.5 pentru corp.

Atitudine - 5 pentru sex, 7 pentru dadaceala

Locatie - 6. Apartament intunecos de Drumul Taberei. Curat, nu zic nu, dar mobila poarta patina timpului. Aproape ca vezi creionul desenat pe tocul usii unde s-au masurat copiii.

ONP - 5

CIM - salta barometrul la un 7 din respect.

Sex Normal - nu ne-am mai tocmit si pentru asta.

Casierie - 100 roni intelesi la inceput, lasati la final fara sa fie ceruti.

De recomandat? Da, de ce nu, pentru o descarcare rapida. Dar poate mai mult pentru domni trecuti de prima tinerete, pentru care un GFE inseamna o discutie despre Pilonul II.

Ciocane tari si secere umede.

Va pupa Jean.

• Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...