Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

hi, am fost si eu pe la domnisoara, adica ea pe la mine pe la hotel. Ceea ce m-a surprins placut a fost promptitudinea si seriozitatea, Foarte punctuala si atenta la detalii. Ca fizic nu este o frumusete rara, pozele exprima foarte bine acest lucru. Are niste ochi foarte frumosi insa, mari, jucausi. Tenul este putin afectat, dar "tencuirea" cu fond de ten rezolva orice ;) Un alt punct forte al fizicului sunt sanii, foarte ok ca si dimensiuni relationati la gabaritul corpului, foarte ok la prins in mana si jucat cu ei, consistenti si apetisanti. Sfarcuri greu erectile insa.

Prestatia a fost una gen fast-fuck. A intrat in camera, trecut la dus, iesit dezbracata, trecut la un oral nepro bunicel, dar nu spectaculos. Dupa vreo 2 min ma intreaba daca sa trecem la normal. Ii spun ca inca nu si sa mai continuam cu oralul. A acceptat diferite pozitii prin camera la oral, pana cand am ales eu momentul sa trecem la normal. Umectarea pusilicii este destul de slaba, atat la inceput cat si pe parcurs. Privelistea la doggy este destul de buna tinand cont de forma skinny. Ai de ce prinde. Pozitiile au fost doggy si laddy on top, miscare foarte puternica si rapida la aceasta din urma. Nu pot sa spun ca mi-a placut deosebit, pentru ca era evidenta dorinta de terminare rapida. Din pacate pentru domnisoara am o rezistenta destul de mare, asa ca dupa ce mi-a luat foc soldatul de atata viteza, am rugat-o sa-l mai racoreasca putin in gurita. Am trecut iarasi la oral si am terminat pe sanii ei. In total, vreo 30-35 min de actiune.

Problema a fost ca in secunda 2 dupa ce am terminat, inca mai zvacnea micutul, fata era deja in baie la dus. Dupa inca 2 min era deja imbracata in usa. I-am sugerat ca pentru 250 lei platiti, cred ca macar o ora intreaga era bine daca stateam, chiar daca nu mai faceam mare lucru. Se pare ca nu a fost de acord cu mine.

Note:

fizic: 7

fizionomie: 8

GFE: 4

seriozitate/punctualitate: 10

oral: 7

normal: 6

Si pentru ca nu am gasit un topic separat, pot sa va spun ca domnisoara are si o sora (Anca), cu care lucreaza impreuna in tr-o locatie. Eu m-am bucurat si de serviciile Ancai, fata care seamana foarte bine cu Irina, doar ca e mai draguta si mai pisicoasa dupa parerea mea, plus ca are si ceva carnita pe ea. Probleme sunt in mare aceleasi, asa ca nu voi mai detalia experienta cu Anca, pentru ca s-a desfasurat identic cu prima. Dau doar note:

fizic: 8

fizionomie: 9

GFE: 6

seriozitate/punctualitate: 10

oral: 6

normal: 8

Si Ancai i-am spus aceleasi lucruri legate de pretul mare avand in vedere serviciile. Mi-a spus ca ele lucreaza de cativa ani, vreo 5 (cred ca de la 17-18 ani), si ca stiu ele foarte bine cum trebuie sa se comporte cu clientii. Am zis ok, am urat la revedere cu parearea de rau ca nu le voi mai contacta, decat in caz de extrema urgenta.

Spor

• Like 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...