Sari la conținut

Decebal 0737516203

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Anuntul stimabilei suna asa:

Descriere

Noua,sunt o bruneta frumoasa si atrăgătoare sunt atenta la cerintele tale,experta in arta sexului si daca doresti sa te bucuri de momente unice lângă o femeie care sa te facă sa vibrezi atunci eu sunt alegerea perfecta. Rog seriozitate ... Zona Decebal 

Cadou 150ron 30 minute si 300 ron 1h.

Fiind atras de poze si de faptul ca d-ra este noua asa cu s-a descris in anunt,am zis sa dau un telefon sa aflu mai multe detalii,pentru a stabili o vizita.

Am sunat la nr de telefon afisat in anunt,iar in momentul cand mi-a raspuns am avut un mic soc. Va intrebati de ce? Pentru ca vocea nu este tocmai ok,nu stie sa se exprime,smd.  Nu am vrut sa o fac sa isi piarda timpul cu mine la telefon,i-am spus ca in cazul in care ma voi hotara,voi reveni cu un telefon....SOCUL  cel mare a fost cand am auzit cum mi-a raspuns: IN PIZDA MATII ESTI HOTARAT SA VI ACUM SAU NU ???

Bineinteles ca am apasat tasta rosie a telefonului mobil,gandindu-ma cu ce am suparat-o !.?

E pentru prima data cand mi se intampla acest lucru! Si pacat,ca pozele sunt faine....pacat ca o strica vocea si caracterul.

post-62705-0-01373200-1466035092_thumb.jpg

post-62705-0-23861600-1466035096_thumb.jpg

post-62705-0-67356900-1466035104_thumb.jpg

post-62705-0-50695200-1466035118_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

asta merita sa fie fututa in cur 2 h ca sa ii mai iasa fitele din cap

• Like 2
  • Minus 7

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.