Sari la conținut

bruneta buna

Postări Recomandate

• Oras:tirgoviste
Postat

Am trecut pe la sensul giratoriu de la Dedeman si am observat o bruneta frumoasa e rominca nu gipsi avea niste pantaloni albi inflorati pe ea si era creata cu parul lung .mi sa părut buna rău cur mare sani de asemenea si frumoasa .dar nu am putut opri sa întreb ce si cum .e noua nu am mai văzut o .stie cineva ceva despre ea.

• Like 1
Postat

Am vazut-o si eu pe 08.06. Era in peco MOL sa isi ia tigari cred. Nu am putut sa o abordez pentru ca eram insotit dar am mai cautat-o zilele urmatoare si nu mai era in zona.

Postat

Eu o caut in continuare.daca dau de ea o incerc mi se pare ok.si o sa postez si nr.ei.

Postat

Eu am văzut vizavi de Dedeman una corpolentă rău de 85 kg piperată rău la preț la 200 lei ora...la cum arăta fizic nu merita nici 30 lei p-o oră...iar vizavi de peco imediat era una gipsy ce tot stă ea pe un scăunel,cerând 150 lei pe o oră...c-o zi mai nainte cerea 200 lei pe o oră

• Like 1

Postat

Nu asta e ok nu e gipsy nu prea o vad mereu pe acolo trec zilnic de aceea mia sărit in ochii.cred ca nu apare in fiecare zi.dar cind am vazuto nu am putut opri ca mai eram cu cineva.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.