rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 9, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iunie 9, 2016 lsand gluma la o parte cre ca topicu asta e blestematnivi nu am postat bine si telefonu da semne de muire. cica nu are sim apoi in cateva secunde semnal full si iar n-are sim si tot asa Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2016 de ce esti tu, asa serios in lutima vreme... din cauza pariurilor, am emoții 1 Link spre comentariu
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 9, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Partajează Postat Iunie 9, 2016 din cauza pariurilor, am emoțiiam luat o singura data vreo 2 poli la pariuri si sa-mi bag pula ca m-am stresat ca nu stiam ce sa fac cu ei 1 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2016 Io odată mă uitam pe topicul lui VisTantric zisă și Clarisa dân Unirii și imediat îmi sună telefonul cu număr de Botswana. O fi vreun semn? Apelul era cu taxa inversa?!?! P.S. Esti criminal frate. 3 17 Link spre comentariu
traminer Reputație: 1806 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Partajează Postat Iunie 9, 2016 Io odată mă uitam pe topicul lui VisTantric zisă și Clarisa dân Unirii și imediat îmi sună telefonul cu număr de Botswana. O fi vreun semn?e semn că tre' să dai nişte pula. (sigur s-a mai zis, da' mno, n-am citit) 3 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2016 Apelul era cu taxa inversa?!?! P.S. Esti criminal frate. Cu taxă invers, direct. Futu-i în gură de africani cu manevrele lor cu tot. Dar simt că pe undeva e și mâna lui Clara aici. Pe pulă nu-i simt mâna deci clar e în altă parte. 2 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 9, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iunie 9, 2016 Cu taxă invers, direct. Futu-i în gură de africani cu manevrele lor cu tot. Dar simt că pe undeva e și mâna lui Clara aici. Pe pulă nu-i simt mâna deci clar e în altă parte. Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2016 e semn că tre' să dai nişte pula. (sigur s-a mai zis, da' mno, n-am citit) E semn divin, clar. Că vorba aia...s-ar fute femeila da' pula e la noi. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2016 Partajează Postat Iunie 9, 2016 E semn divin, clar. Că vorba aia...s-ar fute femeila da' pula e la noi. Mai nou trebuie sa te caute cu patul 2 Link spre comentariu
traminer Reputație: 1806 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Partajează Postat Iunie 9, 2016 E semn divin, clar. Că vorba aia...s-ar fute femeila da' pula e la noi.clarus clara clarum clarisa 2 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 10, 2016 clarus clara clarum clarisa și caru Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 10, 2016 Mai nou trebuie sa te caute cu patul Din fericire, asa e Link spre comentariu
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 10, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Partajează Postat Iunie 10, 2016 pe mine m-a sunat unu care zicea ca e pisicu si ca se-nsoara cu rozkendra si-mi lasa mie forumul da' tre' sa am grija de mod1 ca sa nu baneze conturile platite Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum