Sari la conținut

$$$ Beatrice $$$ Bd.Unirii $$$ 0728719754 $$$

Vizitator bettyblue

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis

Ce-o fi insemnand Dominare Soft la asta? Ea crede ca daca isi gaseste un prostovan sa-i comande sa-i dea limbi in ceasca (de lene sa se spele) sau ca-l strange putin de coaie , gata au facut Dominare !?

Sa faca unul RECENZIE serioasa cu descrierea actiunii si zic : jos palaria.

Bai LIVIULE ....unde esti ba  , ca tot te dai atotstiutor si faci niste Recenzii  ca la carte. Ia probeaz-o p'asta si ne povestesti de-a fir a par cum s-a petrecut actiunea.

• Like 25
  • Minus 20
Link spre comentariu

Citește postarea lui Jartette de vineri si gândește logic cam ce s-a întâmplat.

Aia ca nu s-a descaltat omul cand a venit la futut?

Altceva  s-a intamplat acolo, ce ne relateaza maimuta e praf in ochii cititorului

• Like 26
  • Minus 20
Link spre comentariu

Buna dimineata JARTEA . Ce ai la meniu azi? Iar faci foamea pana la 3 cand te ia somnul cu gandul ca nu ai produs nimic nici azi ? :laugh2

• Like 26
  • Minus 19
Link spre comentariu

I-am dat eu telefon, dar nu răspunde, cred că i-au furat si telefoanul.

Nu i l-a furat nimeni , l-a amanetat singura sa-si cumpere un platou de oua sa suga , daca n-are parte de d'alea pe lovele

• Like 25
  • Minus 20
Link spre comentariu
  • Oras:Cernavoda

Ce-ti m-ai place sa fi sclav :thinking

Ce-mi place si ce nu-mi place, comunic persoanelor implicate in cazul de fata (domnisoarele Beatrice si Janette). Despre domnisoarele Beatrice si Janette, ce sa zic... Nu am avut placerea sa le cunosc personal (inca), nu ma pot pronunta, dar avand in vedere cum arata, imi asum riscul . Imi place sa ma conving personal. Daca este bine, voi reveni, daca nu este bine, nu revin. Din punctul meu de vedere pozele postate indica doua fete foarte frumoase, incitante si atragatoare . Gustul in ce priveste frumusetea unei femei difera de la barbat la barbat (de gustibus non disputandum).

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Ce-mi place si ce nu-mi place, comunic persoanelor implicate in cazul de fata (domnisoarele Beatrice si Janette). Despre domnisoarele Beatrice si Janette, ce sa zic... Nu am avut placerea sa le cunosc personal (inca), nu ma pot pronunta, dar avand in vedere cum arata, imi asum riscul . Imi place sa ma conving personal. Daca este bine, voi reveni, daca nu este bine, nu revin. Din punctul meu de vedere pozele postate indica doua fete foarte frumoase, incitante si atragatoare . Gustul in ce priveste frumusetea unei femei difera de la barbat la barbat (de gustibus non disputandum).

BRACE YOURSELF..... comentarii de la ratatii de pe forum "are coming" :) . Iti dau si tie acelasi sfat, sa nu incepi polemici cu ei, pentru ca nu ai sorti de izbanda.

Cu stima,

Tony

Link spre comentariu
Vizitator bettyblue

BRACE YOURSELF..... comentarii de la ratatii de pe forum "are coming" :) . Iti dau si tie acelasi sfat, sa nu incepi polemici cu ei, pentru ca nu ai sorti de izbanda.

Cu stima,

Tony

Love you :*
  • Like 1
  • Minus 10
Link spre comentariu
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata

Eu personal cred ca tu esti extrem de urat.

• Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu

Cu stima,

Tony

Pentru mine sunt nerelevanti in contextul actual. Nu sunt interesat de ei, ci de Janette. Aquila non capit muscas. Ce sa-i faci... Unora frumusetea le trezeste admiratie, altora invidie. :)

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator bettyblue

Pentru mine sunt nerelevanti in contextul actual. Nu sunt interesat de ei, ci de Janette. Aquila non capit muscas. Ce sa-i faci... Unora frumusetea le trezeste admiratie, altora invidie. :)

:*

• Like 2
  • Minus 10
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...