Sari la conținut

$$$ Beatrice $$$ Bd.Unirii $$$ 0728719754 $$$

Vizitator bettyblue

Postări Recomandate

• Telefon: Super girl!
  • Oras:Bd.Unirii
  • Telefon: Super girl!
  • Oras:Bd.Unirii

Pentru mine sunt nerelevanti in contextul actual. Nu sunt interesat de ei, ci de Janette. Aquila non capit muscas. Ce sa-i faci... Unora frumusetea le trezeste admiratie, altora invidie. :)

:kiss3 :kiss3

❤❤❤

• Like 1
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:Cernavoda

:urgay

Cumva ti-ai marturisit public preferintele sexuale? Esti :sexanal? Indiferent daca esti pasiv sau activ, eu nu sunt atras de genul tau. Daca esti pasiv, vorbeste cu Betty sau cu Janette. Au jucarii. Platesc eu primul rand. Cat ma costa fetelor sa-i umblati astuia la mamaliga? Pana dati de pmant galben. :)

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:IN RAI
  • Oras:IN RAI

Cumva ti-ai marturisit public preferintele sexuale? Esti :sexanal? Indiferent daca esti pasiv sau activ, eu nu sunt atras de genul tau. Daca esti pasiv, vorbeste cu Betty sau cu Janette. Au jucarii. Platesc eu primul rand. Cat ma costa fetelor sa-i umblati astuia la mamaliga? Pana dati de pmant galben. :)

Nu fut taranusi din Cernavoda

Pastreaza-ti banii de covrigi ca e foametea pe voi cat casa.

Link spre comentariu

Nu fut taranusi din Cernavoda

Pastreaza-ti banii de covrigi ca e foametea pe voi cat casa.

Poate n-ai inteles. Nu ma atrag partarii. Imi pare rau pentru tine. Sper sa gasesti pe cineva. Mai ales ca astia vor sa va aprobe casatoriile. Cat despre bani, nu te pot obliga. M-am oferit in semn de compasiune, sa platesc fetelor pentru tine. Daca te razgandesti, o sa gasesc o modalitate de a-ti transfera suma necesara.

• Minus 2
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...