Sari la conținut

$$$ Beatrice $$$ Bd.Unirii $$$ 0728719754 $$$

Vizitator bettyblue

Postări Recomandate

• Oras:acolo

Iar te-a banat pisicutz?! Esti de ras pipilica :)))))

...bv pisic :*

Tu vezi ce ai ajuns tu,esti data de exeplu pe tot forumul ca fiind cea mai rapciugoasa prostituata,iar pentru asta trebuie sa-mi multumesti in genunchi.

Te-am facut vedeta.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

Pipilica, esti terminat rau frate, esti la fel de terminat defapt ca Rinan ala de pe topicul Sabrinei numai ca tu esti pe invers(probabil pe invers, adica ca o iei si in cur dar asta este alta poveste) . Postezi in fiecare zi pe topicul asta numai ca sa faci rau, se vede rautatea prin ce postezi dar si prostia. Nu o cunosc pe Betty, nu am fost la ea si nici n-am de gand, dar pot sa observ simplu un frustrat vai de mama lui. Urmarind si celelalte topicuri pe unde mai poluezi am inteles ca defapt esti labagiul din fata calculatorului care fute bombe ecologice la 30 ron, frustrat ca nu are o chifla in burta si nu poate fute si el ceva klumea. Nu asta e calea baiete...

Poate ca in spatele acestui user se ascund niste tiganci imputite, la 50 ron gramada.

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

Tie iti place sa dai limbi cand femeia este pe ciclu.Ghinion Siana este la menopauza.

Ce ar fi sa vii, fai tiganco nespalata la fofoloanca de la botez, sa imi sugi tampoanele interne ? Va drogheaza pestele de sunteti atat de agitate ?

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator bettyblue
Reputație: 0

Ai tampoane cu formol in tine?Ai si vata in nas?

Mizerie in ce hal poti sa vorbesti de o femeie! Tu nu te gandesti ca ai fost facut de femeie, ma jegule?

• Like 3
  • Minus 10
Link spre comentariu

Esti atat de retardata incat nu-ti dai seama cine esti si ce repreziti tu pentru orice societate din lumea asta.

Esti un WC-u public in care noi bagam o moneda si apoi ne facem nevoile,iar in loc de hartie igenica folosim limba ta,adica ne faci un angilingus.

• Like 4
  • Minus 2
Link spre comentariu

:no2 :no2 :no2 Vai de mine, ce hal de replici... Dante Alighieri, cu "Infernul" lui ar fi gelos pe asemenea "replici" :no2 :no2 :no2 :cry2 :cry2 :cry2

Sunt replici care spun adevărul.

Dacă matale o consideri pe Storfetty egală cu femeile care trăiesc cu demnitate sau cu mamele noastre,atunci înseamnă că ne-am dezumanizat si nu mai avem valori morale,repere si nici demnitate.

• Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator bettyblue
Reputație: 0

:no2 :no2 :no2 Vai de mine, ce hal de replici... Dante Alighieri, cu "Infernul" lui ar fi gelos pe asemenea "replici" :no2 :no2 :no2 :cry2 :cry2 :cry2

Acest pipilica e cea mai mizerabila replica umana, o chinezarie prost facuta cu defect stricat, un :tdo13

• Like 1
  • Minus 10
Link spre comentariu

• Oras:.
  • Oras:.

Betty, nu se merita sa le mai dai replici astora...ignora.i, e muult mai bine....E pierdere de vreme., parerea mea.

Multi stau numai de caterincă ieftina pe aici si chiar dc nu te suporta, cu toate ca nu te cunosc unii, ar fi trebuit sa se abtina...dar PROSTIA e in "floare", asa ca...

Te pup!  :kiss3 

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...