Sari la conținut

$$$ Beatrice $$$ Bd.Unirii $$$ 0728719754 $$$

Vizitator bettyblue

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti

N-au astia fata de proxeneti. Parerea mea este ca sunt prosti si frustrati. Daca n-ai serviciu, n-ai niciun venit, ce poti sa faci? Postezi sute si mii de aberatii. In viata reala, astia sunt niste ratati care-si inchipuie ca daca au o tastatura jegoasa si un pc reconditionat (sau un smartphone pe care trebuie sa-l tina continuu  la incarcat pentru ca acumulatorul e muci), sunt cineva. In realitate ei sunt urmasii gandacului de balegar: scatofagul de forum.

De saptamana trecuta au inceput sa imi dea mesaje si telefoane de amenintare si intimidare. Cred ca au clone fara numar pe forum.

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Cum am adus vorba de ei, cum au pus mana pe telefon si au format urgent numarul meu. Clar sunt cocalari, care, din cand in cand impart pliante pe strada, cu ochii dupa furat portofele.

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Falastoaca

Cum am adus vorba de ei, cum au pus mana pe telefon si au format urgent numarul meu. Clar sunt cocalari, care, din cand in cand impart pliante pe strada, cu ochii dupa furat portofele.

Mamaie,mai schimba placa,nu te mai victimiza ca nu da nimeni un muc pe tine.

Placa asta cu amenintarile o tot repeti de sute de ori din 2014.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Mamaie,stai în genunchi când mă saluți 
 Din doar două versuri eu te fac să puți 
 Nu ți-ai găsit fraier, pleci ingenunchiată 
 Căci tu mirosi a boarfă răsuflată 
 Ești o scroafă ce se scaldă în noroi 
 O babă expiarata,plină de puroi 
 Fac afaceri la adăpostul nopții 
 Eu stau la căldură, tu o sugi în față porții 
 Când intri în călduri,urlii că rapandulă 
 Zi-mi 'la revedere' și sărută-mi pulă! 
  • Minus 1
Link spre comentariu

Mamaie,stai în genunchi când mă saluți 
 Din doar două versuri eu te fac să puți 
 Nu ți-ai găsit fraier, pleci ingenunchiată 
 Căci tu mirosi a boarfă răsuflată 
 Ești o scroafă ce se scaldă în noroi 
 O babă expiarata,plină de puroi 
 Fac afaceri la adăpostul nopții 
 Eu stau la căldură, tu o sugi în față porții 
 Când intri în călduri,urlii că rapandulă 
 Zi-mi 'la revedere' și sărută-mi pulă! 

Mosule, tu esti smecher doar in vorbe si alea copiate si rascopiate dupa altii. Atarni ca mucul pe forumul asta, ca alt loc in lumea asta nu s-a gasit si pentru tine si nimeni nu are nevoie de tine. Tot ce faci tu pe planeta asta este ... NIMIC. Ia-ti zborul spre India, de unde ai venit ! Vocabularul jegos ca tine pe care-l folosesti, ne arata cine si cat esti. Scoala care ti-a format personalitatea si te-a educat, se vede bine ca a fost puscaria. Nu faci cinste poporului roman cu nimic si nu ii esti cu nimic de folos, esti inutil.

Eu sunt smechera si adevarata in fapte.

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Mamaie,mai schimba placa,nu te mai victimiza ca nu da nimeni un muc pe tine.

Placa asta cu amenintarile o tot repeti de sute de ori din 2014.

Nu ma victimizez, mai cacatoi prost, rateu al naturii, doar vreau sa stie toata lumea ce rahati in ploaie sunteti si la ce va dedati.

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Campioana la supt pula viteza

DA, ai ghicit, LA SUPT PULA SUNT CAMPIOANA.

Tu la ce esti campion, la furat din buzunare in viteza ?

Insisti ca un penibil sa fii bagat in seama.

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator bettyblue
Reputație: 0

N-au astia fata de proxeneti. Parerea mea este ca sunt prosti si frustrati. Daca n-ai serviciu, n-ai niciun venit, ce poti sa faci? Postezi sute si mii de aberatii. In viata reala, astia sunt niste ratati care-si inchipuie ca daca au o tastatura jegoasa si un pc reconditionat (sau un smartphone pe care trebuie sa-l tina continuu  la incarcat pentru ca acumulatorul e muci), sunt cineva. In realitate ei sunt urmasii gandacului de balegar: scatofagul de forum.

:* bv

• Like 2
  • Minus 10
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

N-au astia fata de proxeneti.

Corect. Cum nu ai tu fata de femei fruoase , decat de babe expirate si tiganci ai avut parte toata viata

Continua cu linsul , nu te mai  intrerupe si interveni ptr. noi

• Like 26
  • Minus 18
Link spre comentariu

Iar tu, din totala lipsa de ocupatie, ii lingi in cur pe Milki si Pisu, esti jongleurul basinilor lor.

Te-a lasat Milki sa ii tii locul, cat timp este plecat in vacanta din arest ?

Fugi Uscato in Ierbarul tau , nu mai sta pe aici , Smechera da Lux , ca iti suna telefoanele ,pardon creierii , ca dracii si tu bati apan piua

Deja esti arhicunoscuta ca Nebuna Forumului , explica-i si lu Gigel cine esti cu adevarat , ca el nu prea pricepe . Doar da limbi pe neve , fara sa intelega  o iota . Dar e obisnuit saracul . Mai mult de 2 tiganci de care se indragostise , nu a sarit stacheta

• Like 27
  • Minus 18
Link spre comentariu
  • Oras:Cernavoda
  • Oras:Cernavoda

Corect. Cum nu ai tu fata de femei fruoase , decat de babe expirate si tiganci ai avut parte toata viata

Continua cu linsul , nu te mai  intrerupe si interveni ptr. noi

Pentru corecta informare am adaugat postarea mea netrunchiata. Ala mic din 77, recunoaste ca-i prost.

• Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Mosule, tu esti smecher doar in vorbe si alea copiate si rascopiate dupa altii. Atarni ca mucul pe forumul asta, ca alt loc in lumea asta nu s-a gasit si pentru tine si nimeni nu are nevoie de tine. Tot ce faci tu pe planeta asta este ... NIMIC. Ia-ti zborul spre India, de unde ai venit ! Vocabularul jegos ca tine pe care-l folosesti, ne arata cine si cat esti. Scoala care ti-a format personalitatea si te-a educat, se vede bine ca a fost puscaria. Nu faci cinste poporului roman cu nimic si nu ii esti cu nimic de folos, esti inutil.

Eu sunt smechera si adevarata in fapte.

ceai fumat ? =))

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Parerea mea este ca sunt prosti si frustrati.

Pentru corecta informare am adaugat postarea mea netrunchiata. Ala mic din 77, recunoaste ca-i prost.

Zici bine ptr. corecta informare pe care o voi completa eu acum 

Este ca-ti provoc cosmaruri noaptea  de ai ajuns sa te trezesti si sa ma vizitezi , uneori si de la prima ora a diminetii , ptr. a ma puncta crezand ca ai facut o mare smecherie  pe ziua in curs ? Puncte ptr. care nu mi se mai scoala poola sa-ti dau cu ea pe la bot in cursul zilei , nu noaptea ca liliecii . Deci care e oligofrenul , mare si prost , sugaci de cicluri ?  :laugh2 :laugh2 :laugh2

post-194745-0-58309900-1472450849_thumb.jpg

post-194745-0-42127300-1472451063_thumb.jpg

PSu: Ma gasesti mai tarziu "in papuris ca sa ma chis" . Vino sa-ti fac un dus , mai prostamol , ca poate ai uitat sa te speli pe dinti de dimineata , cu gandul la mine. :blowj0b

• Like 26
  • Minus 18
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...