janette Reputație: -414 Postat Septembrie 5, 2016 Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Postat Septembrie 5, 2016 Besc,sys 2 5
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2016 Postat Septembrie 5, 2016 BUNA, VA ANUNT CA DE LA 1 SEPTEMBRIE CADOUL PLATIT PTR SERVICIILE MELE A CRESCUT IAR CEL ACTUALIZAT ESTE DE: 150LEI/FIN=30MIN250LEI/ORA=60MINVA PUPACESC DE NU VA VEDETI :* 2 10
janette Reputație: -414 Postat Septembrie 6, 2016 Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Postat Septembrie 6, 2016 Puuuup 6 5
janette Reputație: -414 Postat Septembrie 6, 2016 Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Postat Septembrie 6, 2016 Asteptăm sclavi pentru dominare soft ! 2 5
janette Reputație: -414 Postat Septembrie 7, 2016 Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Postat Septembrie 7, 2016 2 5
janette Reputație: -414 Postat Septembrie 7, 2016 Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Postat Septembrie 7, 2016 Asteptam sclavi la dominare soft! 2 5
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 9, 2016 Pune 75 kg pe poză,greutatea reală.Hai sa nu mai prostim lumea. 3 1
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2016 Postat Septembrie 9, 2016 Pune 75 kg pe poză,greutatea reală.Hai sa nu mai prostim lumea._I_ 2 10
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2016 Postat Septembrie 9, 2016 @Sfantul Pipilica , Recunoaste aici si acum ca nu te duci la Betty ( incognito ) dintr-un singur motiv uman si de inteles :Iti este frica ca te vei indragosti de ea ! 6 3
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 9, 2016 @Sfantul Pipilica ,Recunoaste aici si acum ca nu te duci la Betty ( incognito ) dintr-un singur motiv uman si de inteles :Iti este frica ca te vei indragosti de ea !Pentru că îmi ești prieten îți spun sincer,nu mă duc la ea pentru că mie frică să nu rămân impotent.Am mai văzut o baragladina colorata ca Betty,o săptămână n-am văzut pula sculata.Nu te supăra bre nea Gelutule,pula mea are si ea demnitatea ei,nu fute ori ce j..g 3 1
acidutz Reputație: 1 Postat Septembrie 9, 2016 Postat Septembrie 9, 2016 Pipilica ,unde dracu dau si eu o "mumu" calumea fratie?ca te vad hiperactiv pe toate topicurile ,probabil cunosti damele astea mai bine decat mine. multumesc anticipat 1
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2016 Postat Septembrie 9, 2016 Pipilica ,unde dracu dau si eu o "mumu" calumea fratie?ca te vad hiperactiv pe toate topicurile ,probabil cunosti damele astea mai bine decat mine. multumesc anticipat Cunoaste o p**a roz cu luminite )) 7 10
janette Reputație: -414 Postat Septembrie 10, 2016 Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Postat Septembrie 10, 2016 Puuup 5 6
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2016 Postat Septembrie 11, 2016 PuuupTe pup, te pup! 2 10
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2016 Postat Septembrie 11, 2016 Pentru că îmi ești prieten îți spun sincer,nu mă duc la ea pentru că mie frică să nu rămân impotent.Am mai văzut o baragladina colorata ca Betty,o săptămână n-am văzut pula sculata.Nu te supăra bre nea Gelutule,pula mea are si ea demnitatea ei,nu fute ori ce j..gSfinte Pipilica , cind ai dreptate ai si gata !Nu o cunosti pe Betty si nici serviciile ei.Te asigur fara nici un interes sau gluma ca :- Betty este alba si nicidecum cioara- Este ingrijita si curata- Nu este o nasoala sau urita....departe de asa ceva...Are corp de nota mare.Nu iti doresc sa fii terminat sau sa te duci unde nu iti place.Dar nu pot afirma altceva decit am vazut.Succes ! 9 3
janette Reputație: -414 Postat Septembrie 11, 2016 Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Postat Septembrie 11, 2016 Sfinte Pipilica , cind ai dreptate ai si gata !Nu o cunosti pe Betty si nici serviciile ei.Te asigur fara nici un interes sau gluma ca :- Betty este alba si nicidecum cioara- Este ingrijita si curata- Nu este o nasoala sau urita....departe de asa ceva...Are corp de nota mare.Nu iti doresc sa fii terminat sau sa te duci unde nu iti place.Dar nu pot afirma altceva decit am vazut.Succes !:clapp 1 5
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2016 Postat Septembrie 12, 2016 Sfinte Pipilica , cind ai dreptate ai si gata !Nu o cunosti pe Betty si nici serviciile ei.Te asigur fara nici un interes sau gluma ca :- Betty este alba si nicidecum cioara- Este ingrijita si curata- Nu este o nasoala sau urita....departe de asa ceva...Are corp de nota mare.Nu iti doresc sa fii terminat sau sa te duci unde nu iti place.Dar nu pot afirma altceva decit am vazut.Succes ! 2 10
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 12, 2016 Sfinte Pipilica , cind ai dreptate ai si gata !Nu o cunosti pe Betty si nici serviciile ei.Te asigur fara nici un interes sau gluma ca :- Betty este alba si nicidecum cioara- Este ingrijita si curata- Nu este o nasoala sau urita....departe de asa ceva...Are corp de nota mare.Nu iti doresc sa fii terminat sau sa te duci unde nu iti place.Dar nu pot afirma altceva decit am vazut.Succes !Gelutule,vezi matale putin poza asta reala 100%O avea tenul alb?O fi cioara?Fata aia de tigaie tamponata o fi asa angelica cum zici matale?Curul si soldurile late ca la floraresele din piata sunt pentru matale asa sexi?Dar despre cele 20 kg pe care le are in plus ce parere ai?Gelutuleeeee pe cine vrei sa prostesteti,sau ai ramas fara cash si vrei sa-ti faci o intrare moca la betty?Spune sincer ca nu spun la nimeni. 3
Postări Recomandate