duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iunie 28, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat Iunie 28, 2016 Ai deja o sclavă docilă,se numește Jartette. 2
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2016 Postat Iunie 28, 2016 Ai deja o sclavă docilă,se numește Jartette.Tu esti unicul sclav! 3 10
patrunjelu Reputație: -431 Postat Iunie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 28, 2016 esti unicul sclav al internetului si ai foarte mult timp liber, fa in pula mea ceva cu viata ta, sunt de cativa ani pe forum si am vazut multi idioti dar nu am vazut niciodata in viata mea o persoana mai idioata si mai terminata incat sa faca intentionat si cu rautate varza pe atat de multe topicuri, deja nu cred ca mai e distractie, cred ca e obsesie, esti de control grav. Eu cred ca atunci cand deschizi ochii esti disperat sa ajungi aici sa vezi daca a mai postat Betty, Janette , Sabrina sau altele de le faci varza topicurile, daca era ceva constructiv sau adevarat intelegeam dar tu esti prost dea binelea. 2 3
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2016 Postat Iunie 29, 2016 esti unicul sclav al internetului si ai foarte mult timp liber, fa in pula mea ceva cu viata ta, sunt de cativa ani pe forum si am vazut multi idioti dar nu am vazut niciodata in viata mea o persoana mai idioata si mai terminata incat sa faca intentionat si cu rautate varza pe atat de multe topicuri, deja nu cred ca mai e distractie, cred ca e obsesie, esti de control grav. Eu cred ca atunci cand deschizi ochii esti disperat sa ajungi aici sa vezi daca a mai postat Betty, Janette , Sabrina sau altele de le faci varza topicurile, daca era ceva constructiv sau adevarat intelegeam dar tu esti prost dea binelea.:clapp 3 10
janette Reputație: -414 Postat Iunie 29, 2016 Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Postat Iunie 29, 2016 esti unicul sclav al internetului si ai foarte mult timp liber, fa in pula mea ceva cu viata ta, sunt de cativa ani pe forum si am vazut multi idioti dar nu am vazut niciodata in viata mea o persoana mai idioata si mai terminata incat sa faca intentionat si cu rautate varza pe atat de multe topicuri, deja nu cred ca mai e distractie, cred ca e obsesie, esti de control grav. Eu cred ca atunci cand deschizi ochii esti disperat sa ajungi aici sa vezi daca a mai postat Betty, Janette , Sabrina sau altele de le faci varza topicurile, daca era ceva constructiv sau adevarat intelegeam dar tu esti prost dea binelea.Bravooooo !!! ))))) 2 5
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iunie 29, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat Iunie 29, 2016 Hai sictir zdreanță repara 1 2
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2016 Postat Iunie 29, 2016 Hai sictir zdreanță reparaHuoooo 3 10
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2016 Postat Iunie 30, 2016 Astept sclavi docili ptr dominare 4 10
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2016 Postat Iunie 30, 2016 esti unicul sclav al internetului si ai foarte mult timp liber, fa in pula mea ceva cu viata ta, sunt de cativa ani pe forum si am vazut multi idioti dar nu am vazut niciodata in viata mea o persoana mai idioata si mai terminata incat sa faca intentionat si cu rautate varza pe atat de multe topicuri, deja nu cred ca mai e distractie, cred ca e obsesie, esti de control grav. Eu cred ca atunci cand deschizi ochii esti disperat sa ajungi aici sa vezi daca a mai postat Betty, Janette , Sabrina sau altele de le faci varza topicurile, daca era ceva constructiv sau adevarat intelegeam dar tu esti prost dea binelea. Bine spus Maestre, dar ca sfat nu-ti mai pierde timpul tau pretios cu scursuri de genul astora, chiar nu merita . Cu respect,Tony
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iunie 30, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat Iunie 30, 2016 Astept sclavi docili ptr dominareO ai pe Jartte,pune biciul pe ea ca tot nu mai produce nimic. 2
janette Reputație: -414 Postat Iunie 30, 2016 Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Postat Iunie 30, 2016 O ai pe Jartte,pune biciul pe ea ca tot nu mai produce nimic.Ai sictir! 2 5
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iunie 30, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat Iunie 30, 2016 Ai sictir!Jarttet de cand n-ai mai supt o belita? 2
janette Reputație: -414 Postat Iunie 30, 2016 Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Postat Iunie 30, 2016 Doamneee, nu te mai satura dumnezeu !!! 2 5
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 1, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat Iulie 1, 2016 1
jayros Reputație: -4 Postat Iulie 1, 2016 Postat Iulie 1, 2016 disponibila? ai skype/messenger/whatapp? sau pot da de tine doar sa te sun?
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 1, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat Iulie 1, 2016 disponibila? ai skype/messenger/whatapp? sau pot da de tine doar sa te sun?Ești pregătit psihic să mergi la cea mai mare tepara?? 1
patrunjelu Reputație: -431 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 1, 2016 fetelor, ziceti si voi ca ii dati niste pipilica gratis lu` Pipilica Supremul si ii dati si la pachet eventual ceva, sa vedeti apoi ce cuminte e si va ridica in slavi. Asta cred ca e genul care da mesaje pe privat sau pe telefonul femeilor ca vrea sa futa si el gratis sau ca vrea discounturi pt ca el e membru cunoscut pe forum si lasa recenzii bune. 3
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 1, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat Iulie 1, 2016 fetelor, ziceti si voi ca ii dati niste pipilica gratis lu` Pipilica Supremul si ii dati si la pachet eventual ceva, sa vedeti apoi ce cuminte e si va ridica in slavi. Asta cred ca e genul care da mesaje pe privat sau pe telefonul femeilor ca vrea sa futa si el gratis sau ca vrea discounturi pt ca el e membru cunoscut pe forum si lasa recenzii bune.Zi să-i dai limbi in anus lui Betty după că haleste fasole. 1 1
patrunjelu Reputație: -431 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 1, 2016 Zi să-i dai limbi in anus lui Betty după că haleste fasole. Creierul tau nu poate procesa mai mult de atat... asta este MAXIMUL tau. 3
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 1, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat Iulie 1, 2016 Creierul tau nu poate procesa mai mult de atat... asta este MAXIMUL tau.Te întrebi câtă minte are unul din Timișoara care comentează pe secțiunea București?? 1
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2016 Postat Iulie 2, 2016 esti disponibila pasarica? Disponibila de la 9:00-3:00 dimi 3 10
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 2, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat Iulie 2, 2016 Betty lasă prosteala că ești disponibila.Nici dracul nu te crede că voi care vă petreceți fiecare weekend in Dubai, Paris,Viena, etc,așteptați Sâmbăta clienți să vă scoată din foamete.Spune că ai mințit, că eu nu pot să cred că sunteți așa lesinate de foame 1 2
Postări Recomandate