Sari la conținut

$$$ Beatrice $$$ Bd.Unirii $$$ 0728719754 $$$

Vizitator bettyblue

Postări Recomandate

Vizitator bettyblue
Reputație: 0
Postat

Ai deja o sclavă docilă,se numește Jartette.

Tu esti unicul sclav!

• Like 3
  • Minus 10
  • Oras:Bucuresti
Postat

esti unicul sclav al internetului si ai foarte mult timp liber, fa in pula mea ceva cu viata ta, sunt de cativa ani pe forum si am vazut multi idioti dar nu am vazut niciodata in viata mea o persoana mai idioata si mai terminata incat sa faca intentionat si cu rautate varza pe atat de multe topicuri, deja nu cred ca mai e distractie, cred ca e obsesie, esti de control grav. Eu cred ca atunci cand deschizi ochii esti disperat sa ajungi aici sa vezi daca a mai postat Betty, Janette , Sabrina sau altele de le faci varza topicurile, daca era ceva constructiv sau adevarat intelegeam dar tu esti prost dea binelea.

• Like 2
  • Minus 3
Vizitator bettyblue
Postat

esti unicul sclav al internetului si ai foarte mult timp liber, fa in pula mea ceva cu viata ta, sunt de cativa ani pe forum si am vazut multi idioti dar nu am vazut niciodata in viata mea o persoana mai idioata si mai terminata incat sa faca intentionat si cu rautate varza pe atat de multe topicuri, deja nu cred ca mai e distractie, cred ca e obsesie, esti de control grav. Eu cred ca atunci cand deschizi ochii esti disperat sa ajungi aici sa vezi daca a mai postat Betty, Janette , Sabrina sau altele de le faci varza topicurile, daca era ceva constructiv sau adevarat intelegeam dar tu esti prost dea binelea.

:clapp

• Like 3
  • Minus 10
  • Telefon: Super girl!
  • Oras:Bd.Unirii
Postat

Bravooooo !!! :))))))

• Like 2
  • Minus 5
Vizitator bettyblue
Postat

Hai sictir zdreanță repara

Huoooo

• Like 3
  • Minus 10
Vizitator bettyblue
Postat

Astept sclavi docili ptr dominare

post-187286-0-05903300-1467286199_thumb.jpg

• Like 4
  • Minus 10
Vizitator
Postat

Bine spus Maestre, dar ca sfat nu-ti mai pierde timpul tau pretios cu scursuri de genul astora, chiar nu merita :).

Cu respect,

Tony

Postat

O ai pe Jartte,pune biciul pe ea ca tot nu mai produce nimic.

Ai sictir!

• Like 2
  • Minus 5
Postat

Doamneee, nu te mai satura dumnezeu !!!

• Like 2
  • Minus 5
Vizitator bettyblue
Postat
:))))
  • Like 2
  • Minus 10
Vizitator bettyblue
Postat
:no2
  • Like 2
  • Minus 10
Postat

fetelor, ziceti si voi ca ii dati niste pipilica gratis lu` Pipilica Supremul si ii dati si la pachet eventual ceva, sa vedeti apoi ce cuminte e si va ridica in slavi. Asta cred ca e genul care da mesaje pe privat sau pe telefonul femeilor ca vrea sa futa si el gratis sau ca vrea discounturi pt ca el e membru cunoscut pe forum si lasa recenzii bune.

• Minus 3
  • Oras:IN RAI
Postat

fetelor, ziceti si voi ca ii dati niste pipilica gratis lu` Pipilica Supremul si ii dati si la pachet eventual ceva, sa vedeti apoi ce cuminte e si va ridica in slavi. Asta cred ca e genul care da mesaje pe privat sau pe telefonul femeilor ca vrea sa futa si el gratis sau ca vrea discounturi pt ca el e membru cunoscut pe forum si lasa recenzii bune.

Zi să-i dai limbi in anus lui Betty după că haleste fasole.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Zi să-i dai limbi in anus lui Betty după că haleste fasole.

Creierul tau nu poate procesa mai mult de atat... asta este MAXIMUL tau.

• Minus 3
Vizitator bettyblue
Postat

esti disponibila pasarica?  :atm

Disponibila de la 9:00-3:00 dimi

• Like 3
  • Minus 10

Postat

Betty lasă prosteala că ești disponibila.

Nici dracul nu te crede că voi care vă petreceți fiecare weekend in Dubai, Paris,Viena, etc,așteptați Sâmbăta clienți să vă scoată din foamete.

Spune că ai mințit, că eu nu pot să cred că sunteți așa lesinate de foame

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...