Sari la conținut

$$$ Beatrice $$$ Bd.Unirii $$$ 0728719754 $$$

Vizitator bettyblue

Postări Recomandate

• Telefon: Super girl!
  • Oras:Bd.Unirii
  • Telefon: Super girl!
  • Oras:Bd.Unirii

Betty lasă prosteala că ești disponibila.

Nici dracul nu te crede că voi care vă petreceți fiecare weekend in Dubai, Paris,Viena, etc,așteptați Sâmbăta clienți să vă scoată din foamete.

Spune că ai mințit, că eu nu pot să cred că sunteți așa lesinate de foame

:offtopic = DISPARI!
  • Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

si prostul nici nu o sa apara sigur, ca doar nu ti-a dat si tie cineva ceva de mila sa ai si tu bani sa iti permiti. Sau ti-a dat? ti-a dat cineva muie sau din astea de ai bishtari? sau ti-ai luat de la gura pe ultima luna si ai strans de-o ciorba?

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:IN RAI

si prostul nici nu o sa apara sigur, ca doar nu ti-a dat si tie cineva ceva de mila sa ai si tu bani sa iti permiti. Sau ti-a dat? ti-a dat cineva muie sau din astea de ai bishtari? sau ti-ai luat de la gura pe ultima luna si ai strans de-o ciorba?

Mă descurc si eu cum pot,dar tu cum te descurci că slugă pe plantația clanului Cârpaci?? Mai vă scoate din spitale cu tot cu pat si va aruncă în stradă ca pe animale?

Bătrânii voștri l-au gonit pe Ceaușescu, în schimb voi avortații stați ascunși în canale de frica unor garoi.

Sunteți o rusine pentru tara asta.

• Minus 1
Link spre comentariu

Mă descurc si eu cum pot,dar tu cum te descurci că slugă pe plantația clanului Cârpaci?? Mai vă scoate din spitale cu tot cu pat si va aruncă în stradă ca pe animale?

Bătrânii voștri l-au gonit pe Ceaușescu, în schimb voi avortații stați ascunși în canale de frica unor garoi.

Sunteți o rusine pentru tara asta.

Bai smegma, sunt mai roman decat ai putea tu sa fii vreodata. Sunt din Bucuresti de fel si pot sa ti-o dau sa mi-o sugi cand vrei tu. Tu nu esti decat un pishat care a supt pula la popi pana acum de a ramas cu sechele. Esti varianta la Rinan ala, pe invers, si la propriu si la figurat.

• Minus 2
Link spre comentariu

Bai smegma, sunt mai roman decat ai putea tu sa fii vreodata. Sunt din Bucuresti de fel si pot sa ti-o dau sa mi-o sugi cand vrei tu. Tu nu esti decat un pishat care a supt pula la popi pana acum de a ramas cu sechele. Esti varianta la Rinan ala, pe invers, si la propriu si la figurat.

Bucureștiul este un oraș scumb,nu ori ce leșinat de foame își permite să stea aici,așa că se mută în Moldova și Timișoara.

Acum înțeleg de ce sugi pula Bucureștenilor,îți dorești cu disperare să ajungi aici.

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:București

Te lauzi ca esti din bucuresti de parca ar fi al tau cacatule. Mai da te draq de onanist.
  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

alta smegma, sau sunteti aceeasi smegma?

Mister, ti-am spus ca nu merita....nu are rost sa intrii in polemici cu ei :/ , pierzi din timpul tau pretios si le dai atentie.

O saptamana frumoasa,

Tony

Link spre comentariu

Mister, ti-am spus ca nu merita....nu are rost sa intrii in polemici cu ei :/ , pierzi din timpul tau pretios si le dai atentie.

O saptamana frumoasa,

Tony

Indicat ar fiiiiiiiiiii sa inveti sa scrii parlitule.
  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Duhu Pishatului si Azazel Cacat sunt una si aceeasi persoana, proasta si idioata, se lupta el cu el, unu e preot si altu e pe partea cealalta, si-a scos 2 coaste si incearca sa isi dea muie singur, inca nu a ajuns la performanta asta, a promis ca ne pune o poza cand reuseste.

• Minus 3
Link spre comentariu

Duhu Pishatului si Azazel Cacat sunt una si aceeasi persoana, proasta si idioata, se lupta el cu el, unu e preot si altu e pe partea cealalta, si-a scos 2 coaste si incearca sa isi dea muie singur, inca nu a ajuns la performanta asta, a promis ca ne pune o poza cand reuseste.

Cauti pula,ca nu mi dau seama. Nu mi place sa ma lingi in anus amaratule asa ca dispari cat mai ai timp pana nu mi scot pl si te bat cu ea peste cosurile alea de virgin de pe muie.
  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...