miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 10, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iulie 10, 2016 Ce faci fă târfă, le umbli în buzunare clienților când sunt la duș???Nicidecum , verifica daca au mai ramas cu lovele de inca un nr. . Asta ca sa stie cum pun problema : e de ramas bun sau contiunuam petrecerea . Hai ca sunt hiene , stiu ele sa se descurce , le invatam noi 28 19 Link spre comentariu
janette Reputație: -414 Postat Iulie 10, 2016 Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Partajează Postat Iulie 10, 2016 Dominare soft! 1 5 Link spre comentariu
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2016 Partajează Postat Iulie 10, 2016 2 10 Link spre comentariu
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2016 Partajează Postat Iulie 10, 2016 Disponibila pana in jurul ore 3:00 dimi 4 10 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2016 Partajează Postat Iulie 10, 2016 Disponibila pana in jurul ore 3:00 dimi Mare UP ! Link spre comentariu
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2016 Partajează Postat Iulie 10, 2016 Mare UP ! 1 10 Link spre comentariu
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2016 Partajează Postat Iulie 11, 2016 Disponibila ptr programari 1 10 Link spre comentariu
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 11, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Partajează Postat Iulie 11, 2016 Azi cui ii m-ai furi banii din portofel?? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2016 Partajează Postat Iulie 11, 2016 Mie nu , ma duc fara portofel si doar cu bani potriviti....asta tot de pe forum o stiu... 3 4 Link spre comentariu
janette Reputație: -414 Postat Iulie 11, 2016 Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Partajează Postat Iulie 11, 2016 1 5 Link spre comentariu
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2016 Partajează Postat Iulie 11, 2016 Astept sclavi docili la dominare soft 3 10 Link spre comentariu
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 11, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Partajează Postat Iulie 11, 2016 Mie nu , ma duc fara portofel si doar cu bani potriviti....asta tot de pe forum o stiu...Și ce faci dacă între timp ai chef să-i faci un uro care se plătește EXTRA?? 1 Link spre comentariu
patrunjelu Reputație: -431 Postat Iulie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 11, 2016 Și ce faci dacă între timp ai chef să-i faci un uro care se plătește EXTRA?? Te suna si se pisa pe tine, toata lumea stie ca accepti pisat pe tine/in tine GRATUIT 3 Link spre comentariu
janette Reputație: -414 Postat Iulie 11, 2016 Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Partajează Postat Iulie 11, 2016 Te suna si se pisa pe tine, toata lumea stie ca accepti pisat pe tine/in tine GRATUITNu te mai droga! 6 Link spre comentariu
patrunjelu Reputație: -431 Postat Iulie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 11, 2016 Nu te mai droga! Eu ma droghez sau tu? pana acum il injurai pe asta ca va face topicul varza iar acum ma faci pe mine drogat? ai acceptat cumva sa te futa gratis ca sa nu iti mai comenteze pe topic? sau incep sa cred ca dafapt este pestele vostru si toata "cearta" asta este doar asa ca sa va faceti reclama, trist.. 3 Link spre comentariu
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 11, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Partajează Postat Iulie 11, 2016 Eu ma droghez sau tu? pana acum il injurai pe asta ca va face topicul varza iar acum ma faci pe mine drogat? ai acceptat cumva sa te futa gratis ca sa nu iti mai comenteze pe topic? sau incep sa cred ca dafapt este pestele vostru si toata "cearta" asta este doar asa ca sa va faceti reclama, trist..Marș bă dracul de sărăcie și lasă-mi fetele in pace. 1 1 Link spre comentariu
janette Reputație: -414 Postat Iulie 11, 2016 Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Partajează Postat Iulie 11, 2016 Eu ma droghez sau tu? pana acum il injurai pe asta ca va face topicul varza iar acum ma faci pe mine drogat? ai acceptat cumva sa te futa gratis ca sa nu iti mai comenteze pe topic? sau incep sa cred ca dafapt este pestele vostru si toata "cearta" asta este doar asa ca sa va faceti reclama, trist..Ai sictir! 6 Link spre comentariu
patrunjelu Reputație: -431 Postat Iulie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 11, 2016 repet, eu am intervenit fara sa cunosc nici o fata, doar din cauza faptului ca Duhul Pishatului asta face varza toate topicurile, dar observ ca unele dintre voi dupa ce ca sunteti proaste mai si semnalizati. Asa ca ma retrag si sa va pishati unii pe altii atunci cu Pipilica in frunte. 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2016 Partajează Postat Iulie 11, 2016 Și ce faci dacă între timp ai chef să-i faci un uro care se plătește EXTRA??Nu am zis ca eu sint mai soft si respect femeia ? Vreau sa se simta si ea bine , fara excese si exagerari. 4 4 Link spre comentariu
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2016 Partajează Postat Iulie 12, 2016 Nu am zis ca eu sint mai soft si respect femeia ? Vreau sa se simta si ea bine , fara excese si exagerari. 1 10 Link spre comentariu
patrunjelu Reputație: -431 Postat Iulie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 12, 2016 doamne ce naparci proaste si Bettty si Janette asta, puteti sa imi dati cu minus la toate postarile si sa ma pupati si in pula simultan. Deci este clar ca voi sunteti in cardashie cu Duhu Pishatului si "cearta" voastra este de forma sa tineti topicul sus. Sunt extraordinar de prosti toti la un loc, iar voi ca si curve observ ca nu aveti gram de inteligenta in voi si semnalizati grav. 1 2 Link spre comentariu
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2016 Partajează Postat Iulie 12, 2016 doamne ce naparci proaste si Bettty si Janette asta, puteti sa imi dati cu minus la toate postarile si sa ma pupati si in pula simultan. Deci este clar ca voi sunteti in cardashie cu Duhu Pishatului si "cearta" voastra este de forma sa tineti topicul sus. Sunt extraordinar de prosti toti la un loc, iar voi ca si curve observ ca nu aveti gram de inteligenta in voi si semnalizati grav.Vezi k te repeti! 1 10 Link spre comentariu
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2016 Partajează Postat Iulie 12, 2016 Dominare soft! Va astept sclavilor! 1 10 Link spre comentariu
gigel1970 Reputație: -21 Postat Iulie 12, 2016 Oras:Cernavoda Oras:Cernavoda Partajează Postat Iulie 12, 2016 Astept sclavi docili la dominare softFoarte incitant. La Constana cand vii? Tu si janette sunteti super misto. 1 2 Link spre comentariu
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2016 Partajează Postat Iulie 12, 2016 Foarte incitant. La Constana cand vii? Tu si janette sunteti super misto. Daca venim o sa fim in vacanta Multumim ptr aprecieri 1 10 Link spre comentariu
Postări Recomandate