Sari la conținut

$$$ Beatrice $$$ Bd.Unirii $$$ 0728719754 $$$

Vizitator bettyblue

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Ce faci fă târfă, le umbli în buzunare clienților când sunt la duș???

Nicidecum , verifica daca au mai ramas cu lovele de inca un nr. . Asta ca sa stie cum pun problema : e de ramas bun sau contiunuam petrecerea . Hai ca sunt hiene , stiu ele sa se descurce , le invatam noi ;)

• Like 28
  • Minus 19
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Nu te mai droga!

Eu ma droghez sau tu? pana acum il injurai pe asta ca va face topicul varza iar acum ma faci pe mine drogat? ai acceptat cumva sa te futa gratis ca sa nu iti mai comenteze pe topic? sau incep sa cred ca dafapt este pestele vostru si toata "cearta" asta este doar asa ca sa va faceti reclama, trist..

• Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:IN RAI
  • Oras:IN RAI

Eu ma droghez sau tu? pana acum il injurai pe asta ca va face topicul varza iar acum ma faci pe mine drogat? ai acceptat cumva sa te futa gratis ca sa nu iti mai comenteze pe topic? sau incep sa cred ca dafapt este pestele vostru si toata "cearta" asta este doar asa ca sa va faceti reclama, trist..

Marș bă dracul de sărăcie și lasă-mi fetele in pace.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Telefon: Super girl!
  • Oras:Bd.Unirii
  • Telefon: Super girl!
  • Oras:Bd.Unirii

Ai sictir!

• Minus 6
Link spre comentariu

repet, eu am intervenit fara sa cunosc nici o fata, doar din cauza faptului ca Duhul Pishatului asta face varza toate topicurile, dar observ ca unele dintre voi dupa ce ca sunteti proaste mai si semnalizati. Asa ca ma retrag si sa va pishati unii pe altii atunci cu Pipilica in frunte.

• Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Și ce faci dacă între timp ai chef să-i faci un uro care se plătește EXTRA??

Nu am zis ca eu sint mai soft si respect femeia ? Vreau sa se simta si ea bine , fara excese si exagerari.

• Like 4
  • Minus 4
Link spre comentariu

doamne ce naparci proaste si Bettty si Janette asta, puteti sa imi dati cu minus la toate postarile si sa ma pupati si in pula simultan. Deci este clar ca voi sunteti in cardashie cu Duhu Pishatului si "cearta" voastra este de forma sa tineti topicul sus. Sunt extraordinar de prosti toti la un loc, iar voi ca si curve observ ca nu aveti gram de inteligenta in voi si semnalizati grav.

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator bettyblue

doamne ce naparci proaste si Bettty si Janette asta, puteti sa imi dati cu minus la toate postarile si sa ma pupati si in pula simultan. Deci este clar ca voi sunteti in cardashie cu Duhu Pishatului si "cearta" voastra este de forma sa tineti topicul sus. Sunt extraordinar de prosti toti la un loc, iar voi ca si curve observ ca nu aveti gram de inteligenta in voi si semnalizati grav.

Vezi k te repeti!

• Like 1
  • Minus 10
Link spre comentariu

Vizitator bettyblue

Foarte incitant. La Constana cand vii? Tu si janette sunteti super misto. :hihat

Daca venim o sa fim in vacanta :)

Multumim ptr aprecieri :*

• Like 1
  • Minus 10
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...