Sari la conținut

RIP Orlando shooter

Postări Recomandate

Vizitator Beraru
Reputație: 0
Postat

Alt topic imbecil.

Alternative?

Daca eram in alta perioada (ex: 2014, cand m-am inscris) deschideam eu 5-6 topice, fara rusine, din care ne "hraneam" cateva saptamani. Acum, pe vreme de seceta, si-un scuipat e bun.

• Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

mai vipuska iar te trolezi singur?

sa dea dracii de cate ori esti livctisit si bei mai faci 2,3 conturi....

daca esti f plictisit te trolezi singur de la unu la altu. ce draci ai de vb singur ai devenit oblomovist? :laugh2  :laugh2

am devenit sinecurist

Postat

Alternative?

Daca eram in alta perioada (ex: 2014, cand m-am inscris) deschideam eu 5-6 topice, fara rusine, din care ne "hraneam" cateva saptamani. Acum, pe vreme de seceta, si-un scuipat e bun.

scuipatul e de aur cand dai de-o pizda scortoasa

• Oras:worldwide
Postat

am devenit sinecurist

:))) si totusi eu cand iti vad clonele ca socializeaza intre ele ma uit lung cu ochi mari ca scufita rosie la lup

si imi ia cev\a pana sa imi revin si  sa ma buseasca un ras imbecil

mai vb omu cu sine insusi ,dar numa tu o faci cu mai multe nickuri  :laugh2  :laugh2

Postat

:))) si totusi eu cand iti vad clonele ca socializeaza intre ele ma uit lung cu ochi mari ca scufita rosie la lup

si imi ia cev\a pana sa imi revin si  sa ma buseasca un ras imbecil

mai vb omu cu sine insusi ,dar numa tu o faci cu mai multe nickuri  :laugh2  :laugh2

ca cainele care-si miroase cacatul si dupa aia-l ingroapa

• Oras:djdsthdyj
Postat

mai vipuska iar te trolezi singur?

sa dea dracii de cate ori esti livctisit si bei mai faci 2,3 conturi....

daca esti f plictisit te trolezi singur de la unu la altu. ce draci ai de vb singur ai devenit oblomovist? :laugh2  :laugh2

Esti in eroare si matale. Nu am nici o legatura cu rasul asta.

Postat

nu-s baba sa imi vb cu matale, dar poti incerca cu domnia ta

Postat

esti clona mea mancameai turturii

Postat

:onloo

ca cainele care-si miroase cacatul si dupa aia-l ingroapa

ai mai adus o clona nebunu lumii? ia cate mai ai,  baga-le pe toate pe topicul acesta :laugh2  :laugh2

Vizitator Beraru
Postat

scuipatul e de aur cand dai de-o pizda scortoasa

Inca nu-mi dau seama daca vorbesti desre viol sau gerontofilie. Cert este ca ambele sunt bune la casa omului, cu mentiunea ca prefer descleiere cu ulei de masline sau sampanie.

Postat

ai mai adus o clona nebunu lumii? ia cate mai ai,  baga-le pe toate pe topicul acesta :laugh2  :laugh2

lu asta nui platesc pensie alimentara e pe cont propriu in canale

• Like 1
Postat

Nu exista in tara asta vreo persoana demna de asemenea apelativ. 

te contrazic pt mine si day este ceva minimal avand in vedere ca ai putea sa spui direct zeitatea ta cand te adresezi, dar nah../...

nu trebuie sa fim mofturosi :)))

Vizitator Beraru
Postat

Nu exista in tara asta vreo persoana demna de asemenea apelativ.

Stimate domn, va rog respectuos sa va reconsiderati pozitia!
Postat

Inca nu-mi dau seama daca vorbesti desre viol sau gerontofilie. Cert este ca ambele sunt bune la casa omului, cu mentiunea ca prefer descleiere cu ulei de masline sau sampanie.

daca-i bagi in pizda un mentos si ii faci o irigatie cu cola se desclesteaza sigur

Vizitator Beraru
Postat

daca-i bagi in pizda un mentos si ii faci o irigatie cu cola se desclesteaza sigur

Gheizer se face! Da' sa nu judecam cu dubla masura, te rog: acelasi efect il are si Pepsi.

Postat

te contrazic pt mine si day este ceva minimal avand in vedere ca ai putea sa spui direct zeitatea ta cand te adresezi, dar nah../...

nu trebuie sa fim mofturosi :)))

Cine e day? O alta "zeitate"?  E lumea asta plina de zeitati...incepand cu dumnezeu. Creatia unui tip inteligent pentru manipularea imbecililor incapabili de gandi singuri.

Postat

fa mah si tu un toping cu vipuska si clonele lui la cererea publicului (io is publicu)  si posteaza cu toate conturile pe toping

sunt tare curioasa cate ai  :laugh2  :laugh2  la cate topinge faci mai conteaza u nu, plus cand ti-am cerut eu ceva? ar fi si culmea sa ma refuzi

Postat

Cine e day? O alta "zeitate"?  E lumea asta plina de zeitati...incepand cu dumnezeu. Creatia unui tip inteligent pentru manipularea imbecililor incapabili de gandi singuri.

este da  personificarea lu thor printre voi muritorii :)))

Postat

fa mah si tu un toping cu vipuska si clonele lui la cererea publicului (io is publicu)  si posteaza cu toate conturile pe toping

sunt tare curioasa cate ai  :laugh2  :laugh2  la cate topinge faci mai conteaza u nu, plus cand ti-am cerut eu ceva? ar fi si culmea sa ma refuzi

bagami o pila la pisocu sami faca forum ca a tau

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...