l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 12, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Iunie 12, 2016 http://edition.cnn.com/2016/06/12/us/orlando-nightclub-shooting/index.html 1
capitanul castravete Reputație: 2 Postat Iunie 12, 2016 Oras:djdsthdyj Oras:djdsthdyj Postat Iunie 12, 2016 Alt topic imbecil.
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2016 Postat Iunie 12, 2016 Alt topic imbecil.Alternative? Daca eram in alta perioada (ex: 2014, cand m-am inscris) deschideam eu 5-6 topice, fara rusine, din care ne "hraneam" cateva saptamani. Acum, pe vreme de seceta, si-un scuipat e bun.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 12, 2016 http://edition.cnn.com/2016/06/12/us/orlando-nightclub-shooting/index.html Alt topic imbecil.mai vipuska iar te trolezi singur?sa dea dracii de cate ori esti livctisit si bei mai faci 2,3 conturi....daca esti f plictisit te trolezi singur de la unu la altu. ce draci ai de vb singur ai devenit oblomovist? 1
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 12, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Autor Postat Iunie 12, 2016 mai vipuska iar te trolezi singur?sa dea dracii de cate ori esti livctisit si bei mai faci 2,3 conturi....daca esti f plictisit te trolezi singur de la unu la altu. ce draci ai de vb singur ai devenit oblomovist? am devenit sinecurist
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 12, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Autor Postat Iunie 12, 2016 Alternative?Daca eram in alta perioada (ex: 2014, cand m-am inscris) deschideam eu 5-6 topice, fara rusine, din care ne "hraneam" cateva saptamani. Acum, pe vreme de seceta, si-un scuipat e bun.scuipatul e de aur cand dai de-o pizda scortoasa
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 12, 2016 am devenit sinecurist)) si totusi eu cand iti vad clonele ca socializeaza intre ele ma uit lung cu ochi mari ca scufita rosie la lupsi imi ia cev\a pana sa imi revin si sa ma buseasca un ras imbecilmai vb omu cu sine insusi ,dar numa tu o faci cu mai multe nickuri
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 12, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Autor Postat Iunie 12, 2016 )) si totusi eu cand iti vad clonele ca socializeaza intre ele ma uit lung cu ochi mari ca scufita rosie la lupsi imi ia cev\a pana sa imi revin si sa ma buseasca un ras imbecilmai vb omu cu sine insusi ,dar numa tu o faci cu mai multe nickuri ca cainele care-si miroase cacatul si dupa aia-l ingroapa
capitanul castravete Reputație: 2 Postat Iunie 12, 2016 Oras:djdsthdyj Oras:djdsthdyj Postat Iunie 12, 2016 mai vipuska iar te trolezi singur?sa dea dracii de cate ori esti livctisit si bei mai faci 2,3 conturi....daca esti f plictisit te trolezi singur de la unu la altu. ce draci ai de vb singur ai devenit oblomovist? Esti in eroare si matale. Nu am nici o legatura cu rasul asta.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 12, 2016 Esti in eroare si matale. Nu am nici o legatura cu rasul asta.nu-s baba sa imi vb cu matale, dar poti incerca cu domnia ta
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 12, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Autor Postat Iunie 12, 2016 Esti in eroare si matale. Nu am nici o legatura cu rasul asta.esti clona mea mancameai turturii
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 12, 2016 ca cainele care-si miroase cacatul si dupa aia-l ingroapaai mai adus o clona nebunu lumii? ia cate mai ai, baga-le pe toate pe topicul acesta
capitanul castravete Reputație: 2 Postat Iunie 12, 2016 Oras:djdsthdyj Oras:djdsthdyj Postat Iunie 12, 2016 nu-s baba sa imi vb cu matale, dar poti incerca cu domnia taNu exista in tara asta vreo persoana demna de asemenea apelativ.
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2016 Postat Iunie 12, 2016 scuipatul e de aur cand dai de-o pizda scortoasaInca nu-mi dau seama daca vorbesti desre viol sau gerontofilie. Cert este ca ambele sunt bune la casa omului, cu mentiunea ca prefer descleiere cu ulei de masline sau sampanie.
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 12, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Autor Postat Iunie 12, 2016 ai mai adus o clona nebunu lumii? ia cate mai ai, baga-le pe toate pe topicul acesta lu asta nui platesc pensie alimentara e pe cont propriu in canale 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 12, 2016 Nu exista in tara asta vreo persoana demna de asemenea apelativ. te contrazic pt mine si day este ceva minimal avand in vedere ca ai putea sa spui direct zeitatea ta cand te adresezi, dar nah../...nu trebuie sa fim mofturosi ))
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2016 Postat Iunie 12, 2016 Nu exista in tara asta vreo persoana demna de asemenea apelativ. Stimate domn, va rog respectuos sa va reconsiderati pozitia!
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 12, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Autor Postat Iunie 12, 2016 Inca nu-mi dau seama daca vorbesti desre viol sau gerontofilie. Cert este ca ambele sunt bune la casa omului, cu mentiunea ca prefer descleiere cu ulei de masline sau sampanie.daca-i bagi in pizda un mentos si ii faci o irigatie cu cola se desclesteaza sigur
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2016 Postat Iunie 12, 2016 daca-i bagi in pizda un mentos si ii faci o irigatie cu cola se desclesteaza sigurGheizer se face! Da' sa nu judecam cu dubla masura, te rog: acelasi efect il are si Pepsi.
capitanul castravete Reputație: 2 Postat Iunie 12, 2016 Oras:djdsthdyj Oras:djdsthdyj Postat Iunie 12, 2016 te contrazic pt mine si day este ceva minimal avand in vedere ca ai putea sa spui direct zeitatea ta cand te adresezi, dar nah../...nu trebuie sa fim mofturosi ))Cine e day? O alta "zeitate"? E lumea asta plina de zeitati...incepand cu dumnezeu. Creatia unui tip inteligent pentru manipularea imbecililor incapabili de gandi singuri.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 12, 2016 daca-i bagi in pizda un mentos si ii faci o irigatie cu cola se desclesteaza sigurfa mah si tu un toping cu vipuska si clonele lui la cererea publicului (io is publicu) si posteaza cu toate conturile pe topingsunt tare curioasa cate ai la cate topinge faci mai conteaza u nu, plus cand ti-am cerut eu ceva? ar fi si culmea sa ma refuzi
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 12, 2016 Cine e day? O alta "zeitate"? E lumea asta plina de zeitati...incepand cu dumnezeu. Creatia unui tip inteligent pentru manipularea imbecililor incapabili de gandi singuri.este da personificarea lu thor printre voi muritorii ))
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 12, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Autor Postat Iunie 12, 2016 fa mah si tu un toping cu vipuska si clonele lui la cererea publicului (io is publicu) si posteaza cu toate conturile pe topingsunt tare curioasa cate ai la cate topinge faci mai conteaza u nu, plus cand ti-am cerut eu ceva? ar fi si culmea sa ma refuzibagami o pila la pisocu sami faca forum ca a tau
capitanul castravete Reputație: 2 Postat Iunie 12, 2016 Oras:djdsthdyj Oras:djdsthdyj Postat Iunie 12, 2016 Stimate domn, va rog respectuos sa va reconsiderati pozitia!Ma scuzi, "maria ta".
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum