l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 12, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Autor Postat Iunie 12, 2016 Gheizer se face! Da' sa nu judecam cu dubla masura, te rog: acelasi efect il are si Pepsi.pepsi e tot cola
capitanul castravete Reputație: 2 Postat Iunie 12, 2016 Oras:djdsthdyj Oras:djdsthdyj Postat Iunie 12, 2016 este da personificarea lu thor printre voi muritorii ))Personajele de desene animate nu sunt o atractie pentru mine. Iti propun sa cauti "oi" in alta parte. O zi buna iti doresc.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 12, 2016 bagami o pila la pisocu sami faca forum ca a taun-are treaba mah ca face numa la femei si daca-ti da prin cap sa te travestesti pt subf sa stii ca nu face la orice femeie ))da-i bani nu cred ca refuza ))
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 12, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Autor Postat Iunie 12, 2016 n-are treaba mah ca face numa la femeida-i bani nu cred ca refuza ))vezi tu un lynx dand bani unui martoc? 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 12, 2016 PS ce tigan esti eu vin cu rugamintea sa faci topic cu clone tu repede ceri inapoi pile de subforum. )sa-ti fie rusine
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2016 Postat Iunie 12, 2016 pepsi e tot colaTocmai ai incalcat un nou tabu.
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 12, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Autor Postat Iunie 12, 2016 Tocmai ai incalcat un nou tabu.http://designshack.co.uk/wp-content/uploads/inconsistentdesign-16.jpg
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 12, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Autor Postat Iunie 12, 2016 http://images.kovels.com/price_guide/toys___dolls/pepsi-cola/pepsi-cola-sign-mo21851.jpg
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 12, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iunie 12, 2016 mai vipuska iar te trolezi singur?sa dea dracii de cate ori esti livctisit si bei mai faci 2,3 conturi.... Cred ca vypushka e singurul de pe forum care n-a primit nume de alint (bobo, sharli etc) - el cum de-a scapat? In alta ordine de idei, il inteleg, nici eu n-am ce face in dupa-amieze de-astea si ma livctisesc la culme... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2016 Postat Iunie 12, 2016 Cred ca vypushka e singurul de pe forum care n-a primit nume de alint (bobo, sharli etc) - el cum de-a scapat? In alta ordine de idei, il inteleg, nici eu n-am ce face in dupa-amieze de-astea si ma livctisesc la culme... M-am uitat pe Kodi la Croatia-Turcia, super gol al lui Modric. Nu prea ai cum sa te plictisesti la meciul asta (bine, e pe final mai e un min. de prelungire)... Vai saracu Corluka, a doua oara cand ii sparg capul, cred ca a fost cel mai trantit de la Croati, e plin de sange bandajul de la cap...
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 12, 2016 Cred ca vypushka e singurul de pe forum care n-a primit nume de alint (bobo, sharli etc) - el cum de-a scapat? In alta ordine de idei, il inteleg, nici eu n-am ce face in dupa-amieze de-astea si ma livctisesc la culme... iar mai prins cu nescrisa ai dreptate tre sa ma gandesc la un botez pt vipuska. pana una alta ii spun cornelush pana gasim ceva mai funny mai pe stilul meumai pune poze de papica si tu curand sa imi faci apetit 1
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 12, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Autor Postat Iunie 12, 2016 Cred ca vypushka e singurul de pe forum care n-a primit nume de alint (bobo, sharli etc) - el cum de-a scapat? In alta ordine de idei, il inteleg, nici eu n-am ce face in dupa-amieze de-astea si ma livctisesc la culme... cand eram mic treceau prin fata casei dricuri trase de cai impodobiti cu valtrapuri (neologism pentru 99,99% din forumisti) violet ferestrele erau de sticla gravata cu cruci elaborate si inauntru erau sicrie impodobite atat de frumos incat eu credeam ca toti mortii care stau in ele ajung in rai din urma venea o fanfara de tigani care bubuia din alamuri marsuri funerare nescrise pe nici un portativ si popii opreau cortegiul iar rudele aruncau bani cam asa vad eu acest forum 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2016 Postat Iunie 12, 2016 cand eram mic treceau prin fata casei dricuri trase de cai impodobiti cu valtrapuri (neologism pentru 99,99% din forumisti) violet ferestrele erau de sticla gravata cu cruci elaborate si inauntru erau sicrie impodobite atat de frumos incat eu credeam ca toti mortii care stau in ele ajung in rai din urma venea o fanfara de tigani care bubuia din alamuri marsuri funerare nescrise pe nici un portativ si popii opreau cortegiul iar rudele aruncau bani cam asa vad eu acest forumEra odata, acum nu mai se fac asemenea " 'nmormantari" (foarte rar prin Spania, in zonele locuite de tiganii spanioli - "gitanes", prin Ecuador, Mexic, Venezuela si prin Italia - Sicilia)....
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 12, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Autor Postat Iunie 12, 2016 Era odata, acum nu mai se fac asemenea " 'nmormantari" (foarte rar prin Spania, in zonele locuite de tiganii spanioli - "gitanes", prin Ecuador, Mexic, Venezuela si prin Italia - Sicilia)....acuma-i duce in masina frigorifica ca pe hamburgeri
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 12, 2016 cand eram mic treceau prin fata casei dricuri trase de cai impodobiti cu valtrapuri (neologism pentru 99,99% din forumisti) violet ferestrele erau de sticla gravata cu cruci elaborate si inauntru erau sicrie impodobite atat de frumos incat eu credeam ca toti mortii care stau in ele ajung in rai din urma venea o fanfara de tigani care bubuia din alamuri marsuri funerare nescrise pe nici un portativ si popii opreau cortegiul iar rudele aruncau bani cam asa vad eu acest forume clar esti melancolic spre depresiv. dar bravos pt naratiune te exprimi f viu cand ai stari launtrice pocite
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 12, 2016 numa prostii faci Cornelush (nah ca ti-am facut botezu ca m-a certat catul ca te-am lasat nenumit)
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 12, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Autor Postat Iunie 12, 2016 e clar esti melancolic spre depresiv. dar bravos pt naratiune te exprimi f viu cand ai stari launtrice pociteam dughit rachiu cu halba si ma uit la barometru da nu-i vad mercuru 1
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 12, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Autor Postat Iunie 12, 2016 numa prostii faci Cornelush (nah ca ti-am facut botezu ca m-a certat catul ca te-am lasat nenumit)te pricepi la domino? 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 12, 2016 te pricepi la domino?stiu ca domino player a fost contul initial vezi tu \arunc un ochi pe diagonala si fac conexiuni si la tot si toate |sunt atat de erspicace ca imi vine sa ma pup
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 12, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Autor Postat Iunie 12, 2016 stiu ca domino player a fost contul initial vezi tu \arunc un ochi pe diagonala si fac conexiuni si la tot si toate | sunt atat de erspicace ca imi vine sa ma pup daca stii contul dinaintea lui dominoplayer atunci meriti respectul meu
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2016 Postat Iunie 12, 2016 cand eram mic treceau prin fata casei dricuri trase de cai impodobiti cu valtrapuri (neologism pentru 99,99% din forumisti) violet ferestrele erau de sticla gravata cu cruci elaborate si inauntru erau sicrie impodobite atat de frumos incat eu credeam ca toti mortii care stau in ele ajung in rai din urma venea o fanfara de tigani care bubuia din alamuri marsuri funerare nescrise pe nici un portativ si popii opreau cortegiul iar rudele aruncau bani cam asa vad eu acest forum Inca de pe atunci eram fascinat de indiferenta acelor animale. Aveau pula erecta, indiferent de imprejurare, si le mirosea curul a balega, de la mare distanta. Lumea jelea si ei nechezau de zor, impasibili. ...Pana si caii puneau mai mult suflet. 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 12, 2016 daca stii contul dinaintea lui dominoplayer atunci meriti respectul meunu stiu sincer
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 12, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Autor Postat Iunie 12, 2016 Inca de pe atunci eram fascinat de indiferenta acelor animale. Aveau pula erecta, indiferent de imprejurare, si le mirosea curul a balega, de la mare distanta. Lumea jelea si ei nechezau de zor, impasibili. ...Pana si caii puneau mai mult suflet.erau multe muieri in ovulatie si le puteau pizdele de asta stateau armasarii cu pula sculata
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Iunie 12, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Iunie 12, 2016 Rip popnarii, zicala "God hates fags" este adevarata 1 3
aalexxiss_ Reputație: 652 Postat Iunie 13, 2016 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Postat Iunie 13, 2016 Rip popnarii, zicala "God hates fags" este adevarata http://edition.cnn.com/2016/06/12/us/orlando-nightclub-shooting/index.html RIP 50 de oameni pe care psihopatul jegos i-a impuscat fara ca nefericitii aia sa stie ce i-a lovit. Niste sub-umanoizi se vor tara de sub pietrele lor si vor comenta aici ca erau poponari si nu erau oameni. Si o sa-i spun si eu atunci: Daca erau lesbiene sau hetero la distractie si erau omorati era OK? Cat despre jegosul ala de ciuhab afgan, sper ca cele 70 de fecioare ale lui Alah sa-l futa in cur tare si apasat cu niste strap-on-uri uriase pentru restul eternitatii.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum