Sari la conținut

♡Alina ♡ Noua in oras. 0721902004

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
Postat

:laugh2 pui ochelari de protectie si dopuri in nas pt miros :laugh2 :laugh2(pfuu :slap2 daca o sa citeasca aci ce dumnezăi ne luam)[/quote exista solutii

post-185435-0-63839900-1465823899_thumb.jpg

• Like 7
Postat

pei cu ce santem noi de vina ca gaurica ei da rateuri :laugh2 (asta nu ii o scz ca sa scapam de injuraturi) :laugh2 oricum mandra asta ii interesanta,ar merge :doggystyle  :felatie  :sexanal plm stie ce sa fac :thinking

• Like 7
Postat

pei cu ce santem noi de vina ca gaurica ei da rateuri :laugh2 (asta nu ii o scz ca sa scapam de injuraturi) :laugh2 oricum mandra asta ii interesanta,ar merge :doggystyle :felatie :sexanal plm stie ce sa fac :thinking

o bagi sub dus, zici ca ai tu asa un fetis s-o privesti cum se spala :)
  • Like 7
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2 imi place ca aveti idei,mai bn stau pana merge cineva la ea  sau se risca careva dintre voi??????? :laugh2  

• Like 4
  • Oras:Romania
Postat

Am fost eu in primavara, cand presta la Timisoara, dar nu pot confirma sau infirma zvonul cu mirosul ca am fost racit si aveam nasul infundat. :P Dupa cate am citit pe aici, poate c-a fost mai bine asa. :D

• Like 5
Postat

Am fost eu in primavara, cand presta la Timisoara, dar nu pot confirma sau infirma zvonul cu mirosul ca am fost racit si aveam nasul infundat. :P Dupa cate am citit pe aici, poate c-a fost mai bine asa. :D

esti tare ducu.........poate asta o fost norocu tau ca ai avut nasu infundat :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 4
Postat

TRu vrei sa f..i sau sa faci geometrie?  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

vreau sa f........dar fara sa ma loveasca cv in nas :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 4
Postat

Rechinule, te duci la ea si cand iti cere sa mergi la dus ii spui ca vrei sa-l faceti impreuna. Daca te refuza, pleci - simplu ca buna-ziua. Sincer, mi-a placut ca are asa o față de inocenta; dac-o vezi pe strada intorci capul dupa ea. Ca un punct negativ, la oral i-am simtit dintii de cateva ori, dar poate s-a perfectionat - parea ca-si da interesul sa invete.

Bafta! :hihat

P.S. Ca varsta nu i-am dat mai mult de 19 jumate, maxim 20; nu i-am cerut buletinul ca nu-s organ de control ci am un organ care fute. :)

• Like 5
Postat

Rechinule, te duci la ea si cand iti cere sa mergi la dus ii spui ca vrei sa-l faceti impreuna. Daca te refuza, pleci - simplu ca buna-ziua. Sincer, mi-a placut ca are asa o față de inocenta; dac-o vezi pe strada intorci capul dupa ea. Ca un punct negativ, la oral i-am simtit dintii de cateva ori, dar poate s-a perfectionat - parea ca-si da interesul sa invete.

Bafta! :hihat

P.S. Ca varsta nu i-am dat mai mult de 19 jumate, maxim 20; nu i-am cerut buletinul ca nu-s organ de control ci am un organ care fute. :)

ms de sfat ducu...........sa stii ca si mie imi place fata ei(as face un cof :laugh2 )cum am zis,inca nu ma grabesc sa ma duc la ea,deocamdata stau pe ciocanu meu :D spor sa ai :hihat

• Like 5
  • Oras:Grosswarden
Postat

Pana cand ne tot coim aci, care sa fie primul, diintre noi forumistii, altii o f.t, si s-ar putea sa-si mute randunica cuibul, ca doar e in trecere, asa ca cineva trebuie sa sparga ''gheata''. Putina adrenalina nu strica, ca e tentanta rau :)

• Like 4
  • Minus 5
Postat

Pana cand ne tot coim aci, care sa fie primul, diintre noi forumistii, altii o f.t, si s-ar putea sa-si mute randunica cuibul, ca doar e in trecere, asa ca cineva trebuie sa sparga ''gheata''. Putina adrenalina nu strica, ca e tentanta rau :)

daca zici asa!!!!at dc nu spargi tu gheata gionito :laugh2toate mandrele care ne.a vizitat sau reintors la noi,asa ca stai linistit ca si ea o sa revina,nu te stresa :laugh2

• Like 6
Postat

sunt foarte calm 

daca zici asa!!!!at dc nu spargi tu gheata gionito :laugh2toate mandrele care ne.a vizitat sau reintors la noi,asa ca stai linistit ca si ea o sa revina,nu te stresa :laugh2

sunt foarte calm, dar vreau sa ma duc dupa tine, ''ba fute-o tu ,că la mine nu stătu...'' n-am curajul inca, doar dupa o recenzie pozitiva.

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Mai băieți. Daca tot ca chinuiți pe aici care sa meargă si care sa nu meargă. Daca reușesc ma duc eu azi. Doar ca la mine e mai complicat cu programul. Pentru ca nu pot merge decât dimineata. Si am observat ca ea dimineata are telefonul închis. Dar decât sa tot vorbiți aici care sa meargă si care nu. De ce nu va luați inima in dinti si o încercați. Ezitarea asta a voastră va face sa pierdeți un trofeu frumos :D

• Like 1
Postat

sunt foarte calm 

sunt foarte calm, dar vreau sa ma duc dupa tine, ''ba fute-o tu ,că la mine nu stătu...'' n-am curajul inca, doar dupa o recenzie pozitiva.

:laugh2  :laugh2  :laugh2 ii bn at......ai ce astepta,ca io repede nu am de gand sa ma duc la ea :)

• Like 3
Postat

Mai băieți. Daca tot ca chinuiți pe aici care sa meargă si care sa nu meargă. Daca reușesc ma duc eu azi. Doar ca la mine e mai complicat cu programul. Pentru ca nu pot merge decât dimineata. Si am observat ca ea dimineata are telefonul închis. Dar decât sa tot vorbiți aici care sa meargă si care nu. De ce nu va luați inima in dinti si o încercați. Ezitarea asta a voastră va face sa pierdeți un trofeu frumos :D

te lasam pe tn sa spargi gheata!!!!bafta sa ai..........eu unu iti tin pumnii.......daca ajungi la ea astept cu interes sa ne povestesti si noua :D spor

• Like 5
Postat

Am fost la randunica... care nu lucreaza de dimineata, dar printr-o intamplare norocoasa am ajuns la ea.... 

Sunat, programat asteptat 20 de minute, pentru ca de abia se trezise.... 

tarifele ei le confirm:

100 lei ON depinde de igiena, OP, NP.

150 lei include si anal

Fata e frumoasa... naturala... dupa cum se vede si in poze... 

Sa trecem la actiune... am optat pentru tariful normal pentru ca nu sunt adeptul anal.... 

Si incepem cu un oral frumos... cu tente de deepthroat, precizez ca e pentru prima oara cand incerc si eu aceasta senzatie.... si mie unul chiar mi-a placut. Neavand experienta nu stiu sa spun daca fata e experta sau nu... dar pe mine m-a satisfacut... 

Am trecut apoi la normal... doar ca acolo eu dupa o abstinenta destul de lunga nu am rezistat prea mult... si am explodat in gumita... 

nu am incercat mai multe pozitii dar cand ma intorc daca mai ramane prin oradea... sper sa incerc mai multe... 

Si acum trec la note... 

Zona  -  locatie langa cofetaria perla pe 6 martie.... 

Locatie: 10 , usor de gasit DA, loc de parcare DA ,preferabil lasa masina la ziga zaga in parcare, ,baie curata, Prosop DA, Gel Dus nu am observat,pat comod DA

Aspect – 8,5: la fata ii dau 9, sani 10, fund 8, , picioare 8

Igiena – 10  epilate DA , curate DA, parfumate DA ,

Atitudine 8 – invitat pahar de apa NU ,vorbareata DA doar cat e nevoie, atasament NU ,te grabeste NU

Oral – 10  neprotejat(depinde de igiena), DA deep, NU am simtit dintii, NU pune prez cu gura,

Normal – 7 mai mult am facut eu... eram ca un caine in calduri care a gasit copacul... nu e vina ei... doar ca eu eram prea flamand

Anal –NA 

Pret 10: 100 ron/UN NR 
Timp petrecut: 30 min d_t_d
Raport calitate pret: -  bun
Recomandare : da
De revenit: daca mai ramane prin oras... ma voi intoarce... 

• Like 18

Postat

Am fost la randunica... care nu lucreaza de dimineata, dar printr-o intamplare norocoasa am ajuns la ea.... 

Sunat, programat asteptat 20 de minute, pentru ca de abia se trezise.... 

tarifele ei le confirm:

100 lei ON depinde de igiena, OP, NP.

150 lei include si anal

Fata e frumoasa... naturala... dupa cum se vede si in poze... 

Sa trecem la actiune... am optat pentru tariful normal pentru ca nu sunt adeptul anal.... 

Si incepem cu un oral frumos... cu tente de deepthroat, precizez ca e pentru prima oara cand incerc si eu aceasta senzatie.... si mie unul chiar mi-a placut. Neavand experienta nu stiu sa spun daca fata e experta sau nu... dar pe mine m-a satisfacut... 

Am trecut apoi la normal... doar ca acolo eu dupa o abstinenta destul de lunga nu am rezistat prea mult... si am explodat in gumita... 

nu am incercat mai multe pozitii dar cand ma intorc daca mai ramane prin oradea... sper sa incerc mai multe... 

Si acum trec la note... 

Zona  -  locatie langa cofetaria perla pe 6 martie.... 

Locatie: 10 , usor de gasit DA, loc de parcare DA ,preferabil lasa masina la ziga zaga in parcare, ,baie curata, Prosop DA, Gel Dus nu am observat,pat comod DA

Aspect – 8,5: la fata ii dau 9, sani 10, fund 8, , picioare 8

Igiena – 10  epilate DA , curate DA, parfumate DA ,

Atitudine 8 – invitat pahar de apa NU ,vorbareata DA doar cat e nevoie, atasament NU ,te grabeste NU

Oral – 10  neprotejat(depinde de igiena), DA deep, NU am simtit dintii, NU pune prez cu gura,

Normal – 7 mai mult am facut eu... eram ca un caine in calduri care a gasit copacul... nu e vina ei... doar ca eu eram prea flamand

Anal –NA 

Pret 10: 100 ron/UN NR 

Timp petrecut: 30 min d_t_d

Raport calitate pret: -  bun

Recomandare : da

De revenit: daca mai ramane prin oras... ma voi intoarce... 

Multumim pentru recenzie, dar tot nu ne-ai lamurit in problema pe care o avem cu totii. II PUTE PIZDA SAU NU???

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...