Sari la conținut

Nicola 0799097239

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

150/h

Satul de fete grabite si fitoase? La mine gasesti amanta perfecta,care nu te lasa neterminat si iti indulceste ziua. Sunt reala din cap pana in picioare, sunt o bruneta sexy si pasionala,cu funduletz bombat si forme apetisante,plina de viata si nebuna dupa sex

post-172588-0-82409400-1465993286_thumb.jpg

post-172588-0-07219300-1465993287_thumb.jpg

post-172588-0-29086000-1465993287_thumb.jpg

post-172588-0-07485300-1465993385_thumb.jpg

post-172588-0-40705400-1465993385_thumb.jpg

post-172588-0-69199200-1465993385_thumb.jpg

post-172588-0-01319000-1465993386_thumb.jpg

• Like 4
  • Minus 3
Vizitator vali2cta
Reputație: 0
Postat
post-45081-0-04327600-1466890466_thumb.jpegpost-45081-0-48705000-1466890471_thumb.jpegpost-45081-0-16553300-1466890477_thumb.jpegpost-45081-0-12320400-1466890483_thumb.jpegpost-45081-0-49259600-1466890489_thumb.jpeg
  • Like 3
  • Oras:Constanta
Postat

Daca doresti sa scapi de stresul cotidian al unui oras "prafuit", daca doresti sa traiesti clipe de neuitat, daca doresti sa ai parte de relaxare, erotism si placere, cea mai buna alegere pentru tine poate fi un masaj realizat de o experta in arta masajului erotic! Oriunde ai decide sa ne intalnim, eu sunt nerabdatoare sa te duc pe culmile pacatului, sa te fac sa evadezi acolo unde nimic nu este interzis...0799097239...Pretul meu este de 100lei o jumatate de ora iar 1h este 150lei va sarut dulce.post-211255-0-06370100-1467011194_thumb.jpgpost-211255-0-05012600-1467011200_thumb.jpgpost-211255-0-55784400-1467011209_thumb.jpgpost-211255-0-82593400-1467011217_thumb.jpgpost-211255-0-79578100-1467011235_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Nicola fataa...nai ancieput bini !

1. Ai copiat titlu Ellei, dar ai adaugat numili tau si nr. tau di telifon;

2. Ai copiat anuntu Ellei. Alea ku "stresu cotidian" si "oras prafuit" cam sint marca inriegistrata;

3. Ai dischis topingu tau la Top Iexcorte Constanta. Nu asa se fasi si se kam supara lumili !

Probabil ka nu sti cari ii treba pi acilea, cu toati ka dak io ma gindiesc bini tu oi moi avut toping dispre tini acilea si verile tricute ! Pisoiu o sa vina si o sa muti ceai dischis tu acilea la "Intrebari si Raspunsuri Constanta". Cind ajunji acolo..si Dupe cie vine un futac pi la tini si o sa li poviesteasca la flacai cum ti futi tu, atuncea vei trece la "Testate". Pin la "Top" ie cali lunga...trebe sa arzi multi flacai bini si tati sa ti laudi...iar pina atuncea se kam termina vara, iara tu iti iei talpasita.

Ciel mai bini, zile la baeti undi iesti di gasit, cie fasi, cie nu fasi, ietcietera ! Ie bini ka ai cirut un priet decent si ka nai vinit si tu ku avioani ! Ramine di vazut dak sti sa ii rezolivi bini pi flacaii aistia ! Altfiel, o sa fii o vara lunga si grea !

• Like 1
Reputație: 16362
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Nicola fataa...nai ancieput bini !

Probabil ka nu sti cari ii treba pi acilea, cu toati ka dak io ma gindiesc bini tu oi moi avut toping dispre tini acilea si verile tricute ! Pisoiu o sa vina si o sa muti ceai dischis tu acilea la "Intrebari si Raspunsuri Constanta". Cind ajunji acolo.

Dar are deja acolo http://nimfomane.com/forum/topic/71349-nicola-0799097239/

• Like 1
Postat

vai cat sunteti de rautaciosi si daca am copiat un text ce sa intamplat atat de grav...dar ma rog asa se intampla aici ti-se trage atentia din orice punct de vedere si la o litera daca o gresesti in fine nu ma deranjaza treaba asta este dreptul vostru sa comentati ... :blushing2  :girly

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Topicul trebuia deschis la intrebari si raspunsuri. De top, decidem noi daca esti, nu tu :))

• Like 1
  • Minus 3
Postat

KUm am moi spus...cre ka fata nu stii iexact cari ii treaba pi Nimfomani. Dara totul sie anvata !

Postat

vai cat sunteti de rautaciosi si daca am copiat un text ce sa intamplat atat de grav...dar ma rog asa se intampla aici ti-se trage atentia din orice punct de vedere si la o litera daca o gresesti in fine nu ma deranjaza treaba asta este dreptul vostru sa comentati ... :blushing2  :girly

Fataa..dak tu iti storci creierii sa vii cu un text pi piata, sau ku poze...si altciniva ti le ia..fara sa ceara voie, sau sa ti antrebe..iti zik io ka si tu tiai basica ! Ti se atraji atientia ka sa anvieti cari sint regulili acilea. Dak ti comporti la dupe reguli..nimenea nuti mai tragi atentia. Citesti pi la celilati fete si viezi cum vb aci. Fa si tu la fiel.

Dupe kum viezi io vorbiesc ca o cizma analfabieta...si nimenea numi tragi atentia ! :))))

Postat

ok ok am inteles nu stiu cum se procedeaza aici si nu cred ca am facut nimic grav sa ma certati asa :girly  :cry2

• Like 1
  • Oras:Romania
Postat

Salutare,

Decât sa o certați, mai bine ii explicați ce și cum trebuie sa facă ;)

Postat

Salutare,

ms frumos marius ptr intelegere :*

• Like 2
Postat

Mariusica...dicit sa ciertam fata, driept pideapsa moi bini o batim la bucili iei apetisanti si generoasi. Ti baji ? :)))

Postat

Mariusica...dicit sa ciertam fata, driept pideapsa moi bini o batim la bucili iei apetisanti si generoasi. Ti baji ? :)))

Asa mai merge :))

• Telefon: 0769999999
  • Oras:all
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
Postat

Salutare,

siecs, mult siecs

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

E de bine,dar cred totusi ca o mutare a topicului acolo unde ii este locul e mai de ajutor!

In rest, siex,mult siex! 😂

• Like 1
  • Oras:around
Postat

nicola , renunta la numele asta de scena , schimba-l in MONALISA.

stii tu care , cea din tabloul care e expus la louvre ,in paris.

am spus PARIS, ne gindim la parfum . chanel , coco chanel , coco noir.

deci : COCO , COCO NOIR. suna bine , da senzatia de bunastare si comfort .

ar mai merge

SEHERAZADA, cea din 1001 de nopti

vezi ce-ti place si ia masuri , posteaza pozele facute in studio care te avantajeaza  si creeaza-ti o imagine mai glossy , daca vrei sa atragi atentia , putin marketing nu strica.

vad ca pretul e decent pentru perioada asta , ramine sa dovedesti ce talente ai si poate ne surprinzi .

daca ai peste , concediaza-l , nu se pricepe deloc si da prost la imagine, baietii vor mirosi si te vor evita , mergi pe intuitie .

astept pareri , sa vedem cum gindesti .

Postat

nicola , renunta la numele asta de scena , schimba-l in MONALISA.

stii tu care , cea din tabloul care e expus la louvre ,in paris.

am spus PARIS, ne gindim la parfum . chanel , coco chanel , coco noir.

deci : COCO , COCO NOIR. suna bine , da senzatia de bunastare si comfort .

ar mai merge

SEHERAZADA, cea din 1001 de nopti

vezi ce-ti place si ia masuri , posteaza pozele facute in studio care te avantajeaza  si creeaza-ti o imagine mai glossy , daca vrei sa atragi atentia , putin marketing nu strica.

vad ca pretul e decent pentru perioada asta , ramine sa dovedesti ce talente ai si poate ne surprinzi .

daca ai peste , concediaza-l , nu se pricepe deloc si da prost la imagine, baietii vor mirosi si te vor evita , mergi pe intuitie .

astept pareri , sa vedem cum gindesti .

da multumesc frumos pentru sfatul care mi l-ai dat cu numele am si poze profesional sa sti dar am zis sa nu le pun deocamdata...pentru ca multi baieti cred ca nu sunt reale si am zis sa pun poze cat mai recente si reale cu mine...iar in privinta la pestisor stai linistit ca nu am asa ceva si nici nu ma atrage treaba asta de a avea pestisor au fost cativa baieti la mine care au ma cunosc de mai mult timp si ei o sa cofirme ca nu am asa ceva eu va pup.

Postat

eu stiu despre ce poze vorbesti , le-am vazut , te prind mult mai bine  si in combinatie cu cele neprofesionale , dau dovada ca  tu esti cea din poze.

pentru ca esti destul de vorbareata , eu unul o sa te numesc seherezada.

am un obicei prost , imi place sa dau nume fetelor .

asteptam cu drag povestile tale , asteapta-te la cit mai multe intrebari si satisface-ne curiozitatea.

asa poti deveni, sau nu, populara si vei trezi interesul consumatorilor.

• Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.