Sari la conținut

Nicola 0799097239

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

Reputație: 16362
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Hehe, Monalisa ar cam merge, in poza din avatar seamana un pic :)

nicola , renunta la numele asta de scena , schimba-l in MONALISA.

stii tu care , cea din tabloul care e expus la louvre ,in paris.

• Oras:Romania
Postat

Daca doresti sa scapi de stresul cotidian al unui oras "prafuit", daca doresti sa traiesti clipe de neuitat, daca doresti sa ai parte de relaxare, erotism si placere, cea mai buna alegere pentru tine poate fi un masaj realizat de o experta in arta masajului erotic! Oriunde ai decide sa ne intalnim, eu sunt nerabdatoare sa te duc pe culmile pacatului, sa te fac sa evadezi acolo unde nimic nu este interzis...0799097239...Pretul meu este de 100lei o jumatate de ora iar 1h este 150lei va sarut dulce.[/size]attachicon.gif2016-06-25-19-40-56-796.jpgattachicon.gif2016-06-25-19-42-21-052.jpgattachicon.gif2016-06-25-19-33-04-104.jpgattachicon.gif2016-06-18-22-05-58-092.jpgattachicon.gif2016-06-25-19-44-34-665.jpg

Nicol, care este programul tău?

• Oras:Constanta
Postat

Nicol, care este programul tău?

marius ca sa fiu sincer cu tine nu am o ora anume la care incep si la care termin deobicei inceperea programului este de la ora 11.

Postat

marius ca sa fiu sincer cu tine nu am o ora anume la care incep si la care termin deobicei inceperea programului este de la ora 11.

Păcat. .. pt mine ;)

Aseară Avram chef de o mica aventura... dar era ora târzie. . Asa ca m.am limita la un somn

Postat

Păcat. .. pt mine ;)

Aseară Avram chef de o mica aventura... dar era ora târzie. . Asa ca m.am limita la un somn

ma poti suna cand doresti tu iubire si iti faci o programare te pup

Postat

Mulțumesc mult drăguța, acum sunt pe fuga, trebuie sa ajung la Galați, promit ca la următoarea vizita în Constanța, adică peste 3 săptămâni, te vizitez, dacă ma primești ;)

Postat

Poi fataaa...nu baga doar cieli 2 iemoticoani cu tite...baga pozi ku cieli 2 tite ! ;)

Postat

Are fata de prostuta, a zis bine obiectiv, Monalisa, tocmai buna pentru un fuckface :)))

Lindicu tie rusine sa il arati? :laugh2 vrem sa il vedem in toata splendoarea lui 

Postat

Buna ziua imi cer scuze ca nu am mai intrat am fost plecata astazi am revenit va pup pe toti :girly :*

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.