Sari la conținut

0729897247

Postări Recomandate

• Oras:In inima femeilor

Am sa revin cu recenzie

Iti spun eu 100/200 cer fetele separat 400 impreuna,mai bine separat ca stai doua ore la banii astia ,decat sa stai o ora cu amandoua la 400

• Like 6
  • Minus 6
Link spre comentariu
Vizitator fedor14
Reputație: 0

0761177538

100 L

LUX 19 ani, poze reale, la mine, la tine sau la hotel, cel mai bun masaj, detalii la telefon, discretie totala, speak english, 25 Jun 21:41

http://stor2.anuntul.ro/media/foto/imgs/2016/6/16/168353981.jpg

.

Dc thread starter a luat ban, pozele sunt Adevarate?

Poate chair au 19 ani si nu sufera defecte fizice deranjante.

Link spre comentariu
Vizitator

.

Dc thread starter a luat ban, pozele sunt Adevarate?

Poate chair au 19 ani si nu sufera defecte fizice deranjante.

A luat bann pentru ca era clona lui @liviu 58  :laugh2

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:aici
  • Oras:aici

100 L
EXPERTA, 18 ani, la mine, tine sau hotel cel mai bun masaj, fara graba, igiena totala, poze reale, locatie lux, detalii la telefon, speak english, 25 Jun 21:40

http://stor1.anuntul.ro/media/foto/imgs/2016/6/16/168354421.jpg

:date :X :X Am rezolvat-o si pe domnisoara,mie mi-a placut , cred ca mai trec pe la ea.Nu mergeti ca-i urata cu spume,nu sta cum o pui,nu stie sa o suga,astept carcotasii si cu alte negativisme,de parca daca mie mi-a placut  trebuie sa le placa si lor si invers

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

:date :X :X Am rezolvat-o si pe domnisoara,mie mi-a placut , cred ca mai trec pe la ea.Nu mergeti ca-i urata cu spume,nu sta cum o pui,nu stie sa o suga,astept carcotasii si cu alte negativisme,de parca daca mie mi-a placut  trebuie sa le placa si lor si invers

Esti prost ca si @liviu =))

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Tulai doamne iar te clonasi ca sa produci orgazme multiple :laugh2 :laugh2 :laugh2

Variatiuni pe aceeasi tema :slap2

• Like 27
  • Minus 16
Link spre comentariu

Orgasme la patrat  :laugh2

Ce patrat ca omul  nu taie varza si curata cartofi in bucatarie   , la cat le  ORGAZMEAZA pe toate pe aici.

Cum naiba o avea atata timp , ca observ ca-i mai sar si CLONELE in ajutor din cand in cand , sa para ORGAZME multiple :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 28
  • Minus 16
Link spre comentariu

Ce patrat ca omul  nu taie varza si curata cartofi in bucatarie   , la cat le  ORGAZMEAZA pe toate pe aici.

Cum naiba o avea atata timp , ca observ ca-i mai sar si CLONELE in ajutor din cand in cand , sa para ORGAZME multiple :laugh2 :laugh2 :laugh2

stai in banca ta limbric,un bucatar bun nu zic foarte bun castiga intr-o luna cat castigi tu in cinci ,sase luni, iar timp isi face nu te agita ca faci valuri inalte si te uzi la poponet

• Like 1
  • Minus 5
Link spre comentariu

stai in banca ta limbric,un bucatar bun nu zic foarte bun castiga intr-o luna cat castigi tu in cinci ,sase luni, iar timp isi face nu te agita ca faci valuri inalte si te uzi la poponet

nu mai fii trist si asa de sigur pe tine

Ia vezi ca faci valuri , geaba , cu oalele din bucatarie  - FUTE TOT

Asa erai de mic , bai GUTA ?

https://www.youtube.com/watch?v=aWeaN3F71m4

• Like 26
  • Minus 16
Link spre comentariu
Vizitator fedor14

Deci este ok sau nu?.. ca nu mai inteleg ca nu am invatat la scoala ce e aia sarcasm si limba romana nu e prima mea limba.

Sunt oameni seriosi pe forum ce vor sa dea la buci.

Link spre comentariu
Vizitator fedor14

Fa si tu o recenzie cat de cat, da note la aspect? daca are toti dintii in gura, daca miroase in pizda etc.

Hai, fa si tu un efort, ca mi se termina vacanta si nu mai am timp sa cutreier bucurestiu dupa curve.

Link spre comentariu

din cauza ca e clona lui liviu.

cacatul frustrat isi da puncte singur cu 2 clone, asta fiind una dintre ele.

cealalata e laurentiu00

zii tu la pisic, mie mi-e scarba...

si km112 este clona mea ,pictorul este clona mea,si ei imi dau puncte zilnic ca au vazut ca mi s-a facut o nedreptate,si mi-au mai dat si fetele pe care nu le cunosc personal din acelasi motiv

• Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:?
  • Oras:?

si km112 este clona mea ,pictorul este clona mea,si ei imi dau puncte zilnic ca au vazut ca mi s-a facut o nedreptate,si mi-au mai dat si fetele pe care nu le cunosc personal din acelasi motiv

Incepand de astazi nu voi mai intra pe acest forum de rahat unde legea o face o curva cu acolitii ei.Dupa cum stiti Maya s-a retras si i-am promis ca ma retrag si eu ,tot timpul mi-am luat femei dd pe AT sau publi,de aici nu stiu daca sunt 3/4 deci nu am castigat nimic de la forum decat invidie.Te pup Maya si numai bine in viata

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

din cauza ca e clona lui liviu.

cacatul frustrat isi da puncte singur cu 2 clone, asta fiind una dintre ele.

cealalata e laurentiu00

zii tu la pisic, mie mi-e scarba...

iar eu sunt aproape sigur ca tu esti clona Claudiei tepareasa. Acum da-mi minusuri :laugh2 :laugh2

• Minus 1
Link spre comentariu

• Oras:peste tot
  • Oras:peste tot

Deci recunosti ca ai doua clone,nu?

Cea cu "briliant58" cand o mai scoti la inaintare...sau o folosesti doar sa te lauzi pe tine insuti si sa ma faci pe mine lingerica?

Cat despre km112 nu ma intereseaza,dar "pictorul" este tot unul ca tine care puncteaza UP-uri,postari de genul 'Azi sant disponibila'...'Azi nu lucrez'...in speranta ca poate are si el o reducere ceva iar cand posteaza cate unul mai nou o intrebare ceva,pe sectiunea Iasi, imediat sare cu minus.Asta stie el sa faca toata ziua.Cand o sa-i dai PM sa te puncteze pt. ce ai mai postat, poti sa-i spui sa o lase mai moale cu minusurile pe sectiunea Iasi ca nu se stie nici o data. :hmmm

• Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...