Sari la conținut

0756325312

Postări Recomandate

Postat

Cum zilele trecute am avut putina treaba prin suceava am zis ca trebuie sa caut si o fetita ceva, si cum in suceava piata e foarte slaba am cautat pe net sa vad ce mai e nou asa am dat si de domnisoara. http://anunturipenet.gsp.ro/detalii/massage-erotic-/413747/ Anuntul e pentru suceava dar fata e din botosani (am aflat la tel), o sun imi spune ca anuntul e inca valabil dar ca ea e din botosani si ca serviciile ei sunt oral si normal protejat 300 ora. O intreb daca vine si in suceava ca anuntul era pe suceava si imi zice ca da dar numai pentru 2 ore si platesc si transportul 600 partida si 100 deplasarea. II zic ca ok (oricum nu aveam alta varianta) si o intreb cand poate sa ajunga, imi spune ca nu are cum sa ajunga azi (era saptamana trecuta marti) si ca trebuia sa o sun cu o zi inainte, sau sa merg eu pana in botosani. Cum timpul nu mi-a permis sa mai stau o zi sau sa fac deplasarea am renuntat le ideie. Daca are cineva mai mult noroc sa-i faca o recenzie cum trebuie, daca nu promit ca ii fac eu o vizita cand mai ajung prin zona.

Postat

Am gasit la acelasi numar de telefon pe acelasi site alt anunt cu alt pret : "BRUNETA SEDUCATOARE CU FORME DE INVIDIAT 91-60-91, 1-70CM, 55KG, OCHII VERZI, PAR LUNG, OFER MASAJ EROTIC, BODY SI RELAXARE CU FINALIZARE PRIN TEHNICI DE MASSAGE!POZE REALE, PROGRAM NON-STOP" postat pe data de 27 martie anul curent . Pretul afisat la acest anunt este de 200 ron ora.

Link catre anunt : http://anunturipenet...are-100/411369/

De curiozitate am sa sun si voi reveni cu eventuale detalii in plus.

p.s. Are anunturi si pe Iasi cu acelasi numar de telefon si aceeasi reclama ...bruneta seducatoare etc etc.

Postat

Am sunat , mi-a raspuns o domnisoara . Am intrebat daca mai este valabil anuntul . Dupa ce m-a intrebat din ce oras , i-am spus ca Botosani....ea zicand : "nu mai este valabil"

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...