Sari la conținut

Iuliana

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
  • Oras:buc
  • Oras:buc
Postat

Am fost eu astăzi. Pozele sunt reale, însă aici se termină distracția... tipa mi-a zis că nu putem face normal pentru că o am prea mare... la oral a început să se vaite că i-au amorțit buzele Recomand doar pentru o finalizare în cazul în care eşti fanul sânilor mari... altfel, evitați!

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am fost eu acum vreo 2 saptamani pe cat activa langa vechiul Tribunal, in centru, chiar langa saormerie. Acum am observat ca in apartamentul respectiv activeaza o alta dameza, Raluca. In fine, sunat, programat, totul ok . Fata a coborat si mi-a deschis usa de la scara blocului, fiind stricat interfonul. Am avut ocazia sa o admir pe scari, micuta 1.50-1.55, fund bun, sani mari, blonda si destul de vorbareata. Insa prestatia ei ...

Oral : 7 , neprotejat, putine buze, restul mana, a facut mai multa laba si ii dau 7 doar ca s-a chinuit sa finalizeze CIM . Am reusit sa ma joc cu sanii ei mari si destul de frumosi , insa nu am mai apucat sa o testez si la normal. 

Nu prea are talente wow, aspectul fizic e punctul forte si nu prestatia ei.

Halat : 100 lei /fin standard

• Like 4
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

Tipa este foarte fitoasa si ingamfata. Locati in zona tribunalului vechi. , oralul comentează ca este de ajuns, 1-2 min, cunni nu accepta , normalul prot. Shimbat 2 poz , terminat in preze. Decartat 100 . De revenit - nu si asta pentru atitudinea ei .

Stima flavius36

• Like 1

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Fost, vazut.

Locatie vizavi de shaormerie, trib.vechi.

Fata e cea din poze, doar ca pozele o avantajeaza f mult. In realitate e mica, sainii mari, in poze pare mai buna decat in realitate.

Facut dus, baia jalnica, dar mi-a dat papuci nr.45 ))). Fara prosop, intins ud pe pat, oral slab, multa munca manuala.

In concluzie nu m-a impresionat, chiar daca fata a fost prietenoasa.

Halatul una bucata.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...