Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2016 Postat Iunie 17, 2016 Par Ciocolatiu-roscat , 1,5m , 45 kg , 18 ani , iti pot oferi sex normal , oral , masaj de relaxare , 69, show cu 2 fete sau alte fantezii . te astept sa petrecem clipe de vis impreuna! Ai vreo jucarie si nu ai cu cine o folosii? Vino , eu sunt alegerea perfecta pentru tine!! ( nu trimiteti mesaje pe numar pentru ca nu raspund) 2 3
alessandro3 Reputație: 310 Postat Iunie 17, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 17, 2016 Pare a fi o fosta gimnasta 2
sandoqan Reputație: 711 Postat Iunie 17, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 17, 2016 Da, fosta gimnasta, actuala petarda! 2
valens Reputație: -477 Postat Iunie 17, 2016 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Postat Iunie 17, 2016 Da, fosta gimnasta, actuala petarda! in satul de vacanta ...pocneste:))).....mai are si o amica.....se simte dupa dicutia telefonica ca vin din mediu rural 1 4
bernoulli Reputație: -428 Postat Iunie 20, 2016 Postat Iunie 20, 2016 in satul de vacanta ...pocneste:))).....mai are si o amica.....se simte dupa dicutia telefonica ca vin din mediu ruralai sa razi dar fetele de la tara tin muuult mai bine la tavalela, sunt mai iubarete, permisive ,nu au figuri de mall.., si pot fi o experienta de neuitat! 3 8
kaffros Reputație: 202 Postat Iunie 20, 2016 Oras:cta Oras:cta Postat Iunie 20, 2016 Păcat de locație sa se mute din locația aia penală si o sa aibe mai multi clienți
valens Reputație: -477 Postat Iunie 20, 2016 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Postat Iunie 20, 2016 ai sa razi dar fetele de la tara tin muuult mai bine la tavalela, sunt mai iubarete, permisive ,nu au figuri de mall.., si pot fi o experienta de neuitat! nu te contrazic....dar si ceva sa te dezguste poti avea parte...este loterie...asa zic eu.....unde sa te duci...75/150...sau 100/200....este normal firea omului alege cei mai scump din serva....poti sa iti "iei o muie"...pe banii tai de mama mama......sau poti merge la 150 ora si sa vii aici pe forum si sa relatezi..... 1 4
procyon Reputație: 65 Postat Iunie 23, 2016 Oras:aici ÅŸi dincolo Oras:aici ÅŸi dincolo Postat Iunie 23, 2016 Salut! Totuşi, a fost cineva în locație? Cred că e tipa pe care o caut cu disperare de vreo trei săptămâni, de când am întâlnit-o în intimitatea maşinii mele la şosea pe lângă Dorobanțu. Mi-a zis că o pot gasi la Casa Olt. Mai multe detalii despre acea întâlnire voi da săptămâna viitoare când sper să o pot vizita şi confirma ca este ea.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum