Sari la conținut

0731865403

Postări Recomandate

• Oras:xxx
  • Oras:xxx
Postat

0731865403 Berceni Iza,20ani, discreta si draguta noua în zona si pe locatie te astept la mine pentru cel mai bun masaj terapeutic si de relaxare. Poze reale. Pentru detalii suna-ma  80  l fin

post-57415-0-85785500-1466164270_thumb.jpg

post-57415-0-44231500-1466164271_thumb.jpg

post-57415-0-64832700-1466164271_thumb.jpg

post-57415-0-83481000-1466164271_thumb.jpg

• Oras:giurgiu
Postat

Vizitat astazi. Locatia la piata resita, mai exact intersectia huedin. Bloc cu 4 etaje la strada, parcare lejer in zona.

Pozele sunt reale dar o avantajeaza foarte mult. Mie in poze mi s a parut plinuta si foarte inalta. De fapt e mai implinita decat a surprins o fotograful si fara tocuri sa aibe max 1,60.

Stabilit telefonic serviciile si anume daca e igiena vor fi on fk np si 69 cu cim cand am recapitulat la fata locului fk si cim sunt cu plus de 30 lei. Deh. Zona berceni, ce sa ceri.

Dand sa plec zic fetei ca nu am decat 80 la mine cat am vb la tel si accepta cimul si fk urmand sa coboare cu mine cand termin. Ai sa mi bag pla. Asta nu vrea sa piarda nici un client dar nici prea parolista nu  e.

Fac dusul de rigoare , ii inmanez banii si ne punem pe treaba. 

Gogu de la atata caldura se lasa sculat greu de mana fetei si cer oral de sculare. Binisor facut la indicatiile mele  destul de adanc dar nu deep, lent ca asa cerusem. In fine notat cu 7 de incurajare. 

Ma cer la un 69 ca poate se incinge atmosfera dar mai mult se duce dracu. Un miros ce nu si are locul si un gust urat. Doar ce fusese la dus zice ea dar cred ca a fost dus doar pe fata . Deci corigwnta la igiena. Nota 4.

Cer balon , se monteaza. Trec deasupra si facem fix 2 minute de normal pana la explozie . Insuficient pt a nota si cu cheful deja 0 dupa minunatul 69.

In timpul normalului incerc un fk care e evitat subtil, un fel de pupat parinteste si o limba aruncata printre buze. Deci gfe cam de nota 6.5 (medie intre conversatia placuta, fk slab si vrea 2 glume la inceput)

Locatia nota 6 baie ok, tot ce trebuie gel dus, cabina mica de dus cu perdea, prosop cam mic - pt unu mai solid ar fi insuficient, lipsa papuci. Camera de lucru strictul necesar. Un pat un geam si o masa mica.  Cel mai grav cand am intrat de la usa pana la futodrom pe hol intinsa o perdea ce ascundea probabil una bucata peste intr un pat intins alaturi de alta gloaba. (Am observat din mers 4 bucati picioare din care 2 bucati aveau solzi 100%)

fata o notez cu 6.5_7dupa gustul meu. Implinita . Lata in cur. Dar maruntica. Sani medii frumusei, fata cam lasa de dorit. Tatuaj pe mana cu numele solzosului de alaturi. 

Faza tare la sfarsit o suna masa si se pune pe vorbit de fata cu mine toate cacaturile de ne umfla rasul pe amandoi. 

Ca fapt divers ma mananca in cur sa o intreb ce diferenta de bani ar fi sa prelungesc la o ora cu inca o finalizare si mi reproseaza ca nu am intrebat de la tel de fk si cim. Cica nu s in pretul de 80 si sunt +30. Dar uite oferta acum. Ia inca 70 a doua finalizare ca e 150 ora si reducerw la 20 lei  pt cimul care nu a mai fost si asa zisul fk de 0.5 secunde.

Fugi la masina si vino cu inca 90 lei ca nici nu ma mai imbrac. 

Ok si fug . Numai ca fug cu tot cu masina, si acum tot fug si pe la ea in veci nu mai dau. 

SI NICI IN BERCENI NU MAI FUT. E ultima asta in zona aia ma jur. 

Ps. Cum plm sa tot ceri de la clienti igiena pt oral fara balon si tie iti pute pizda a varza murata? Ca vad ca e mare moda azi oralul in functie de igiena. 

De recomandat cui nu are ce face cu 80 lei. Daca se reprofileaza la 50 fin merge . Altfel un mare De evitat pana afla ce inseamna igiena si discretie. 

Ps. Pozele sunt in locatie. 1,2 si 4 in futodrom , 3 e facuta dupa perdeaua unde era guvidu. Bine ca a pus si perdeaua in poze. 

Poate mai pune una si cu tatuajul de pe mana ca am uitat cum il cheama desi ii povestea masii la telefon de el ce dragut este si o ruga sa i faca si lui cartofi prajiti. 

• Like 6
Postat

Nu i a zis ca e pestele. Ii zicea ca are treaba cu el in oras. 

Din discutia telefonica desfasurata in fata mea cu masa. Solzosu care se vedea dupa perdea si tatuajul de pe mana fetei nu ajungi decat la concluzia ca e peshtuita de gagica su. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...