action Reputație: 179 Postat Iunie 17, 2016 Oras:București Oras:București Postat Iunie 17, 2016 Buna Diana ma numesc te astept in dormitorul meu pentru clipe fierbintii Interesanti sani si abdomen.. 5 5
talibanu Reputație: 9723 Postat Iunie 17, 2016 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iunie 17, 2016 Eu nu vad stilu... 2 3
action Reputație: 179 Postat Iunie 17, 2016 Oras:București Oras:București Autor Postat Iunie 17, 2016 Hai ca am testat-o eu. e de pe undeva din tara, s-a cazat la celebrul cuib din Satul de Vacanta. fata are potential, arata la fel de bine ca in poze, dar e foarta grabita. Nici nu intri bine pe usa ca iti zice ca un numar dureaza 20 de minute. Are niste tatici superbe, e stramta, dar pacat ca e setata pe 20 de minute. Oral super soft neprotejat. La normal se simte ca e stramta. Oral: 7, abia asteapta sa puna prezervativulNormal: 8 ca o ajuta fiziculGFE: 7 pacat ca e cu ochii pe ceas ca altfel chiar te-ai simti bine, cineva o invata prostLocatie 6: aceeasi locatie aglomerata Amenda: 100 lei un numar 200 lei ora Ciudat dar cred c-o sa mai ma intorc. 7 5
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 18, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 18, 2016 Si in douaji di minuti oi avut parti di "clipe fierbinti" in dormitoru iei ? Teai prins di stil ?
valens Reputație: -477 Postat Iunie 18, 2016 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Postat Iunie 18, 2016 Eu nu vad stilu... este stilul SIMPLU.....nu ai tu ochiul format...:)
valens Reputație: -477 Postat Iunie 18, 2016 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Postat Iunie 18, 2016 Hai ca am testat-o eu. e de pe undeva din tara, s-a cazat la celebrul cuib din Satul de Vacanta. fata are potential, arata la fel de bine ca in poze, dar e foarta grabita. Nici nu intri bine pe usa ca iti zice ca un numar dureaza 20 de minute. Are niste tatici superbe, e stramta, dar pacat ca e setata pe 20 de minute. Oral super soft neprotejat. La normal se simte ca e stramta. Oral: 7, abia asteapta sa puna prezervativulNormal: 8 ca o ajuta fiziculGFE: 7 pacat ca e cu ochii pe ceas ca altfel chiar te-ai simti bine, cineva o invata prostLocatie 6: aceeasi locatie aglomerata Amenda: 100 lei un numar 200 lei ora Ciudat dar cred c-o sa mai ma intorc.este setata pe FAST :)....ai vazut tu ceva acolo de spui ca o sa te mai introci..
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum