iulian1997 Reputație: 158 Postat Iunie 18, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 18, 2016 Buna, ma numesc Alexandra. Sunt o fata foarte dulce si prietenoasa. Am 20 de ani, 160 cm si 50 de kg. Daca vrei calitate te astept la mine sa ti satisfac toate placerile. Nu raspund la numar privat ,poze reale 100% (confirm cu tatuajele) ,daca nu sunt eu platesc deranjul ! Nu ma deplasez si nu fac anal nici contracost .I speak english and italian 2
kaffros Reputație: 202 Postat Iunie 18, 2016 Oras:cta Oras:cta Postat Iunie 18, 2016 Salutare am fost eu la aceasta fata mai acum vreo o luna am gasit anuntul pe publi , 2 fete erau in locatie acum nu mai stiu exact ce si cum , locatia undeva pe la ciresica in spate la biserica modesta nimic special cu detoate sa zic asa.Ca actiune am intrat cu aman2 cate 1 nr, prima fata nu a fost cea din poze dar o sa ii dau si iei niste note la ea mi-a placut oralul np foarte bine facut deep tot ce trebuie flegme beton unul dintre cele mai bune de care am avut parte sa zic asa, la normal mofturi nu sta asa ca o doare bla bla in fine as mai intra cu ea doar sa mai simt oralul ala odata bine facut. ca note prima fata ( aspect un 7+ / oral: 9.5 / normal 7 nimic special ) si acum fata DIN POZE am intrat cu ea a2-a pozele sunt reale are un tatuaj cu o cruce ceva pe picior misto , carne tare , frumusica la fata , am pus-o la treaba un oral np executat ok cu zone adiacente bun dar nu wow, dupa ce a mestecat la ea am suit-o peste se misca bine se vede ca e meseriasa mi-a facut un "tweark" in gigel bun de tot am mai luat-o vreo 2 pozitii o caprita si finalizat la balon, foarte bine nu se grabeste face tot ce-i zici e foarte ok tipa foarte de treaba. Ca note la domnisoara din poze: Aspect 9 draguta carne tare frumosOral: 8.5 trebuie sa invete de la colega:DNormal: 9 , bun tare tweark-ul la gigelGFE: un 8, se face placuta . O zi buna spor la balotat. 10
j0hnnybravo Reputație: 1886 Postat Iunie 18, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 18, 2016 Si cat e scoru?
melania_hot Reputație: 1223 Postat Iunie 23, 2016 Oras:Bucuresti / Universitate Oras:Bucuresti / Universitate Postat Iunie 23, 2016 Salutaree tuturor !! Alexandra este colega mea !! Si app kaffros pozele imi apartin !! Pentru ca am redeschis contul aici o sa incepem sa postam si aici mai multe poze si detalii !
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 23, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 23, 2016 Salutaree tuturor !! Alexandra este colega mea !! Si app kaffros pozele imi apartin !! Pentru ca am redeschis contul aici o sa incepem sa postam si aici mai multe poze si detalii !Fataa..pozili ajuta mireu, iara tu bagi pozi la greu, dupe cum am vazut. Io iti sugerez asa: - baga nisti pozi noi si sigur sigur toti baeti ti vor ruga sa bagi si ku guguoasa (ii stimuliaza);- nu amistica topingurili (tu il ai pi al tau, lasal pi aista pientru coliega ta). Iesti fata frumi, ai preturi buni, adica nu iesti din alea cari au saltat pretu cind au vinit la mare, asa ka io cried ca poti fasi treba buna. Raspundi frumos la antribarile flacailor si iei or sa vii sa ti vizitiezi pi tini si pi coliega. Asa ka, ai fost antribata daca voi doua fasiti show ? Sincier, si pi mini ma interiesa ! 1
iulian1997 Reputație: 158 Postat Iulie 4, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 4, 2016 3
Vizitator vali2cta Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2016 Postat Iulie 4, 2016 Bă...... da ce tatuaj urât, e o mitraliera sau ce dracu, un uzzy?))) 2
cla123 Reputație: 7 Postat Iulie 18, 2016 Postat Iulie 18, 2016 Pretul pt 1h?Pana cand ramane in Constanta?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum