stone Reputație: 88 Postat Iunie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 18, 2016 REALA 100%, Roxi, am 19 ani, te astept la locatia mea. Nu ezita sa ma contactezi, 18 iun. 17:39Suna 0760.520.881 alexandra300@yahoo.com Am fost de curand. Poze reale. Apartament cu mobila veche si plin de acareturi care dau senzatia de mizerie.Tipa are o figura comuna.RoscataNu am ramas si pe moment nu mi-am dat seama de ce dar ulterior am realizat ca jumatate din cauza patului care arata rau si cu o lenjerie veche pe care nu as fi vrut sa o ating si pe cealalta jumatate din cauza danturii care o cam dezavantajeaza. In sensul ca are sintii cam impletiti... E la limita. E posibil sa fie OK dar locatia sa ma fi dat inapoi avand in vedere ca nu o stiam pe fata dinainte. Chiar sunt curios cum e de fapt. 2
liviu95 Reputație: 2259 Postat Iunie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 19, 2016 Unde sunt pozele?
yololol Reputație: 3 Postat Iunie 20, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 20, 2016 S-a mutat la piata sudului...
liviu95 Reputație: 2259 Postat Iunie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 20, 2016 Interesanta schimbare....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum