Sari la conținut

PT daywalker

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

As dori  sa incep prin a spune ca topicul asta e  :offtopic  deci movii il pot clickui la ignore topic si ceilalti useri il pot lasa neaccesat.

As dori si eu un topic sa il tachinez, cert, pun la punct, las smotocita, lady on top bla bla fara aparitia cosmarului tantric care se tine dupa mine ca o lepra , desi am fost ferma , categorica, si in final fortata sa o bag in lista de ignore. unde acol se va asterne praful pe ea.  Sper ca te abtii  disperato sa imi strici topicul si sa imi dai senzatia ca imi sare voma pe propriul topic si sa nu postezi.

Sa revenim la oitele moare. day ca sa iti iert iesirile de prostut  ce faci pt mine? uite scrat imi ia godiva g si cu el am schimbat numai cateva replici pe topice. il lasi sa iti dea rusine?

ia fa-mi tu rost de o cutie de delafee pt inceput, vrei? :D :P

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ce ai domnița?

• Oras:Pe mine nu ma vrea nimeni :(
Postat

da pa miine ma priimesti sa ma joc cu tiine, rozico?

luv u

post-210484-0-77922200-1466264671_thumb.jpg

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

se caca pe dansa :onloo

E mai mult ca probabil sa aibe bune intenții. E clar ca rozkendra are fluturași...
  • Oras:sub pamanat srl
Postat

E mai mult ca probabil sa aibe bune intenții. E clar ca rozkendra are fluturași...

depinde care. vad ca-s mai multe   :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

depinde care. vad ca-s mai mult :laugh2

Sunt bune intentii, dar nu stiu de ce se supără asa iute
Postat

da bre, am inteles asta. problema mea e care rozkendra, ca-s mai multe-n zona  :laugh2

Postat

nu maii ma barfiiti bre, ca sunt la masa acuma

post-210484-0-24634400-1466265121_thumb.jpg

Postat

nu maii ma barfiiti bre, ca sunt la masa acuma

ce scarbos esti ba! sau fa!  :laugh2

Postat

Doamne tu femie dar asa hal de cretina si retardata esti?

te-am rugat frumos sa imi lasi un topic al meu sa ma bucur in liniste de el evitand topicele unde postezi tu. nici macar asa nu poti vaco?

nici nnu citesc ce scrii , dar zau cu toata sinceritatea daca mi-ai spune tu , orice fata sau membru ca nu ii face placere sa postez pe un topic initiat de aceasta daca as face-o din nou. efectiv te comporti mai obsedata si stalkerita decat si barbatii. tu chiar nu ratezi unu singur din topicele de le postez si hop dupa mine :( vad ca pe termen lung. trateaza-te femeie :(

vaca proasta si nesimtita :(

post-169611-0-08580700-1466265234_thumb.png

Postat

recunoaste viisule, ca ai vria sati dau o liimba sau doua? sa veziii si tu cum ie sa fi in pat co priintesa

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

da bre, am inteles asta. problema mea e care rozkendra, ca-s mai multe-n zona :laugh2

Mda... sunt curioasă care dintre cele două gândeste mai ordonat.
Postat

Mda... sunt curioasă care dintre cele două gândeste mai ordonat.

cui naiba ii pasa?  :laugh2

Postat

As dori  sa incep prin a spune ca topicul asta e  :offtopic  deci movii il pot clickui la ignore topic si ceilalti useri il pot lasa neaccesat.

As dori si eu un topic sa il tachinez, cert, pun la punct, las smotocita, lady on top bla bla fara aparitia cosmarului tantric care se tine dupa mine ca o lepra , desi am fost ferma , categorica, si in final fortata sa o bag in lista de ignore. unde acol se va asterne praful pe ea.  Sper ca te abtii  disperato sa imi strici topicul si sa imi dai senzatia ca imi sare voma pe propriul topic si sa nu postezi.

Sa revenim la oitele moare. day ca sa iti iert iesirile de prostut  ce faci pt mine? uite scrat imi ia godiva g si cu el am schimbat numai cateva replici pe topice. il lasi sa iti dea rusine?

ia fa-mi tu rost de o cutie de delafee pt inceput, vrei? :D :P

pupici, kendro?

post-210484-0-01323100-1466266294_thumb.jpg

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

te-am rugat frumos sa imi lasi un topic al meu sa ma bucur in liniste de el evitand topicele unde postezi tu. nici macar asa nu poti vaco?

nici nnu citesc ce scrii , dar zau cu toata sinceritatea daca mi-ai spune tu , orice fata sau membru ca nu ii face placere sa postez pe un topic initiat de aceasta daca as face-o din nou. efectiv te comporti mai obsedata si stalkerita decat si barbatii. tu chiar nu ratezi unu singur din topicele de le postez si hop dupa mine :( vad ca pe termen lung. trateaza-te femeie :(

Nu topicele deschise de tine sunt problema.
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

cui naiba ii pasa? :laugh2

Am zis eu ceva?
Postat

nu e frumos sa vorbiim urat, roz

te inteleg crapii de ciiuda ca 90% din barbati ar alegeo pe vistantric, ie o mare loviitua pt orgoliiul unei pitzipoance ca tiine care sia bazat toata viiata pe super ficialiitatea aspectului fiziic. tu nu aii profunzime, nu ai nimiic atragator, esti banala, agresiva, urata cu spume in interior, te porti ca o smardoaiica, fara piic de stil si gratie, cu cat ai sa aceptii mai repede adevarul asta, cu atat o sa poti si tu traii normal

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...