Sari la conținut

PT daywalker

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

ma speriasem. credeam sa jucam cu rusii  :laugh2

N-avem cum să jucăm cu rușii. Rușii doar se joacă cu noi, nu joacă.

• Oras:worldwide
Postat

Deocamdată nu e cazul, fata știe că nu e loc. Dar dacă mă mai fute mult la icre și nu pot să gândesc biletele la pariuri pt diseară, dau drumul la X Factor.

eu nu te fut la icre,ci este viceversa. te-am rugat sdoar sa ma lasi in pace pt ca relatia noastra e incheiata din perspectiva mea.de ieri.

nu eu am vb despre tine dupa ieri cand m-am certat unu la unu cu tine ,nu am stat sa discut cu altii despre tine cum faci tu mereu fara coaie. cine fute pe cine azi ai venit si ai inceput....

daca pui smsuri si chestii ce? te dai zmeu? ne facem de cacat amandoi atata tot. cand iti spuneam ca te iubesc imi spuneai si tu. cand imi spun eai ca ma adori iti spuneam cat te iub esc. ori te referi la poze si din astea? atat de jalnic si sore loser esti ca odata o relatie gterminata sa faci din astea sau cum?

de ce nu poti fi elegant si doar sa nu mai vorbim unul cu/despre altul

marsh de vorbeste cu clara si cu ce fata vrea sa dialogheze cu tine eu nu imi mai doresc

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mai precis?

Citesc pe aici si pe acolo si îmi aminteam de acel meci care a facut deschiderea campionatului. Făceam o paralelă, în urma ideii tale... cu acest "ultim" meci al României. ☺
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ai facut rezervarile?:))))

La anu' probabilðŸ˜
  • Minus 1
  • Oras:amanta
Postat

eu nu te fut la icre,ci este viceversa. te-am rugat sdoar sa ma lasi in pace pt ca relatia noastra e incheiata din perspectiva mea.de ieri.

nu eu am vb despre tine dupa ieri cand m-am certat unu la unu cu tine ,nu am stat sa discut cu altii despre tine cum faci tu mereu fara coaie. cine fute pe cine azi ai venit si ai inceput....

daca pui smsuri si chestii ce? te dai zmeu? ne facem de cacat amandoi atata tot. cand iti spuneam ca te iubesc imi spuneai si tu. cand imi spun eai ca ma adori iti spuneam cat te iub esc. ori te referi la poze si din astea? atat de jalnic si sore loser esti ca odata o relatie gterminata sa faci din astea sau cum?

marsh de vorbeste cu clara si cu ce fata vrea sa dialogheze cu tine eu nu imi mai doresc

Si eu care dădusem comanda in Anglia de cravata bătută in aur si costum de 5000 euro din Franta de la Versace,am schimbat niste cocosei din aur pe euro sa am dar de nuntă ce fac cu ele acum? :)))

Postat

Scuze ca intervin,am o intrebare?

Cat o fi ceasul?

rog toti useri sa nu imi mai adreseze replici pe topicul acesta ca nu voi mai participa la el

o sa il las clarei

vaca asta proasta nu e destul ca are topicul ei ca impanzit tot dgul, aveam si nevoia de un singur mic spatiu al meu si aici isi dejecteaza rahaturile din cap, netinand cont ca i-am comunicat de la inceput ca nu e binevenita si prezenta ei imi genereaza dezgust si ma indispune

asa ca ma retrag eu si i-l las ei

multumesc pt intelegere

Postat

La anu' probabil

E la anu,io acus vreau ca-s încins si in Peru pot sa ma dezlantui :))))

Postat

Si eu care dădusem comanda in Anglia de cravata bătută in aur si costum de 5000 euro din Franta de la Versace,am schimbat niste cocosei din aur pe euro sa am dar de nuntă ce fac cu ele acum? :)))

dai-le lu day cu vaca clarinela .azi am dat click din greseala pe profilul ei, am citat gresit sunt zapacita tare cred ca am dat peste zece clickuri pe reclama de sus de la masaj erotic cluj si am vazut ca intr-adevar nu e baba. are vreo 30 si un pic. pare de minim 45 in poze sau peste 40......

deci in virtutea repl,icii de mai sus fara suparare eu nu mai pot rapsunde nimanui, asa ca vb cu zdreanta asta penala si bagacioasa. 

voi da si unfollow la topic sa nu mai primesc notificari de la el

Postat

rog toti useri sa nu imi mai adreseze replici pe topicul acesta ca nu voi mai participa la el

o sa il las clarei

vaca asta proasta nu e destul ca are topicul ei ca impanzit tot dgul, aveam si nevoia de un singur mic spatiu al meu si aici isi dejecteaza rahaturile din cap, netinand cont ca i-am comunicat de la inceput ca nu e binevenita si prezenta ei imi genereaza dezgust si ma indispune

multumesc pt intelegere

Roziko,nu mai fi supărată,stii cat costă cremele antirid?

Viața merge înainte

Citeste cele 10 porunci ale Domnului si ai sa te linistesti,stii ce vreau sa spun

• Oras:pretutindeni
Postat

vaca asta proasta nu e destul ca are topicul ei ca impanzit tot dgul, aveam si nevoia de un singur mic spatiu al meu si aici isi dejecteaza rahatu

Asta e maximă, am zis...a împânzit alta dg-ul :)

• Like 1
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

o sa il las clarei

multumesc pt intelegere

Faci confuzie. Sunt perfect constientă de ceea ce aduce prezența mea. E a doua oară când iti spun ca interpretările tale în raport cu mine nu îsi au locul. Nu țin cont, de câteva zile deja... de când repeți si cauți sa-mi adresezi cele mai nepotrivite cuvinte care-ti străbat mintea, cuvinte ce fac referire la persoana mea- ca pentru tine nu sunt o persoana binevenită. PS. Binevoitoare sunt... însă, continuă să nu mă înțelegi.
  • Like 6
  • Minus 9
Postat

Faci confuzie. Sunt perfect constientă de ceea ce aduce prezența mea. E a doua oară când iti spun ca interpretările tale în raport cu mine nu îsi au locul. Nu țin cont, de câteva zile deja... de când repeți si cauți sa-mi adresezi cele mai nepotrivite cuvinte care-ti străbat mintea, cuvinte ce fac referire la persoana mea- ca pentru tine nu sunt o persoana binevenită. PS. Binevoitoare sunt... însă, continuă să nu mă înțelegi.

Nu-ți bate capul, în două-trei zile îi vei deveni cea mai bună amică...vezi cazul Coryna ;)

• Like 1
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu-ți bate capul, în două-trei zile îi vei deveni cea mai bună amică...vezi cazul Coryna ;)

Studiez alt caz unde a fost implicată Mândra.
  • Minus 1
Postat

Citesc pe aici si pe acolo si îmi aminteam de acel meci care a facut deschiderea campionatului. Făceam o paralelă, în urma ideii tale... cu acest "ultim" meci al României. ☺

Romania merge in finală

• Like 2
Postat

Nu m-am referit DOAR la poze. Arasel că vine garda

• Like 1
Postat

dai-le lu day cu vaca clarinela .azi am dat click din greseala pe profilul ei, am citat gresit sunt zapacita tare cred ca am dat peste zece clickuri pe reclama de sus de la masaj erotic cluj si am vazut ca intr-adevar nu e baba. are vreo 30 si un pic. pare de minim 45 in poze sau peste 40......

deci in virtutea repl,icii de mai sus fara suparare eu nu mai pot rapsunde nimanui, asa ca vb cu zdreanta asta penala si bagacioasa. 

voi da si unfollow la topic sa nu mai primesc notificari de la el

https://s32.postimg.org/b1vw1bo6d/010101.jpg

• Like 1
Postat

Ete poola, dileală dusă la extrem....ferească-ne Bunuțu' :(

Cu boala nu te pui, am mai văzut cazuri :cry2

• Like 2
  • Oras:Pe langa pat
  • Oras:Pe langa pat
Postat

o sa il las clarei

multumesc pt intelegere

Din punctul asta de vedere KLM-ul a fost mai ascultator
  • Like 1

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Doamne, apara si pazeste!

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...