Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2016 Postat Iunie 19, 2016 Eu am probleme cu iurile,o-urile si cu orgasmele...tot forumul stie asta Scuze pentru ce? minus 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 19, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iunie 19, 2016 io acu vad ce aiureaza asta. prietene copou esti in lista de ignore. NU iti urmaresc nicio postare parol si cu to\ata onestitatea dupa primele 2-3 comentarii cand ti-am zis ca locul tau este pe acea listaacu am vazut ciutandu-te corina ce indrugi tu acolo cu pathos. nu te-am acuzat am zis ca e o coincidenta ca postezi tu si apoi apar clonele din ult zilele. nu urmaresc ce postezi, nu-s curioasa, si crede-ma pe cuvant fiecare zi a mea e atat de plina de munca si citesc cateva sute de mailuri la care obligatoriu rasp la cateva zeci, pe restu le sterg ca sa nu ma preocupe sa fac garda pe un forum de lachei (srr mediu asta a devenit super prost in ult vreme, tridst chiar)am zis ca este o coincidenta, atata tot. am stat acu sa dau click pe postarile tale pt ca nu- mi sunt vizibile. dar vad cand postezi normal. apare ide-ul si mesajul cu postul e ascuns vezi si asa? ei bine primesc notificari cand ma citeaza careva (daca nu e in ignore list pe mail) si cand intru sa replic aceluia/aceleia normal ca vad care ce a mai postat. nu ca stau sa te urmarescsi nu mai te stafidi in owo ca pisi baneaza clonele nu mai baneaza ca pe vremuri toate conturile care fac mizerii. asa ca daca ai fi accidental clona nebuna a mea, a lu pico, a lu lup tot nu te-ar bana ca sufera si ala . de miserupism.nu-l cunosc pe picon decat ca user. cred ca nu am schimbat de 2--3 muri cu el curtenitoare si f demult. nu-s curioasa ce zici, nu te acuz, nu--mi pasa de tin emi se pare ca esti genu de lache ,fraier, linge/atarna pizda nu vreau sa am de-a face cu tine cu tot respectulacu ca te-am la murit lasa-ma sa imi vad de ale mele te rog frumos. nu ai si tu o munca, o familie, vreun hobby, vreo pasiune, un film?chiar tre sa te bagi in seama cu mine cand eu nu vad si nu voiesc sa stiu ce drq zici?seara placuta
money_talks Reputație: -236 Postat Iunie 19, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Iunie 19, 2016 minus :sexanal plus+plus+plus p.s.:Veninoaso 4 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2016 Postat Iunie 19, 2016 :sexanal plus+plus+plus p.s.:Veninoas-o p.s:gata nu mai scriu pe acest topic...ca nu e frumos
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 19, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iunie 19, 2016 p.s:gata nu mai scriu pe acest topic...ca nu e frumos d c nu?eu sunt in plus aveam to pb cu o singura individa care vb de nenumarate ori despre mine si ma stalkuieste pe toate topicele. cum postam hop si ea (stalking se numeste oare?)dar e topicu ei acu,sa-l stapaneasca sanatoasa hai sa plecam amandoua de pe el. poate vrea spatiu https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/3a/32/d6/3a32d65505832c3506bebbcd8d8d1f48.jpg
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2016 Postat Iunie 19, 2016 d c nu?eu sunt in plus aveam to pb cu o singura individa care vb de nenumarate ori despre mine si ma stalkuieste pe toate topicele. cum postam hop si ea (stalking se numeste oare?)dar e topicu ei acu,sa-l stapaneasca sanatoasa hai sa plecam amandoua de pe el. poate vrea spatiu https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/3a/32/d6/3a32d65505832c3506bebbcd8d8d1f48.jpg E foarte enervanta....se baga ca ob-ul peste tot ,nu am nimic de impartit cu ea ,nu o cunosc ,dar e de neinteles ce scrie Este pe topicul de colorare rapida ,acum 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 19, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iunie 19, 2016 E foarte enervanta....se baga ca ob-ul peste tot ,nu am nimic de impartit cu ea ,nu o cunosc ,dar e de neinteles ce scrie Este pe topicul de colorare rapida ,acum nu este pb ca se baga peste tot mah. desi are stilul asta obositor si total enervant. cand am mult de lucru si vad 10 topice toate cu postarile ei stiu ca imi pierd rabdarea asa ca efectiv vad nick in stanga sar peste postarea ei si gata.stii ce am in fapt?ca de saptamani bune dupa ce i-am dat un os de atentie pe topicul ei se tot agata pe mine si ma cita in draci. in plm lucrez enorm si nu glumesc!!!iti dai seama ca devine iritant. pai nu vb nici cu ce vreau sa trag in mine cat se baga asta in seamasi o face expre sa enerveze i-am atras atentia de f f multe ori finut primele dati. m-am ratoit prima data la ea sa ma lase odata mai usor pe topicu sorinei ala de posta si siana de ramas bun parca. i-am zis in plm ca atunci cand am timp/chef de ea ma duc eu pe topicu ei. nu trebuie sa imi bage 30 de citari in 2 ore........ i-am atras atentia ba intr-o forma, ba in alta politicos de super multe ori. apoi incep sa te fac in fel si chip daca cu corba buna nu merge. dupa a zecea oara nu mai repet placa in acelasi fel ca nu-s papagal....... si dupa m-a enervat cu o replica aroganta si deplasata pe topicul ei incat i-am zis ca nu o sa mai postez acolo si nu vreau sa am de-a face cu ea. dupa asta e din ce in ce mai agresiva in plm mea. omu spune frumos hai sa ne evitam si tu ii pomenesti nicku si vb de ea de peste zece ori zilnic.... spune si tu asa fac oamenii normali in cap? si asta de vreo 2 sapt parca nu ca-s geloasa lol si ce scenarii are ea. chiar nu se pune pb de asa ceva. si nu e cum zice toti ca o devenim amice sau gen.,. will never happen. nu am ce sa ii iert, nu vreau sa ma cert, nu vreau sa ma impac. vreau sa nu am treaba cu ea si ea cu mine.ori daca zici kendra de 20 ori pe zi,zilnic de o vfreme buna incoace esti cam obsedata da-te-n..... si asa e plin dg de numele rozkendra de la diversi useri mai baga si asta 50 pe zi. pai in pana mea mi se ia deja de propriul nickname. macar aia pomesc odata, cumuleaza, nu ca ea asa compulsiv obsesiv
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 19, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 19, 2016 nu este pb ca se baga peste tot mah. desi are stilul asta obositor si total enervant. cand am mult de lucru si vad 10 topice toate cu postarile ei stiu ca imi pierd rabdarea asa ca efectiv vad nick in stanga sar peste postarea ei si gata.stii ce am in fapt?ca de saptamani bune dupa ce i-am dat un os de atentie pe topicul ei se tot agata pe mine si ma cita in draci. in plm lucrez enorm si nu glumesc!!!iti dai seama ca devine iritant. pai nu vb nici cu ce vreau sa trag in mine cat se baga asta in seamasi o face expre sa enerveze i-am atras atentia de f f multe ori finut primele dati. m-am ratoit prima data la ea sa ma lase odata mai usor pe topicu sorinei ala de posta si siana de ramas bun parca. i-am zis in plm ca atunci cand am timp/chef de ea ma duc eu pe topicu ei. nu trebuie sa imi bage 30 de citari in 2 ore........ i-am atras atentia ba intr-o forma, ba in alta politicos de super multe ori. apoi incep sa te fac in fel si chip daca cu corba buna nu merge. dupa a zecea oara nu mai repet placa in acelasi fel ca nu-s papagal....... si dupa m-a enervat cu o replica aroganta si deplasata pe topicul ei incat i-am zis ca nu o sa mai postez acolo si nu vreau sa am de-a face cu ea. dupa asta e din ce in ce mai agresiva in plm mea. omu spune frumos hai sa ne evitam si tu ii pomenesti nicku si vb de ea de peste zece ori zilnic.... spune si tu asa fac oamenii normali in cap? si asta de vreo 2 sapt parca nu ca-s geloasa lol si ce scenarii are ea. chiar nu se pune pb de asa ceva. si nu e cum zice toti ca o devenim amice sau gen.,. will never happen. nu am ce sa ii iert, nu vreau sa ma cert, nu vreau sa ma impac. vreau sa nu am treaba cu ea si ea cu mine.ori daca zici kendra de 20 ori pe zi,zilnic de o vfreme buna incoace esti cam obsedata da-te-n..... si asa e plin dg de numele rozkendra de la diversi useri mai baga si asta 50 pe zi. pai in pana mea mi se ia deja de propriul nickname. macar aia pomesc odata, cumuleaza, nu ca ea asa compulsiv obsesivNu ai ce sa înțelegi. Mintea mea functioneaza simplu, e adevarat...😠nu citesc tot, acum. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2016 Postat Iunie 19, 2016 Nu ai ce sa înțelegi. Mintea mea functioneaza simplu, e adevarat... nu citesc tot, acum.Huooo...nebuno 4
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 19, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iunie 19, 2016 Huooo...nebuno
machucambo Reputație: -974 Postat Iunie 19, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Iunie 19, 2016 Huooo...nebunoÎnțeleg că vremurile în care tu și cu roz vă luați grațios neamurile-n pulă sunt de mult apuse... 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2016 Postat Iunie 19, 2016 Înțeleg că vremurile în care tu și cu roz vă luați grațios neamurile-n pulă sunt de mult apuse...Suntem doar chit,sa zic asa
Administrator pisicuts Reputație: 114595 Postat Iunie 19, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 19, 2016 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 19, 2016 I l-ai dat p-ãla de curve? Să moară fetele mele, am mai multe telefoane decât golurile date de România la acest campionat 4
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 19, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Iunie 19, 2016 Să moară fetele mele, am mai multe telefoane decât golurile date de România la acest campionat 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 19, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iunie 19, 2016 20160619_234312.jpg nu aici pe topicu cu pisici ce carte e aia?
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2016 Postat Iunie 20, 2016 nu este pb ca se baga peste tot mah. desi are stilul asta obositor si total enervant. cand am mult de lucru si vad 10 topice toate cu postarile ei stiu ca imi pierd rabdarea asa ca efectiv vad nick in stanga sar peste postarea ei si gata.stii ce am in fapt?ca de saptamani bune dupa ce i-am dat un os de atentie pe topicul ei se tot agata pe mine si ma cita in draci. in plm lucrez enorm si nu glumesc!!!iti dai seama ca devine iritant. pai nu vb nici cu ce vreau sa trag in mine cat se baga asta in seamasi o face expre sa enerveze i-am atras atentia de f f multe ori finut primele dati. m-am ratoit prima data la ea sa ma lase odata mai usor pe topicu sorinei ala de posta si siana de ramas bun parca. i-am zis in plm ca atunci cand am timp/chef de ea ma duc eu pe topicu ei. nu trebuie sa imi bage 30 de citari in 2 ore........ i-am atras atentia ba intr-o forma, ba in alta politicos de super multe ori. apoi incep sa te fac in fel si chip daca cu corba buna nu merge. dupa a zecea oara nu mai repet placa in acelasi fel ca nu-s papagal....... si dupa m-a enervat cu o replica aroganta si deplasata pe topicul ei incat i-am zis ca nu o sa mai postez acolo si nu vreau sa am de-a face cu ea. dupa asta e din ce in ce mai agresiva in plm mea. omu spune frumos hai sa ne evitam si tu ii pomenesti nicku si vb de ea de peste zece ori zilnic.... spune si tu asa fac oamenii normali in cap? si asta de vreo 2 sapt parca nu ca-s geloasa lol si ce scenarii are ea. chiar nu se pune pb de asa ceva. si nu e cum zice toti ca o devenim amice sau gen.,. will never happen. nu am ce sa ii iert, nu vreau sa ma cert, nu vreau sa ma impac. vreau sa nu am treaba cu ea si ea cu mine.ori daca zici kendra de 20 ori pe zi,zilnic de o vfreme buna incoace esti cam obsedata da-te-n..... si asa e plin dg de numele rozkendra de la diversi useri mai baga si asta 50 pe zi. pai in pana mea mi se ia deja de propriul nickname. macar aia pomesc odata, cumuleaza, nu ca ea asa compulsiv obsesiv Asta este geloasa pe VisUratTantric . Sa-mi bag
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 20, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Iunie 20, 2016 Să moară fetele mele, am mai multe telefoane decât golurile date de România la acest campionat numa' pe fix ca alea mobile-s mai multe ca golurile din'94 1
utilizator_copou Reputație: -488 Postat Iunie 20, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Postat Iunie 20, 2016 io acu vad ce aiureaza asta. prietene copou esti in lista de ignore. NU iti urmaresc nicio postare parol si cu to\ata onestitatea dupa primele 2-3 comentarii cand ti-am zis ca locul tau este pe acea listaacu am vazut ciutandu-te corina ce indrugi tu acolo cu pathos. nu te-am acuzat am zis ca e o coincidenta ca postezi tu si apoi apar clonele din ult zilele. nu urmaresc ce postezi, nu-s curioasa, si crede-ma pe cuvant fiecare zi a mea e atat de plina de munca si citesc cateva sute de mailuri la care obligatoriu rasp la cateva zeci, pe restu le sterg ca sa nu ma preocupe sa fac garda pe un forum de lachei (srr mediu asta a devenit super prost in ult vreme, tridst chiar)am zis ca este o coincidenta, atata tot. am stat acu sa dau click pe postarile tale pt ca nu- mi sunt vizibile. dar vad cand postezi normal. apare ide-ul si mesajul cu postul e ascuns vezi si asa? ei bine primesc notificari cand ma citeaza careva (daca nu e in ignore list pe mail) si cand intru sa replic aceluia/aceleia normal ca vad care ce a mai postat. nu ca stau sa te urmarescsi nu mai te stafidi in owo ca pisi baneaza clonele nu mai baneaza ca pe vremuri toate conturile care fac mizerii. asa ca daca ai fi accidental clona nebuna a mea, a lu pico, a lu lup tot nu te-ar bana ca sufera si ala . de miserupism.nu-l cunosc pe picon decat ca user. cred ca nu am schimbat de 2--3 muri cu el curtenitoare si f demult. nu-s curioasa ce zici, nu te acuz, nu--mi pasa de tin emi se pare ca esti genu de lache ,fraier, linge/atarna pizda nu vreau sa am de-a face cu tine cu tot respectulacu ca te-am la murit lasa-ma sa imi vad de ale mele te rog frumos. nu ai si tu o munca, o familie, vreun hobby, vreo pasiune, un film?chiar tre sa te bagi in seama cu mine cand eu nu vad si nu voiesc sa stiu ce drq zici?seara placuta Apologies accepted! PS Imi tot repeti ca ti-s indiferent, dar imi acorzi mult prea mult timp si pui prea mult suflet cand imi raspunzi. Sa nu-mi zici ca esti cu mine ... 2
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 20, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 20, 2016 E foarte enervanta....se baga ca ob-ul peste tot ,nu am nimic de impartit cu ea ,nu o cunosc ,dar e de neinteles ce scrie Este pe topicul de colorare rapida ,acum Asa si-a inceput observațiile si RozKendra... 1
nobel Reputație: 5960 Postat Iunie 20, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Iunie 20, 2016 Eu totusi am o mica nelamurire:ce s-a intamplat cu inelul de 250.000 € ????
brett Reputație: 1750 Postat Iunie 20, 2016 Postat Iunie 20, 2016 Asa si-a inceput observațiile si RozKendra... sa cresti pretu' sa vina baietii la tine
Administrator pisicuts Reputație: 114595 Postat Iunie 20, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 20, 2016 ce spune rozkendra astazi de daywalker ?
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 20, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 20, 2016 sa cresti pretu' sa vina baietii la tine De ce sa vina? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum