Sari la conținut

0764200723 BIANCA, 21 ani

Postări Recomandate

Vizitator taki
Reputație: 0
Postat

Si eu am un prieten ca a luat epatita c de tatal tau!

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Neserioasa ... Doua ore am așteptat după care am sunat sa văd ce si cum si am primit un răspuns si un ton :)) după ce am citit m-a bucur ca nu a venit :))

Vizitator 000000000
Postat

0763346819 anunţul următor 

200 Lei
La tine sau la hotel
Descriere anunţ

La tine sau la hotel. Craciunita sexy vin la tine pentru a te rasfata cu o ora de masaj de relaxare, pozele sunt reale, mai multe detalii la telefon, 200 ron o ora cu taxi inclus fara alte costuri, fara graba,
Detalii suplimentare

Bruneta 1'70m 50kg 22ani ten alb sanii mari fund bombat ofer masaj TOTAL la tine acasa ! Suna ma pentru mai multe detalii 200 ron ora cu taxi inclus fara alte costuri suplimentare la fata locului . Kiss you ❤
Descriere anunţ

La tine sau la hotel. Craciunita sexy vin la tine pentru a te rasfata cu o ora de masaj de relaxare, pozele sunt reale, mai multe detalii la telefon, 200 ron o ora cu taxi inclus fara alte costuri, fara graba,
Detalii suplimentare

Bruneta 1'70m 50kg 22ani ten alb sanii mari fund bombat ofer masaj TOTAL la tine acasa ! Suna ma pentru mai multe detalii 200 ron ora cu taxi inclus fara alte costuri suplimentare la fata locului . Kiss you ❤
200 Lei
La tine sau la hotel
Descriere anunţ

Detalii suplimentare

Vizitator 000000000

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.