Sari la conținut

Amalia 0737564180

Postări Recomandate

Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

si ultimul set de poze

post-172588-0-59960200-1550577247_thumb.jpg

post-172588-0-06861700-1550577248_thumb.jpg

post-172588-0-55773400-1550577248_thumb.jpg

post-172588-0-98481400-1550577248_thumb.jpg

post-172588-0-43707100-1550577249_thumb.jpg

Postat

Dragilor , acele numere nu imi apartin , nu am postat un nr de telefon pentru ca inca nu am ajuns in constanta .

Va voi tine la curent 💋💋

Iar acele poze sunt destul de vechi , sunt din 2017 .

Vizitator cenzurat
Postat

Dragilor , acele numere nu imi apartin , nu am postat un nr de telefon pentru ca inca nu am ajuns in constanta .

Va voi tine la curent

Iar acele poze sunt destul de vechi , sunt din 2017 .

tocmai .... pt ca pozele sunt vechi ... te rugam sa postezi niste poze actuale cu tine

• Like 1
  • Oras:ROMANIA
Postat

zau?..si eu care vroiam deja sa te trec in capul listei de prioritati...atunci poate pui niste poze din 2019

in orice caz pari interesanta ...apropo cam cati anisori ai domnisoara daca nu sunt prea indiscret?

oricum pentru cei peste 60 de ani ai mei ....oricati ai avea tot tanara esti.

Postat

pai sa nu ne ti prea mult la curent....ca la astia mai in varsta ne cedeaza inima si sper ca nu vrei sa ne ai pe constiinta

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Cum am spus vor fi aceleasi preturi . 200/400

Pai 40 cu 80 de lire e pretul clasic in Anglia,de ce nu te duci acolo?

Aaaaaaa,ca dai 1000 de lire pe chirie si mai sunt si gasti de negrii care intra peste tine sa-ti ia banii?

Corect. Dar preturi de Constanta cand ai? Clasicul 100 cu 200.

• Like 2
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Invatati o data ca fiecare fata isi face pretul ;) iti permiti, te duci, nu iti permiti, nu te duci...simplu.

Daca ati fost la donsoara si considerati ca nu merita banii, e altceva, dar asa, comentam doar sa ne aflam in treaba? :))

• Like 8
Postat

Nu i vb de permis...Oricum o forteaza... inca se crede prin “ europa “. Si nici asa nu i multumita . 50-100€ .. 200-400mmm nu prea i combinatie :))

• Like 1
Postat

Dragule am avut aceste preturi din 2016 , deci nu cred ca e cazul sa spui ca o "fortez" , acestea au fost preturile si asa vor ramane .

💋 😳💋

• Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia
Postat

Une ori nu este vorba de preturii sau asa dar poze noi si mai ales autentice nu ar fii rele, ma uit asa la pozele disponibile si simnt o tentatie scazuta spre zero cam un pahar de schlumberger(proseco,bla bla) lipseste ca chipul plichtisit ca in puff din austria este deja prezent :( no offense doar un tip

Postat

Fataa, cand ajungi in ct, in prima zi de munca, as vrea, daca ne sincronizam, sa vin la tine ;) eu totusi cred ca ne cunoastem :)) dar asta e mai putin important, ideea e ca imi place ce vad ;)

• Like 2
Postat

Fataa, cand ajungi in ct, in prima zi de munca, as vrea, daca ne sincronizam, sa vin la tine ;) eu totusi cred ca ne cunoastem :)) dar asta e mai putin important, ideea e ca imi place ce vad ;)

Si anume tate mari :))))

• Like 2
  • Oras:dobrogea
  • Oras:dobrogea
Postat

Bre Cenzurat, cita promovare ii mai faci?

Vrei sa facem laba la pozele ei pina vine? 😂😂😂

Vizitator cenzurat
Postat

Bre Cenzurat, cita promovare ii mai faci?

Vrei sa facem laba la pozele ei pina vine? 😂😂😂

nu boss, nu promovez merg pe linia pozelor poate gasesc ceva recenzii pe alte orase. E activa de 3 4 ani si nu am gasit nici o recenzie .... ciudat, nu?
  • Like 2

Postat

de mare parte din mesajele de pe ea sunt in engleza iar un set de poze are prefix 44 ...prefixul Angliei ....deci fata a activat probabil mai mult pe afara 

acum a venit in tara ,probabil fortata de anumite imprejurari si a testat piata Bucuresteana ....si asa suprasaturata ....probabil nu merge cum vroia ia si vrea sa incerce si marea cu degetul 

lipsa recenziilor nu este neaparat un rau in sine ,dar fata poate schimba des cartelele si nu prea mai ai cum sa-i dai de urma.....poate fi gasita doar daca ii recunoaste cineva poza si trecutul.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.