zerrcore Reputație: 852 Postat Decembrie 3, 2015 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Decembrie 3, 2015 miss u bby 2
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Decembrie 3, 2015 miss u bby noa, pai hai sa ne futem daca ti-e asa dor. 1
zerrcore Reputație: 852 Postat Decembrie 3, 2015 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Decembrie 3, 2015 noa, pai hai sa ne futem daca ti-e asa dor.Curand vin sa ti o trag ! Dar sa nu uitam de ring !!! 1
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Decembrie 3, 2015 Curand vin sa ti o trag ! Dar sa nu uitam de ring !!! sa nu uiti tu. 2
zerrcore Reputație: 852 Postat Decembrie 3, 2015 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Decembrie 3, 2015 sa nu uiti tu. Haha eu nu uit mai vrei tu sa fi my wife ? 1
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Decembrie 3, 2015 Haha eu nu uit mai vrei tu sa fi my wife ? ma mai gandesc. tu vino cu bolovanul. 1
lion86 Reputație: 1150 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 3, 2015 hopa ... dansam la nunta? Eu si Roxy suntem nași
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Decembrie 3, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Decembrie 3, 2015 Ia, sa te inspiri, Emerald cut, 100,2 ct, $22mil http://assets.nydailynews.com/polopoly_fs/1.2152688.1426624310!/img/httpImage/image.jpg_gen/derivatives/article_400/afpdiamond18n.jpg 3 5
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Decembrie 3, 2015 Ia, sa te inspiri, Emerald cut, 100,2 ct, $22mil http://1.1.1.2/bmi/assets.nydailynews.com/polopoly_fs/1.2152688.1426624310!/img/httpImage/image.jpg_gen/derivatives/article_400/afpdiamond18n.jpg mda....asta da bolovan...ai vazut iubi? asa ma cuceresti. 2
rocsana Reputație: 2608 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 4, 2015 nu nu...si tu brutus....
zerrcore Reputație: 852 Postat Decembrie 4, 2015 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Decembrie 4, 2015 mda....asta da bolovan...ai vazut iubi? asa ma cuceresti.Da iubi am inteles , o sa caut o chemarea ca asta !! Sau un pic mai mare )!!!Parca nu erai tu cu chetre d-astea hmm...???Vin cat de curand ,wait FOR me !!! 1
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Decembrie 4, 2015 Da iubi am inteles , o sa caut o chemarea ca asta !! Sau un pic mai mare )!!!Parca nu erai tu cu chetre d-astea hmm...???Vin cat de curand ,wait FOR me !!! Chiatra asta face $22!!!! Arata-mi pe cineva care ar refuza-o. 1
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Decembrie 4, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Decembrie 4, 2015 Chiatra asta face $22!!!! Arata-mi pe cineva care ar refuza-o.$22 milioane. Adica 22.000.000,00 USD Pietre de $22 imi permit chiar si eu...
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Decembrie 4, 2015 $22 milioane. Adica 22.000.000,00 USD Pietre de $22 imi permit chiar si eu... de milioane am vrut sa scriu, da` mi-o intrat lumina aia de la chiatra in ochi. cine dracu se marita cu un inel de 22 de parai? poate aia mai saraci cu duhul care inca mai cred ca exista dragoste
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Decembrie 4, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Decembrie 4, 2015 de milioane am vrut sa scriu, da` mi-o intrat lumina aia de la chiatra in ochi. cine dracu se marita cu un inel de 22 de parai? poate aia mai saraci cu duhul care inca mai cred ca exista dragoste Pfff, mi-ai spulberat visele ))))
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Decembrie 4, 2015 Pfff, mi-ai spulberat visele )))) De ce? Vrei si tu sa ma iei si n-ai bani de inel sau esti sarac cu duhul? 1
zerrcore Reputație: 852 Postat Decembrie 4, 2015 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Decembrie 4, 2015 De ce? Vrei si tu sa ma iei si n-ai bani de inel sau esti sarac cu duhul? Cine te ia pe tine te ia , PTR femeia minunata care esti nu altceva dear darling !!! 1
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Decembrie 4, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Decembrie 4, 2015 De ce? Vrei si tu sa ma iei si n-ai bani de inel sau esti sarac cu duhul? Nici nu vreau sa te iau (de nevasta, sa fim clari), nici cu duhu' nu am nimic de impartit, dar eu mai cred in basme. Ma rog, mai credeam, acum dupa ce replici am citit, gata...
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 5, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Decembrie 5, 2015 Nici nu vreau sa te iau (de nevasta, sa fim clari), nici cu duhu' nu am nimic de impartit, dar eu mai cred in basme. Ma rog, mai credeam, acum dupa ce replici am citit, gata... Iubirea este de fapt un amalgam de reactii chimice. Daca vrei ti le insir, In rest, daca ai noroc, o sa ramai cu afectiune, respect si o convietuire decenta. 2
zerrcore Reputație: 852 Postat Decembrie 5, 2015 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Decembrie 5, 2015 Iubirea este de fapt un amalgam de reactii chimice. Daca vrei ti le insir, In rest, daca ai noroc, o sa ramai cu afectiune, respect si o convietuire decenta.Conviețuirea aceea decenta suna bine in rest toates ca la păcănele depinde de noroc )!! 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Decembrie 5, 2015 Conviețuirea aceea decenta suna bine in rest toates ca la păcănele depinde de noroc )!!diamantu' sa fie roz ca altfel nu ai binecuvantarea mea.s-a 'nteles?
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 5, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Decembrie 5, 2015 diamantu' sa fie roz ca altfel nu ai binecuvantarea mea.s-a 'nteles? Sa fie roz doar daca te imbraci in calugarita sa imi dai binecuvantarea. Parol! 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Decembrie 5, 2015 Sa fie roz doar daca te imbraci in calugarita sa imi dai binecuvantarea. Parol!there she goes ma kinky biatch, facem ! ya
picpoc rld Reputație: 155 Postat Decembrie 5, 2015 Oras:poplaca Oras:poplaca Postat Decembrie 5, 2015 Cine te ia pe tine te ia , PTR femeia minunata care esti nu altceva dear darling !!!Ai da grija,daca te citeste clantyka ai pus-o 1
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 5, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Decembrie 5, 2015 Ai da grija,daca te citeste clantyka ai pus-o ooo picpoc pe topicul meu ...ma simt onorata 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum