Sari la conținut

Alice Adore 0723929474

Postări Recomandate

Vizitator andreeakvl98
Reputație: 0
1 oră în urmă, andriusha69 a spus:

Eu nu m-am referit la titulara contului ..care nu este o noutate pentru Ploiesti decat pentru cine a intrat in ultima luna pe Forum 😂.

Ce ma deranjeaza ...este ca mai toate topicele pentru Ploiesti se fut imediat cu discutii aiurea.Daca se deschide un topic nou de exemplu ...trebuie sa citesc discutii interminabile ale anumitor useri care nu au nicio legatura cu fata respectiva , in majoritatea cazurilor nici macar nu au mirosit pe acolo ...nu lasa review-uri sau alte informatii cum ar trebui ..se lasa doar cu o vrajeala de Ploiesti doar ca sa ne aflam in treaba ...care nu face bine nimanui. Parerea mea ... sper sa nu deranjez pe nimeni .

Nu cred ca ai deranjat pe nimeni. Asta e frumos pe topicele din Ploiești, nimeni nu se supăra. 

Decat să citești nu știu ce ziar sau să  urmărești știrile de la Tv, eu zic mai să citești pe aici. Razi, te enervezi și mai ales afli informații(reale)mai rapid decât oriunde. Priveste partea bună.

Îți spun eu că dacă dă cineva de Elodia sau nenea Putin începe joaca, vei afla mai repede decât de la știri😊

Link spre comentariu
Vizitator andreeakvl98
Reputație: 0
Acum 1 minut, andreeakvl98 a spus:

Nu cred ca ai deranjat pe nimeni. Asta e frumos pe topicele din Ploiești, nimeni nu se supăra. 

Decat să citești nu știu ce ziar sau să  urmărești știrile de la Tv, eu zic mai să citești pe aici. Razi, te enervezi și mai ales afli informații(reale)mai rapid decât oriunde. Priveste partea bună.

Îți spun eu că dacă dă cineva de Elodia sau nenea Putin începe joaca, vei afla mai repede decât de la știri😊

Apropo, venind vorba de mama Rusia, cine pe cine bate în caz de începe joaca?😂😂😂

Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
9 minutes ago, andreeakvl98 said:

Apropo, venind vorba de mama Rusia, cine pe cine bate în caz de începe joaca?😂😂😂

Nu va incepe nimic momentan.Este doar un joc de scena.In caz extrem ca va incepe joaca ...important este sa promoveze Petrolul 😂😂

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiești
  • Oras:Ploiești
Acum 54 minute, andriusha69 a spus:
1 oră în urmă, andreeakvl98 a spus:

Nu va incepe nimic momentan.Este doar un joc de scena.In caz extrem ca va incepe joaca ...important este sa promoveze Petrolul 😂😂

Desi cred ca topicul acesta s a intins prea mukt si inutil mai spun doar doua cuvinte.Am cautat dupa numar si am gasit mukte informatii interesante dar tot nelamuit am ramas.Singura rezolvare pentru mine ar fi sa ma duc sa vad cu ochii mei.Nu o voi face prea curand din lipsa de timp dar cu ma duc  postez.Daca ajunge altcineva inaintea mea il rog sa spuna macar cateva cuvinte.Succes si multumesc.

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Provence
La 19.07.2017 la 3:15, lolo22 a spus:

nu stiu cum sa iti trimit mesaj privat, oricum alt mesaj in afara de asta nu o sa poti sa iti trimit totusi incearca sa imi trimiti tu.

Concluzia! Mai fa o laba, stai in plm si  fute ce vrei, nu te mai lua de cine nu trebuie labagiule! Ai ajuns sa te rogi saracule?🤣🤣🤣

• Minus 1
Link spre comentariu
La 23.01.2022 la 17:45, biliape a spus:

Da, suparata rau de tot... 😢 Ea nu a suparat pe nimeni, niciodata. :)Doar pe ea o supara toata lumea. Astia cu pute, dom'le, sunt asa odiosi, abjecti, abuzivi, dezgustatori! Mai ales aia grasi, matahalosi, care transpira dupa urechi de gros ce au gatu' :D . 

Aia de sub 50kg , cocosati asa, care se duc la munca (iti dai seama ca mai exista si din astia, care se duc la munca!? :) Mie nici acu' nu imi vine sa cred da' cica sunt destul de multi pe planeta asta, inca.), si care exista ca sa care bani la curve, cica sunt inca suportabili. Mai pierd ei cate un obiect de bucatarie pe unde se duc :), da' in linii mari, cat isi fac femeile treburile cu ei, sunt tolerabili. Vezi daca te incadrezi... 😛 

Bilape, ai renunyat la sfanta laba bai saracule?🤣Te-n gura de labagiu, mai tii minte cand luai muie de la tot veatiarul? Te-ai facut colorat cu multe mui ..pardon puncte!🤣🤣🤣 Tot muist ai ramas saracule!🤣 Nu am sub 50kg, nici peste 90, la 1,90 inaltime, zic eu ca este

• Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
La 19.07.2017 la 3:15, lolo22 a spus:

nu stiu cum sa iti trimit mesaj privat, oricum alt mesaj in afara de asta nu o sa poti sa iti trimit totusi incearca sa imi trimiti tu.

******, ti s-au umflat coaiele zdreanta sau nu ai auficienti bani? Bai laba trista, esti patetic, besi in pula calului de sandilau, adica nici cu bani nu reusesti sa scoti ura din tine?🤣 Da-te-n plc ca esti idiot labagiule!

• Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
12 minutes ago, gallo said:

******, ti s-au umflat coaiele zdreanta sau nu ai auficienti bani? Bai laba trista, esti patetic, besi in pula calului de sandilau, adica nici cu bani nu reusesti sa scoti ura din tine?🤣 Da-te-n plc ca esti idiot labagiule!

Sa moara fernandi de la cacaras sebes, tu te certi cu  unul care a comentat in 2017 :)))))

• Like 1
  • Haha 2
Link spre comentariu
25 minutes ago, gallo said:

Bilape, ai renunyat la sfanta laba bai saracule?🤣Te-n gura de labagiu, mai tii minte cand luai muie de la tot veatiarul? Te-ai facut colorat cu multe mui ..pardon puncte!🤣🤣🤣 Tot muist ai ramas saracule!🤣 Nu am sub 50kg, nici peste 90, la 1,90 inaltime, zic eu ca este

Nu mai e pe laba, ne satisfacem reciproc :) vrei?

• Mersi 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
Acum 10 ore, gallo a spus:

Cu cat am mai multi bani, cu atat imi permit sa urasc mai mult. 

Idioti sunteti voi, postacii covidioti. Slugoii partidului-stat. Va plateste la postare sau la litera? 
Las' ca va belim pe toti, dupa Arafat voi urmati, scarnavilor. Gadaffi a scapat usor fata de ce veti pati voi, laturilor criptocomuniste. 

• Minus 1
Link spre comentariu
24 minutes ago, biliape said:

Idioti sunteti voi, postacii covidioti. Slugoii partidului-stat. Va plateste la postare sau la litera? 
Las' ca va belim pe toti, dupa Arafat voi urmati, scarnavilor. Gadaffi a scapat usor fata de ce veti pati voi, laturilor criptocomuniste. 

Este gelos pe noi billi 

• Like 2
Link spre comentariu
La 24.01.2022 la 21:10, biliape a spus:

Biluta, este ca suferi labagiule!?🤣🤣Te-n gurq de sandilau, ai. Schimbat contul, nu ai achimbat stilul si prostia!🤣🤣🤣

• Minus 2
Link spre comentariu
La 24.01.2022 la 21:10, biliape a spus:

In viata ta nu o sa ai bani sa iti speli jegul de pe tine sandilaule!🤣 O belesti pe ma-ta bolnavule psihic, se pare ca ai avut o copilarie grea!🤣

• Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Acum 2 minute, gallo a spus:

In viata ta nu o sa ai bani sa iti speli jegul de pe tine sandilaule!🤣 O belesti pe ma-ta bolnavule psihic, se pare ca ai avut o copilarie grea!🤣

Ce-i, piconas, nu mai merge treaba cu covidioteala, te-a trecut Arafat pe buget redus? Du-te la taticu' tau sa iti dea sa mai sugi, ca intre voi, bosorogii lingai ai structur'lor. Caca-m-as in cadelnita de la inmormantarea plozilor vostri. 

• Haha 3
Link spre comentariu
Acum 9 minute, biliape a spus:

Ce-i, piconas, nu mai merge treaba cu covidioteala, te-a trecut Arafat pe buget redus? Du-te la taticu' tau sa iti dea sa mai sugi, ca intre voi, bosorogii lingai ai structur'lor. Caca-m-as in cadelnita de la inmormantarea plozilor vostri. Cadelnita lui ma+ta este pishata, pardon, udata!🤣

Asterica bilapa mica, sugi pula, viata a fost cruda cu tine muistule!🤣 Handicapatule prahovean!🤣 Mai incearca muistule, nu te duce mintea sa ghicesti idiotule!🤣🤣🤣

• Haha 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
Acum 13 minute, biliape a spus:

Ce-i, piconas, nu mai merge treaba cu covidioteala, te-a trecut Arafat pe buget redus? Du-te la taticu' tau sa iti dea sa mai sugi, ca intre voi, bosorogii lingai ai structur'lor. Caca-m-as in cadelnita de la inmormantarea plozilor vostri. 

PS. Cadelnita lui ma-ta este ok, Ph-ul este in limite normale!🤣🤣🤣

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 5 minute, Georgeus a spus:

Billiiii ai fani peste tot

Hai sa fim seriosi, asterica puta mica are doar "prieteni" cre sunt constienti ca este un idiot! Astericaaaa, tot bou ai ramas!🤣🤣🤣

Link spre comentariu
Acum 49 minute, gallo a spus:

Hai sa fim seriosi, asterica puta mica are doar "prieteni" cre sunt constienti ca este un idiot! Astericaaaa, tot bou ai ramas!🤣🤣🤣

Ce face omul, face si maimuta: eu ii spun de picon, el se ia de asterica. La nimereala... :)

Dovada clara ca postacii covidioti nu fac 2 bani inafara misiunilor pe unitate. 

#poartamasca, #staiacasa, #salvamvieti... 😛 

E bine ca tine topicul sus, unul dintre cele mai interesante dintr-o perioada, o sa fie propus pentru un bonus :)

Link spre comentariu
Acum 38 minute, biliape a spus:

Ce face omul, face si maimuta: eu ii spun de picon, el se ia de asterica. La nimereala... :)

Dovada clara ca postacii covidioti nu fac 2 bani inafara misiunilor pe unitate. 

#poartamasca, #staiacasa, #salvamvieti... 😛 

E bine ca tine topicul sus, unul dintre cele mai interesante dintr-o perioada, o sa fie propus pentru un bonus :)

Nu la nimerela asterica puta bleaga! Multumesc pentru confirmare bulangiule.handicapat!🤣 In afara de muia cu care esti obosnuit, mai vrei si bonus asterica?🤣🤣🤣

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Acum 9 ore, biliape a spus:

@asterica, vezi ca are asta o problema cu tine. Eu il fac albie de porci, ca e un slugoi imputit al statului terorist romunculanesc, el e suparat pe tine :)

Nu o sa ma balacesc in noroi cu el.......

In lupta cu prostii, ma declar invins 😊

• Like 1
  • Haha 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...