picpoc rld Reputație: 155 Postat Decembrie 5, 2015 Oras:poplaca Oras:poplaca Partajează Postat Decembrie 5, 2015 ooo picpoc pe topicul meu ...ma simt onorata Ai dă grijă ce-ți dorești.Lucrurile nu sunt ceea ce par Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Ai dă grijă ce-ți dorești.Lucrurile nu sunt ceea ce par 1 Link spre comentariu
zzat Reputație: 19 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 7, 2015 am fost la alice.locatia curata, fata curata.programarea a fost facuta cu 2 ore inainte. prestatia a fost foarte buna.in special oralul, adanc, schimbari de ritm . note: oral - 9 normal - 8 fata - 8 locatia - 8 cadou 150 lei 4 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 7, 2015 ...bai da ce plm asta ii recenzie ? nu crezi ca ai dat cam multe detalii ? 1 Link spre comentariu
jupanulcj Reputație: 330 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:vest Oras:vest Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Este inscris de putin timp pe forum si nu stie. 1 Link spre comentariu
lion86 Reputație: 1150 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 7, 2015 macar el a fost si a facut o recenzie, voi de ce nu va duceti? sunteti saraci saracilor sau doar labagii? 2 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 7, 2015 am fost la alice.locatia curata, fata curata.programarea a fost facuta cu 2 ore inainte.prestatia a fost foarte buna.in special oralul, adanc, schimbari de ritm .note:oral - 9 normal - 8fata - 8locatia - 8 cadou 150 lei Ete ca s-a tinut Tazz de cuvant si a facut recenzie Multam si te pup 3 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 7, 2015 macar el a fost si a facut o recenzie, voi de ce nu va duceti? sunteti saraci saracilor sau doar labagii? nu frate ca recenzie e aia de genul...."i-am degustat piersicuta pana s-a umezit toata, i-am bagat usor varful lui degetel in anus si am masat 5 minute, bla bla, am pus-o in pozitia mama iedului, finalizat glorios in caciulia."zici ca sunt trase la xeroxtazz fuse scurt si la obiect. bun asa. 5 Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Decembrie 7, 2015 macar el a fost si a facut o recenzie, voi de ce nu va duceti? sunteti saraci saracilor sau doar labagii? Tu ai fost la toate fetele de pe secțiunea asta? 2 Link spre comentariu
lion86 Reputație: 1150 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Tu ai fost la toate fetele de pe secțiunea asta?ce sectiune? 1 Link spre comentariu
jupanulcj Reputație: 330 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:vest Oras:vest Partajează Postat Decembrie 7, 2015 ce sectiune? de pe Marte 1 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 7, 2015 de pe Marte bai nu mai pot de ras Link spre comentariu
jupanulcj Reputație: 330 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:vest Oras:vest Partajează Postat Decembrie 7, 2015 macar el a fost si a facut o recenzie, voi de ce nu va duceti? sunteti saraci saracilor sau doar labagii? iti las tie onoarea sa mi-o freci un pic,cred ca esti mai priceput ca mine. Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 7, 2015 macar el a fost si a facut o recenzie, voi de ce nu va duceti? sunteti saraci saracilor sau doar labagii? Suntem saraci cu duhu` 1 Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Decembrie 7, 2015 ce sectiune?Da, se pare ca între cele " decât" trei limbi pe care le cunoști nu se află româna 2 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 7, 2015 nu frate ca recenzie e aia de genul...."i-am degustat piersicuta pana s-a umezit toata, i-am bagat usor varful lui degetel in anus si am masat 5 minute, bla bla, am pus-o in pozitia mama iedului, finalizat glorios in caciulia."zici ca sunt trase la xeroxtazz fuse scurt si la obiect. bun asa.Daca citesti o recenzie scrisa de mine,o sa crezi ca e opera de arta. )))))) Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Daca citesti o recenzie scrisa de mine,o sa crezi ca e opera de arta. )))))) lasa-le pe alea funny de tie drag sa le citesti.ma refer la alea copy-paste Sandra Brown. 1 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 7, 2015 lasa-le pe alea funny de tie drag sa le citesti.ma refer la alea copy-paste Sandra Brown.Alea la care te referi tu,is recenzii lacrimogene....eu de exemplu is genu` care imi place sa scriu recenzii spumoase,o sa vezi cand o s-o scriu pe a ta ... Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Alea la care te referi tu,is recenzii lacrimogene....eu de exemplu is genu` care imi place sa scriu recenzii spumoase,o sa vezi cand o s-o scriu pe a ta ... fusei la mine sau ai in plan? oricum ar fi, astept cu nerabdare recenzia 1 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 7, 2015 fusei la mine sau ai in plan? oricum ar fi, astept cu nerabdare recenzia Nu fusei )) ...daca as fi fost stiai,eu spun dinainte cine sunt de pe forum,nu is genu` care sa ma ascund. P.S. ma gandesc sa imi rezerv drepturi de autor,presimt ca va fi epica intalnirea/intalnirile ))) Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Nu fusei )) ...daca as fi fost stiai,eu spun dinainte cine sunt de pe forum,nu is genu` care sa ma ascund. P.S. ma gandesc sa imi rezerv drepturi de autor,presimt ca va fi epica intalnirea/intalnirile ))) Calc-o si apari in iatacul meu. Sa iasa cu scantei, gata! 2 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Calc-o si apari in iatacul meu. Sa iasa cu scantei, gata!...abia in momente din astea incepi sa apreciezi aia 400 de cai putere in plus la o masina Link spre comentariu
belealacasaomului Reputație: 41 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:bv Oras:bv Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Buna Alice...la ce nr te telefon raspunzi?am incercat la cele 2 nr afisate si nici-o sansa sa dau de tine. Multumesc! Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Buna Alice...la ce nr te telefon raspunzi?am incercat la cele 2 nr afisate si nici-o sansa sa dau de tine. Multumesc! 0724 144 182 Motanul nu binevoieste sa il schimbe din titlu. Oricum, nu cred ca era greu sa intri pe blogul din semnatura. 2 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Decembrie 8, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 8, 2015 blogul din semnatura....nice website Alice looking forward to fucking meet you )))))) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum