alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 9, 2015 la 7,de acu ceai si limonada pan spre dupa-masa cand ma pleostesc Presimt o cufureala in viitorul apropiat. 2 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Oare cum o fi sa iti bei cafeaua cu Alice dimineata ! Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Oare cum o fi sa iti bei cafeaua cu Alice dimineata ! in primul rand...trebuie sa definesti ce inseamna dimineata..pt tine si dimineata pt alice.... Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 9, 2015 in primul rand...trebuie sa definesti ce inseamna dimineata..pt tine si dimineata pt alice.... ...depinde de ce "nebunii" se petrec in noaptea de dinainte,in general pentru mine e orele 11-12 aprox. Link spre comentariu
belealacasaomului Reputație: 41 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:bv Oras:bv Partajează Postat Decembrie 9, 2015 0724 144 182 Motanul nu binevoieste sa il schimbe din titlu. Oricum, nu cred ca era greu sa intri pe blogul din semnatura.Se pare ca nu am succes ...te-am sunat si nimic nici pe nr asta 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 10, 2015 Oferta de azi.... 120 RON/ ora - 2 finalizari 80 RON/ 30 min - una bucata finalizare Va pup in pula! 4 Link spre comentariu
Vizitator domnulgeooo Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2015 Partajează Postat Decembrie 10, 2015 Oferta de astazi ramane si pentru maine valabila??? As dori sa ajung maine la tine si vreau sa stiu. Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Decembrie 10, 2015 De regula oferta de azi a fost valabila doar ieri. Aia de maine e valabila poimaine.Domnisoara Alice, iar nu pot sa comentez poza. 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 10, 2015 Oferta de azi nu mai e valabila deloc AZI pentru ca nu mai muncesc azi. S-au incaierat cainii si Alice s-a gandit sa ii desparta. M-a muscat Jon de mana pana la os. Nu mai am chef de nimic Ne citim/auzim maine, va pup...incapacitata.... 1 Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Decembrie 10, 2015 Tocmai azi când aveam de gând să vin la tine. Curat ghinion. 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Decembrie 10, 2015 Oferta de azi nu mai e valabila deloc AZI pentru ca nu mai muncesc azi. S-au incaierat cainii si Alice s-a gandit sa ii desparta. M-a muscat Jon de mana pana la os. Nu mai am chef de nimic Ne citim/auzim maine, va pup...incapacitata....aolo,esti bine? Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 10, 2015 aolo,esti bine? ihi....m-am trezit acus....am dat bandajul jos sa se aeriseasca zona....am mana cat o banita care de fapt este strecuratoare. in rest, bomba! 3 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Decembrie 10, 2015 ihi....m-am trezit acus....am dat bandajul jos sa se aeriseasca zona....am mana cat o banita care de fapt este strecuratoare. in rest, bomba!imi pare rau ai grija cum umbli sa nu se infecteze Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 10, 2015 imi pare rau ai grija cum umbli sa nu se infecteze In principiu nu are de ce sa se infecteze. Gura si saliva unui caine este mult mai curata din punct de vedere bacteriologic decat gura noastra. Mi-a dat iar sangele mai devreme cand ma luptam cu un sac de 40 de kg de crochete asa ca e bandajat iar, putin, cu baneocin pudra sub bandaj. Nu moare dracul de Alice asa usor 3 Link spre comentariu
lion86 Reputație: 1150 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 10, 2015 Jon e bine? 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Decembrie 10, 2015 In principiu nu are de ce sa se infecteze. Gura si saliva unui caine este mult mai curata din punct de vedere bacteriologic decat gura noastra. Mi-a dat iar sangele mai devreme cand ma luptam cu un sac de 40 de kg de crochete asa ca e bandajat iar, putin, cu baneocin pudra sub bandaj. Nu moare dracul de Alice asa usor ma refeream sa fii precauta fara bandaj. e bine sa respire,dar sa nu umbli p afar,mai stiu eu ce atingi etc.si curata cu iod,iz the best Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 10, 2015 Jon e bine? ba, nu stiu...a inceput sa miaune, sper sa ii treaca pana maine... ma refeream sa fii precauta fara bandaj. e bine sa respire,dar sa nu umbli p afar,mai stiu eu ce atingi etc.si curata cu iod,iz the best sunt Kendruto, sunt ...te tzuc pe buze 3 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 10, 2015 M-am gandit eu sa muncesc in noaptea asta Am dormit toata ziua si acum ma plictisesc. Cine doreste, sa pofteasca. 1 Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Decembrie 10, 2015 Acum vin. Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 10, 2015 Acum vin. ghinion, deja am o programare. incearca later. 2 Link spre comentariu
andra84 Reputație: 2194 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Decembrie 10, 2015 ihi....m-am trezit acus....am dat bandajul jos sa se aeriseasca zona....am mana cat o banita care de fapt este strecuratoare. in rest, bomba!Alice...Alice....ai grija de tn scumpa mea!!! Te pup si fii mai atenta... Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Decembrie 10, 2015 Uite și programarea mea. Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 10, 2015 Alice...Alice....ai grija de tn scumpa mea!!! Te pup si fii mai atenta... sometimes shit happens.... pup Uite și programarea mea. huh? 1 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 11, 2015 Lasa Alice,nu fi suparata,ca iți fac o vizita cu miss Kendra sa te consolam,și tot o punem și de un threesome Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Decembrie 11, 2015 Lasa Alice,nu fi suparata,ca iți fac o vizita cu miss Kendra sa te consolam,și tot o punem și de un threesome iar te-ai lovit la capsor? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum