diamond prince Reputație: 1760 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 11, 2015 iar te-ai lovit la capsor? ...hai, zi termenii sa accepti,da fara porsche cayman ))))) 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 11, 2015 aaaa, ce ti-a zis..... 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Decembrie 11, 2015 aaaa, ce ti-a zis.....) nu-l mai sufar. cum te mai simti? Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 11, 2015 ) nu-l mai sufar. cum te mai simti? dpdv fizic (mana) sunt ok..e vanata si umflata dar nederanjant. dpdv psihic....praf...a trebuit sa renunt la niste lucruri tare dragi mie si doare ca dracu... 3 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 12, 2015 Pentru ca sunt 50 shades of awesome si pentru ca va iubesc o sa imi impartasesc fericirea cu voi. M-AM MUTAT BAI!!!! DIN CACATUL DE BARIERA BUCURESTI!!!! Nici acum nu imi vine sa cred. Locuiesc intr-un minunat apartament cu toooaaaate facilitatile, nou, curat, cu tot ce ii trebuie, undeva pe la rondul doi. Va pup in pula! (respectiv pizda) 4 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Decembrie 12, 2015 Pentru ca sunt 50 shades of awesome si pentru ca va iubesc o sa imi impartasesc fericirea cu voi. M-AM MUTAT BAI!!!! DIN CACATUL DE BARIERA BUCURESTI!!!! Nici acum nu imi vine sa cred. Locuiesc intr-un minunat apartament cu toooaaaate facilitatile, nou, curat, cu tot ce ii trebuie, undeva pe la rondul doi. Va pup in pula! (respectiv pizda)yeeeeyyyy so haps 4 u babygarlnu uita niciodata ca pb de azi luna viitoare sunt o amintjre si toti avem mereu tot felul de pb noinjoy n just b pink Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 12, 2015 ) nu-l mai sufar. cum te mai simti?Te-ai suparat puișor ? Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 12, 2015 yeeeeyyyy so haps 4 u babygarlnu uita niciodata ca pb de azi luna viitoare sunt o amintjre si toti avem mereu tot felul de pb noinjoy n just b pink thanks beauty! 2 Link spre comentariu
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Decembrie 13, 2015 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Partajează Postat Decembrie 13, 2015 Ai dă grijă cu Zercorre că e bagabontIn plmP.S s-a revărsat RozKendra si la tine pă topic? 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 13, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 13, 2015 Ai dă grijă cu Zercorre că e bagabontIn plmP.S s-a revărsat RozKendra si la tine pă topic? Stiu ca e, il las sa vorbeasca Kendra poate sa faca ce doreste inimioara ei pe langa mine Tu ce faci? Ce s-a intamplat cu contul vechi? Te pup. 1 Link spre comentariu
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Decembrie 13, 2015 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Partajează Postat Decembrie 13, 2015 Stiu ca e, il las sa vorbeasca Kendra poate sa faca ce doreste inimioara ei pe langa mine Tu ce faci? Ce s-a intamplat cu contul vechi? Te pup.Și eu tă iuby maxim,in plmMai contează dă contu vechi? Im the only onein plm Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 13, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 13, 2015 Și eu tă iuby maxim,in plmMai contează dă contu vechi? Im the only onein plm Maaaa, tu ma minti.In plm. 1 Link spre comentariu
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Decembrie 13, 2015 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Partajează Postat Decembrie 13, 2015 Maaaa, tu ma minti.In plm.in plt Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Decembrie 13, 2015 Ai dă grijă cu Zercorre că e bagabontIn plmP.S s-a revărsat RozKendra si la tine pă topic?manca-mi-ai pizda thanks beauty! ti tzuc pe buze Link spre comentariu
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Decembrie 13, 2015 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Partajează Postat Decembrie 13, 2015 manca-mi-ai pizda ti tzuc pe buze Ai vrea tu băi dilio Link spre comentariu
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Decembrie 13, 2015 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Partajează Postat Decembrie 13, 2015 ai editat in plt Link spre comentariu
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Decembrie 13, 2015 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Partajează Postat Decembrie 13, 2015 P.S de unde iau si io microbuzu spre tine? Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 13, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 13, 2015 P.S de unde iau si io microbuzu spre tine? catre Kendra? 1 Link spre comentariu
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Decembrie 13, 2015 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Partajează Postat Decembrie 13, 2015 catre Kendra? drept la inima m-ai ars 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 14, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 14, 2015 Azi ma gasiti in noua locatie, am inceput programul, hai la cotaiala! 3 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 14, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 14, 2015 Asa, ca o idee....v-a suferi modificari a la Alice, logic. 4 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Decembrie 14, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 14, 2015 manca-mi-ai pizda ti tzuc pe buze Kendruţo,vezi ca saptamana asta ajung in capitala,sa ma astepti in lenjerie de la Sarrieri... Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 14, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Decembrie 14, 2015 Kendruţo,vezi ca saptamana asta ajung in capitala,sa ma astepti in lenjerie de la Sarrieri...nu ma intereseaza sosirea ta,tk care n have a ni e trip Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 14, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 14, 2015 nu ma intereseaza sosirea ta,tk care n have a ni e trip femeie, nu mai manca litere! 2 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 14, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Decembrie 14, 2015 femeie, nu mai manca litere!lucrez.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum