schlucken Reputație: 29 Postat Decembrie 14, 2015 Oras:Peste tot în plm Oras:Peste tot în plm Partajează Postat Decembrie 14, 2015 Alice, te ai mutat în București?Te pupa Randu Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 14, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 14, 2015 Alice, te ai mutat în București?Te pupa Randu Nu, m-am mutat din bariera Bucuresti (un cartier al Ploiestiului) mai inspre shientru. (tot in Ploiesti) 3 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Decembrie 14, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 14, 2015 nu ma intereseaza sosirea ta,tk care n have a ni e trip Poate nu ma conduci la aeroport !...sa vezi ce spanking iti iei. Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Alice...cum te mai simti la mana ?! Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Alice...cum te mai simti la mana ?! ma mananca rau ca se vindeca. da rauuuuuu!! 2 Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Decembrie 15, 2015 ma mananca rau ca se vindeca. da rauuuuuu!!unde ????????????? :) 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 15, 2015 unde ????????????? :) ma mananca mana....obsedat mic 2 Link spre comentariu
shiva Reputație: 3141 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:Vest Oras:Vest Partajează Postat Decembrie 15, 2015 ma mananca rau ca se vindeca. da rauuuuuu!! pune-ti un con dn ala de se pune la matze in jurul gatului Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 16, 2015 pune-ti un con dn ala de se pune la matze in jurul gatului hahahaha 2 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 16, 2015 ma mananca rau ca se vindeca. da rauuuuuu!!...fa-te bine,sa fii in forma,ca tre` sa facem niste ture prin Ploiesti sa imi arati orasu`,si bineinteles un restaurant classy,sa luam masa si noi ca oamenii...in plm P.S. promit ca nu fac drifturi... Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 16, 2015 ...fa-te bine,sa fii in forma,ca tre` sa facem niste ture prin Ploiesti sa imi arati orasu`,si bineinteles un restaurant classy,sa luam masa si noi ca oamenii...in plm P.S. promit ca nu fac drifturi... sunt foarte bine mon cher...da` ai grija ca mi-e frica de masini ca de dracu. 2 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 16, 2015 sunt foarte bine mon cher...da` ai grija ca mi-e frica de masini ca de dracu....haha am eu grija de tine stai chill,plus ca porsche este maşini comode ...deci o sa fie like a fuckin' walk in the park. Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 17, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 17, 2015 ...haha am eu grija de tine stai chill,plus ca porsche este maşini comode ...deci o sa fie like a fuckin' walk in the park. `ai de capu` meu....pe bune mi-e frica. 2 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 17, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 17, 2015 A mai facut cineva o recenzie unde am postat anuntul de dominare, dar acolo nu e loc de recenzii, asa ca poftiti: http://nimfomane.com/forum/topic/52423-domina-alice-adore-ploiesti/?p=1572165 2 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Decembrie 17, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 17, 2015 `ai de capu` meu....pe bune mi-e frica. ...nu ai de ce,mergem incet,city sightseeing,ca am auzit ca Ploiestiul e Las Vegas de romanica,tre sa vad...tu ai grija sa nu fi prea adoreabila,ca o sa fiu atent doar la tine. P.S. care e numarul tau for real,ai unul in semnatura si doua in titlu` toate diferite Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 17, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 17, 2015 ...nu ai de ce,mergem incet,city sightseeing,ca am auzit ca Ploiestiul e Las Vegas de romanica,tre sa vad...tu ai grija sa nu fi prea adoreabila,ca o sa fiu atent doar la tine. P.S. care e numarul tau for real,ai unul in semnatura si doua in titlu` toate diferite ala din semnatura, logic Ploiestiul e ...pfff.... 2 Link spre comentariu
lion86 Reputație: 1150 Postat Decembrie 17, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 17, 2015 ala din semnatura, logic Ploiestiul e ...pfff....mai vrei sa vada si numarul daca el se uita doar la pozele tale din semnatura ... si poate saliveaza ca Jon Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 18, 2015 Alice...ia-l p-ăsta de aici,că-l trimit in Al-Raqqah. 1 Link spre comentariu
smewins Reputație: 15 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:Campina Oras:Campina Partajează Postat Decembrie 19, 2015 M-am convins . Dupa Craciun trebuie se ne vedem:) Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 19, 2015 Alice...ia-l p-ăsta de aici,că-l trimit in Al-Raqqah. Lasa-l zuzule, ca-i baiat ok si e de-al nostru d`aci. M-am convins . Dupa Craciun trebuie se ne vedem:) Ma gasesti si de Craciun si de Revelion. Traiesc in pacat. PS: azi nu lucrez, mi-e lene, deci nu raspund la telefon. Va pup! 2 Link spre comentariu
smewins Reputație: 15 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:Campina Oras:Campina Partajează Postat Decembrie 19, 2015 Dupa Craciun e perfect 😘. Putem păcătui împreuna 😉 Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Decembrie 19, 2015 Biata fată tot invita de crăciun și revelion si nimeni nu se baga. Care să fie cauza? 1 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 19, 2015 Ma gasesti si de Craciun si de Revelion. Traiesc in pacat.Ma bag eu cu tine sa pacatuim in seara de craciun,da sa fii in roleplay de calugarita,de mult vreau sa experimentez senzația asta...pitzipoancele din cluburi n-au treaba sa-ti suga pula pe sub masă ,da cand vine vorba de asa ceva sunt credincioase,nu vor ...deci, come to the dark side,we have cookies...muahahahaha P.S. daca faci asta pentru mine,poti sa consideri ca ai castigat la loto,asa mai in gluma mai in serios Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 19, 2015 Biata fată tot invita de crăciun și revelion si nimeni nu se baga. Care să fie cauza? Nu ma mai compatimi tu Razvanel. De Craciun majoritatea stau cu sotiile, familiile etc. Ma bag eu cu tine sa pacatuim in seara de craciun,da sa fii in roleplay de calugarita,de mult vreau sa experimentez senzația asta...pitzipoancele din cluburi n-au treaba sa-ti suga pula pe sub masă ,da cand vine vorba de asa ceva sunt credincioase,nu vor ...deci, come to the dark side,we have cookies...muahahahaha P.S. daca faci asta pentru mine,poti sa consideri ca ai castigat la loto,asa mai in gluma mai in serios There are no cookies on the dark side, I`ve been there.Ma bag la nun fetish. Pe bune. 3 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Decembrie 19, 2015 PS: eu ti-o sug si pe masa. Nu-mi place sa ma ascund. 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum