alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Ce sa mai vedem,ii clara treaba,suntem pã combinatie Suntem, ce sa mai...gata, m-ai convins (momentan). Mai trebuie sa vad pula si portofelul si batem palma. 1 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Imi place ca nu esti pretentioasa deloc )))))))) Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Imi place ca nu esti pretentioasa deloc )))))))) A, am uitat sa iti mai spun una. Daca Jon nu te place, s-a terminat balciul. 1 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 A, am uitat sa iti mai spun una. Daca Jon nu te place, s-a terminat balciul.Inainte sa vin la tine,o sa trec pe la Matache macelaru' Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 ...cineva face "vraji" pe linie,Kendra tu esti ? Si a facut-o a doua oara. Kendra, te spun lui Day! toate simtamintele mele sunt doar catre felin. tot ce conteaza e capitolul final,restul sunt istorii Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 toate simtamintele mele sunt doar catre felin. tot ce conteaza e capitolul final,restul sunt istorii ce zici femeie acolo? ori nu sunt eu destul de cofeinizata ori a venit Roza scleroza in vizita mai devreme decat trebuia 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 ce zici femeie acolo? ori nu sunt eu destul de cofeinizata ori a venit Roza scleroza in vizita mai devreme decat trebuia ? Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 ? te-am citat...nu am priceput ce ai vrut sa zici 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 te-am citat...nu am priceput ce ai vrut sa ziciaidoma pe ce ai zis,bea o cafea ceva Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 aidoma pe ce ai zis,bea o cafea ceva o beau. tu esti supi pe mine cumva? ori traumele mele din zilele astea ma facura paranoica? 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 o beau. tu esti supi pe mine cumva? ori traumele mele din zilele astea ma facura paranoica?nu mai, ce sa am cu tine? ce ai scris cand m-ai citat nu are coerenta pentru mine,efectiv nu am inteles nimic Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 nu mai, ce sa am cu tine? ce ai scris cand m-ai citat nu are coerenta pentru mine,efectiv nu am inteles nimic Incercam intr-un mod amuzant sa iti spun ca nici eu nu am inteles nimic din ce ai scris tu (aia cu felinul)Roza (scleroza) e o amica care ma viziteaza din ce in ce mai des. Adica ma sclerozez, 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Incercam intr-un mod amuzant sa iti spun ca nici eu nu am inteles nimic din ce ai scris tu (aia cu felinul)Roza (scleroza) e o amica care ma viziteaza din ce in ce mai des. Adica ma sclerozez,lool mkey.tot ce incercam sa iti transmit ca singura mea feblete e Pisicuts Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 lool mkey.tot ce incercam sa iti transmit ca singura mea feblete e Pisicuts Baaai, ce s-o intamplat cu Day??Viata ta amoroasa e roller coaster 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Baaai, ce s-o intamplat cu Day??Viata ta amoroasa e roller coaster pai m-am gandit sa il las liber.separat sau la pachet cu Diamond.go for it Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 pai m-am gandit sa il las liber.separat sau la pachet cu Diamond.go for it Momentan il iau pe Diamond. Cand ma plictisesc te anunt. 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Momentan il iau pe Diamond. Cand ma plictisesc te anunt. Tu faci cum doresti si alegi tu si el/ei. Doar nu castig barbati la loz in plic sa ii impart aici,dincolo. Aleg si ei si sa le fie de bine Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Tu faci cum doresti si alegi tu si el/ei. Doar nu castig barbati la loz in plic sa ii impart aici,dincolo. Aleg si ei si sa le fie de bine Stii ca glumesc nu?Chiar imi place de el..imi plac astia bagabonti. Daca un barbat ar sta numai cu mine s-ar plictisi si doi la mana m-ar sufoca pe mine.I don`t believe in monogamy. We`re not penguins. 2 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Stii ca glumesc nu?Chiar imi place de el..imi plac astia bagabonti. Daca un barbat ar sta numai cu mine s-ar plictisi si doi la mana m-ar sufoca pe mine.I don`t believe in monogamy. We`re not penguins.tot ce e consensual, by all means Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 tot ce e consensual, by all means Exactly. 1 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Stii ca glumesc nu?Chiar imi place de el..imi plac astia bagabonti. Daca un barbat ar sta numai cu mine s-ar plictisi si doi la mana m-ar sufoca pe mine.I don`t believe in monogamy. We`re not penguins.That's my Alice. Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 That's my Alice. Sincer relatia perfecta pentru mine ar decurge astfel: ne vedem, radem, glumim, mancam ceva, filozofam despre existenta vietii pe pamant, ne futem si dupa aia te duci frumos acasa la tine. Imi oferi afectiune atat cat am nevoie (ce-i mult strica - vezi ca am pomenit ceva de sufocare), esti liber sa faci absolut ce vrei (mai putin sa ma minti)...si...cam atat. 2 Link spre comentariu
lion86 Reputație: 1150 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Sincer relatia perfecta pentru mine ar decurge astfel: ne vedem, radem, glumim, mancam ceva, filozofam despre existenta vietii pe pamant, ne futem si dupa aia te duci frumos acasa la tine. Imi oferi afectiune atat cat am nevoie (ce-i mult strica - vezi ca am pomenit ceva de sufocare), esti liber sa faci absolut ce vrei (mai putin sa ma minti)...si...cam atat.atat!!! Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 atat!!! Stiu. Sunt femeia ideala. Ma rog, nu inca, trebuie sa dau jos burtica 1 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Sincer relatia perfecta pentru mine ar decurge astfel: ne vedem, radem, glumim, mancam ceva, filozofam despre existenta vietii pe pamant, ne futem si dupa aia te duci frumos acasa la tine. Imi oferi afectiune atat cat am nevoie (ce-i mult strica - vezi ca am pomenit ceva de sufocare), esti liber sa faci absolut ce vrei (mai putin sa ma minti)...si...cam atat....mergem frumos acasa la mine,ne mai futem un pic,mai iesim prin oras mai povestim si din nou ne futem )) ...plus party-uri la greu si niste partide de threesome presarate asa,cand mai ramane timp....acum e perfect Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum