lion86 Reputație: 1150 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Nu trebuie sa te superi, tu ai scris asta.asa mare plictiseala ca stai sa cauti ceva de anul trecut, altceva n-ai de facut? 1 Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 mai copii..hai sa numai rascolim atat...ce a zis ala sau aia...cand si cum...abia a inceput anul si deja ne suparam...hai mai bine un cantec vesel sa cantam...sau nu... .............. 2 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 asa mare plictiseala ca stai sa cauti ceva de anul trecut, altceva n-ai de facut? Asta e Razvan.... 1 Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Tot nu ai inteles ca nu am nimic cu tine? Era doar o constatare. De ce trebuie sa te superi?Dai o cafea? Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Tot nu ai inteles ca nu am nimic cu tine? Era doar o constatare. De ce trebuie sa te superi?Dai o cafea? Nu.Stii de ce zic nu? Pentru ca de fiecare data cand te-am invitat eu, ai refuzat.Deci nu. 1 Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Ok. Cand am refuzat? Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Ok. Cand am refuzat? Prima oara pe Chaturbate, dupa ce iesisera si Calameteo si Floreasca. 1 Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Eee. Doar odata. Nu se pune. Si nici nu-mi amintesc. Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Eee. Doar odata. Nu se pune. Si nici nu-mi amintesc. Ok...hai sa vedem cat de serios esti. Suna-ma. 1 Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Eee. Doar odata. Nu se pune. Si nici nu-mi amintesc.razvan ...nu..nu te duce...te vei indragosti...de cafeaua lui alice...te duci pe riscul tau!!!!! Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Daca nu te sun, nu sunt serios? Sau cum? Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 razvan ...nu..nu te duce...te vei indragosti...de cafeaua lui alice...te duci pe riscul tau!!!!! Adevarul e ca fac cafea belea. Tu, Lion si Cosmi pot confirma. 1 Link spre comentariu
lion86 Reputație: 1150 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Eee. Doar odata. Nu se pune. Si nici nu-mi amintesc. Ok...hai sa vedem cat de serios esti. Suna-ma. razvan ...nu..nu te duce...te vei indragosti...de cafeaua lui alice...te duci pe riscul tau!!!!!Rocsana mergem si noi cu ei ... poate ma indragostesc de cafeaua ta Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 razvan ...nu..nu te duce...te vei indragosti...de cafeaua lui alice...te duci pe riscul tau!!!!!Pana acum nimeni nu a declarat aici dependenta fata de cafeaua ei. Dar, daca ma sfatuiesti tu, asa o sa fac. Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Adevarul e ca fac cafea belea. Tu, Lion si Cosmi pot confirma. aprob....afirmativ....si confirm in acelasi timp.... Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Daca nu te sun, nu sunt serios? Sau cum? Pai cum vrei sa ajungi la mine la cafea? Telepatic? Adevarul e ca fac cafea belea. Tu, Lion si Cosmi pot confirma. Puteti*...asta se intampla cand ma trezesc la 8 dimineata 1 Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Rocsana mergem si noi cu ei ... poate ma indragostesc de cafeaua ta eu nu beau cafea..doar la alice....eu beau ness....hi hi...alaturi de un tiramisu...app unde e tiramisul pe care mi l-ai promis? Link spre comentariu
lion86 Reputație: 1150 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 eu nu beau cafea..doar la alice....eu beau ness....hi hi...alaturi de un tiramisu...app unde e tiramisul pe care mi l-ai promis?luni il ai pe tine sau pe masa Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Si dupa cum am prevazut, Razvan s-a dat la fund. 1 Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Doamne fereste. Nu m-am dat la niciun fund. Astept un moment propice pentru savurarea cafelei.Cum initial m-ai refuzat am baut cafeaua zilnica in alta parte. Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 luni il ai pe tine sau pe masa in pat.... Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Doamne fereste. Nu m-am dat la niciun fund. Astept un moment propice pentru savurarea cafelei.Cum initial m-ai refuzat am baut cafeaua zilnica in alta parte. Cum spui tu. Alta data nici ca mai ai vreo sansa. 2 Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Asta e. Daca asta era ultima sansa, o bem doar virtual. Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 we gonna play rough https://www.youtube.com/watch?v=IHS3qJdxefY Am incercat sa te sun but your mailbox is full. Delete some of the shit outta it.Anyway, call me. E urgent si nu se poate discuta aici. 1 Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat Ianuarie 8, 2016 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Fiance cf ??? 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum