rocsana Reputație: 2608 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Fata o fi in(cu) nirvana si voi o tot amintiti aici. Ce oameni rai.offff ...razvanel,,,esti o rautate mica! 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Sa ii spuneti la Alice,ca am sunat-o,si sa nu ma sune inapoi ca ii numaru` de la firma......in plm my girlfriend,ca nu poate omu sa iti auda vocea aia sexy Tu`ti maslinili tale sa-ti fut...pai eu astept telefon pana la 4 dimineata si tu suni la 7 cand dorm???Ghinion, deja am sunat inapoi, ca asta fac cand ma trezesc, imi verific telefonul. Mi-a zis un robot foarte dragut ca e firma out of hours. Fucking hell. 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 nu-i bai...mai ai jumate...stiu ca poti..!!!!!!!!!!asa e cu ...fumeia asta....are personalitate...f f f puternica!stai calm! mda...merci de incurajari. Daca voi prin personalitate intelegeti nevoia basic de somn...fie ca voi.M-am enervat de dimineata. 1 Link spre comentariu
nirvana2016 Reputație: 40 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:NEVERMIND Oras:NEVERMIND Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 As fi vrut eu razvan!!!!!Dar planul s-a schimbat de dimineata si in plm.................., nu pot ajunge la cafeau promisa de Alice!Asadar cu scuzele de rigoare (fata de Alice!) o sa trebuiasca sa aman putin!!!!Intre timp poate aflu ce fel de cafea iti place!!!!! Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 As fi vrut eu razvan!!!!!Dar planul s-a schimbat de dimineata si in plm.................., nu pot ajunge la cafeau promisa de Alice!Asadar cu scuzele de rigoare (fata de Alice!) o sa trebuiasca sa aman putin!!!!Intre timp poate aflu ce fel de cafea iti place!!!!! No worries. Oricum m-am trezit tarziu, lucrez la noul blog, tot felul de chestii mai mult sau mai putin interesante. Frappe. Cu multa gheata, inghetata, vanilie, evident cafea, o tona de sirop de ciocolata si scortisoara. 1 Link spre comentariu
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 No worries. Oricum m-am trezit tarziu, lucrez la noul blog, tot felul de chestii mai mult sau mai putin interesante. Frappe. Cu multa gheata, inghetata, vanilie, evident cafea, o tona de sirop de ciocolata si scortisoara.Dragoste mare pe blog Diamond,pai ce faci tată? Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Dragoste mare pe blog Diamond,pai ce faci tată? Ce face? N-are voie? 1 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Dragoste mare pe blog Diamond,pai ce faci tată?Nu stiu...vad ca Alice vrea sa ajunga in "nirvana" la un frappe neaparat. Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Nu stiu...vad ca Alice vrea sa ajunga in "nirvana" la un frappe neaparat. Daca asta ai inteles tu din ce am scris,,,e clar. 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Mda, nu imi luati in seama postarile de azi. M-am trezit cu fata la cearceaf. Sunt ca Jon Snow. I know nothing. 1 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Uite Alice sa te mai destinzi un pic,ma regasesc perfect in clipu` asta Concluzie,cand faceti "prostii" nu platiti cu, carduri...lasa urme. https://www.youtube.com/watch?v=rC9uDbq6WWE Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Uite Alice sa te mai destinzi un pic,ma regasesc perfect in clipu` asta Concluzie,cand faceti "prostii" nu platiti cu, carduri...lasa urme. https://www.youtube.com/watch?v=rC9uDbq6WWE I am so not part of your world... 1 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 I am so not part of your world......yes you are,only you don't know it yet,so try to get used to it. Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 ...yes you are,only you don't know it yet,so try to get used to it. and what`s the outcome for me? best case scenario..trophy wife? 1 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 and what`s the outcome for me? best case scenario..trophy wife?no,you gonna end up in a plastic bag in the back of my trunck ...relax,it's gonna be fine. Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 no,you gonna end up in a plastic bag in the back of my trunck ...relax,it's gonna be fine.https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/c1/96/a7/c196a7e54713570a5950c623b7361796.jpg 1 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 That's true... Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 That's true... House is never wrong. 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 That's true... Daca tot esti online aici, deduc ca ai putin timp liber. Asa ca fa un pustiu de bine si da-mi un telefon. 1 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Daca tot esti online aici, deduc ca ai putin timp liber. Asa ca fa un pustiu de bine si da-mi un telefon.Tre` sa ajung la telefonu de la firma,numa cu ala pot suna internationally. Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Tre` sa ajung la telefonu de la firma,numa cu ala pot suna internationally. asa...and? 1 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 and,i`m not there Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 and,i`m not there ok then, forget it. Ideea era sa imi estimezi o ora fiindca vreau sa vorbesc ceva important cu tine si sa ne sincronizam. Mailul e mult prea impersonal de data asta. 1 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 ok then, forget it. Ideea era sa imi estimezi o ora fiindca vreau sa vorbesc ceva important cu tine si sa ne sincronizam. Mailul e mult prea impersonal de data asta.Azi nu mai ajung acolo,maine doar... Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Azi nu mai ajung acolo,maine doar... ok. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum