rocsana Reputație: 2608 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 18, 2016 Fata o fi in(cu) nirvana si voi o tot amintiti aici. Ce oameni rai.offff ...razvanel,,,esti o rautate mica! 1
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Ianuarie 18, 2016 Sa ii spuneti la Alice,ca am sunat-o,si sa nu ma sune inapoi ca ii numaru` de la firma......in plm my girlfriend,ca nu poate omu sa iti auda vocea aia sexy Tu`ti maslinili tale sa-ti fut...pai eu astept telefon pana la 4 dimineata si tu suni la 7 cand dorm???Ghinion, deja am sunat inapoi, ca asta fac cand ma trezesc, imi verific telefonul. Mi-a zis un robot foarte dragut ca e firma out of hours. Fucking hell. 1
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Ianuarie 18, 2016 nu-i bai...mai ai jumate...stiu ca poti..!!!!!!!!!!asa e cu ...fumeia asta....are personalitate...f f f puternica!stai calm! mda...merci de incurajari. Daca voi prin personalitate intelegeti nevoia basic de somn...fie ca voi.M-am enervat de dimineata. 1
nirvana2016 Reputație: 40 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:NEVERMIND Oras:NEVERMIND Postat Ianuarie 18, 2016 As fi vrut eu razvan!!!!!Dar planul s-a schimbat de dimineata si in plm.................., nu pot ajunge la cafeau promisa de Alice!Asadar cu scuzele de rigoare (fata de Alice!) o sa trebuiasca sa aman putin!!!!Intre timp poate aflu ce fel de cafea iti place!!!!!
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Ianuarie 18, 2016 As fi vrut eu razvan!!!!!Dar planul s-a schimbat de dimineata si in plm.................., nu pot ajunge la cafeau promisa de Alice!Asadar cu scuzele de rigoare (fata de Alice!) o sa trebuiasca sa aman putin!!!!Intre timp poate aflu ce fel de cafea iti place!!!!! No worries. Oricum m-am trezit tarziu, lucrez la noul blog, tot felul de chestii mai mult sau mai putin interesante. Frappe. Cu multa gheata, inghetata, vanilie, evident cafea, o tona de sirop de ciocolata si scortisoara. 1
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Ianuarie 18, 2016 No worries. Oricum m-am trezit tarziu, lucrez la noul blog, tot felul de chestii mai mult sau mai putin interesante. Frappe. Cu multa gheata, inghetata, vanilie, evident cafea, o tona de sirop de ciocolata si scortisoara.Dragoste mare pe blog Diamond,pai ce faci tată?
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Ianuarie 18, 2016 Dragoste mare pe blog Diamond,pai ce faci tată? Ce face? N-are voie? 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 18, 2016 Dragoste mare pe blog Diamond,pai ce faci tată?Nu stiu...vad ca Alice vrea sa ajunga in "nirvana" la un frappe neaparat.
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Ianuarie 18, 2016 Nu stiu...vad ca Alice vrea sa ajunga in "nirvana" la un frappe neaparat. Daca asta ai inteles tu din ce am scris,,,e clar. 1
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Ianuarie 18, 2016 Mda, nu imi luati in seama postarile de azi. M-am trezit cu fata la cearceaf. Sunt ca Jon Snow. I know nothing. 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 18, 2016 Uite Alice sa te mai destinzi un pic,ma regasesc perfect in clipu` asta Concluzie,cand faceti "prostii" nu platiti cu, carduri...lasa urme. https://www.youtube.com/watch?v=rC9uDbq6WWE
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Ianuarie 18, 2016 Uite Alice sa te mai destinzi un pic,ma regasesc perfect in clipu` asta Concluzie,cand faceti "prostii" nu platiti cu, carduri...lasa urme. https://www.youtube.com/watch?v=rC9uDbq6WWE I am so not part of your world... 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 18, 2016 I am so not part of your world......yes you are,only you don't know it yet,so try to get used to it.
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Ianuarie 18, 2016 ...yes you are,only you don't know it yet,so try to get used to it. and what`s the outcome for me? best case scenario..trophy wife? 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 18, 2016 and what`s the outcome for me? best case scenario..trophy wife?no,you gonna end up in a plastic bag in the back of my trunck ...relax,it's gonna be fine.
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Ianuarie 18, 2016 no,you gonna end up in a plastic bag in the back of my trunck ...relax,it's gonna be fine.https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/c1/96/a7/c196a7e54713570a5950c623b7361796.jpg 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 18, 2016 That's true...
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Ianuarie 18, 2016 That's true... House is never wrong. 1
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Ianuarie 18, 2016 That's true... Daca tot esti online aici, deduc ca ai putin timp liber. Asa ca fa un pustiu de bine si da-mi un telefon. 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 18, 2016 Daca tot esti online aici, deduc ca ai putin timp liber. Asa ca fa un pustiu de bine si da-mi un telefon.Tre` sa ajung la telefonu de la firma,numa cu ala pot suna internationally.
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Ianuarie 18, 2016 Tre` sa ajung la telefonu de la firma,numa cu ala pot suna internationally. asa...and? 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 18, 2016 and,i`m not there
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Ianuarie 18, 2016 and,i`m not there ok then, forget it. Ideea era sa imi estimezi o ora fiindca vreau sa vorbesc ceva important cu tine si sa ne sincronizam. Mailul e mult prea impersonal de data asta. 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 18, 2016 ok then, forget it. Ideea era sa imi estimezi o ora fiindca vreau sa vorbesc ceva important cu tine si sa ne sincronizam. Mailul e mult prea impersonal de data asta.Azi nu mai ajung acolo,maine doar...
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Ianuarie 18, 2016 Azi nu mai ajung acolo,maine doar... ok. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum