lion86 Reputație: 1150 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Mai bine tăceai. În conjugarea verbului sfii, sfiaza există doar la el și la tine probabil. Sfiește e corect.am inteles domn profesor ... predai si educatie sexuala? Arata-mi cum sa dau limbi 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Huoooo cu testosternul mai moale ca ma faceti sa imi imaginez cum va futeti unul pe altul hard si cu nervi....mmmmmm : 2 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Ca tot is nefututa si venise vorba de testosteron, va las cu ceva dragut 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Razvanel mama, m-am tot gandit eu la tine...si esti atat de enervant, mai frate, dar ATAT de enervant, ca aproape te-as fute. Numai din dusmanie.Dar...il iubesc pe Diamond....asa ca pierduram autobuzul ala. Maybe in a next life. 2 Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Intai stai sa vezi daca as sta sa ma futi. Ca eu ma cam sfiez cand te vad. Asta in viata asta. In alta nici macar nu te-as baga in seama.E un lucru bun ca te-am facut sa te gandesti la mine. Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Intai stai sa vezi daca as sta sa ma futi. Ca eu ma cam sfiez cand te vad. Asta in viata asta. In alta nici macar nu te-as baga in seama.E un lucru bun ca te-am facut sa te gandesti la mine. Prima oara glumele nu le gusti, acum nici ironiile.Nasol. 2 Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Văd ca tu nu guști glumele.E chiar așa nasol? 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Văd ca tu nu guști glumele.E chiar așa nasol? Whatever.... 2 Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Cică ne certăm. Noi?Așa mi-a spus cineva. Ei nu știu ca cine se iubește se tachinează. 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Cică ne certăm. Noi?Așa mi-a spus cineva. Ei nu știu ca cine se iubește se tachinează. Indoielnic. Cel putin in cazul meu. Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Mda, e nasol rău se pare. La mine nu-i cazul de indoiala. Link spre comentariu
nirvana2016 Reputație: 40 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:NEVERMIND Oras:NEVERMIND Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Nu iti merge mailul? Link spre comentariu
nirvana2016 Reputație: 40 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:NEVERMIND Oras:NEVERMIND Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 [email protected]? Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 [email protected]?Vrei sa-ti faci programare pe mail ? Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Merge mailul, Programari doar telefonic te rog.Incep programul maine dupa 11 am. Azi am avut ceva de rezolvat. Link spre comentariu
lion86 Reputație: 1150 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 si ai rezolvat? Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 si ai rezolvat? Ce intrebare.Mai frate, nu vreti si CNP-ul meu?Pula mea! Link spre comentariu
lion86 Reputație: 1150 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 il vreau pe Jon Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 il vreau pe Jon tu chiar n-ai ce face la ora asta? decat sa aberezi pe aici? Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 il vreau pe Jon Bine ca nu ai zis ca o vrei pe Alice,ca ma suparam rau... Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Ianuarie 23, 2016 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Ianuarie 23, 2016 Diamond, eu zic să ajungi mai repede ca văd ca e foarte nervoasă/supărată de ceva timp. Cu mine mai treacă meargă dar văd ca a început sa-l repeadă și pe lion, feblețea ei. Să fie LAP de vină? 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 23, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 23, 2016 Diamond, eu zic să ajungi mai repede ca văd ca e foarte nervoasă/supărată de ceva timp. Cu mine mai treacă meargă dar văd ca a început sa-l repeadă și pe lion, feblețea ei. Să fie LAP de vină? Nu e LAP de vina, dar las-o naibii de treaba,,,,,Si Rocsana e febletea mea. Atat. Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Ianuarie 23, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 23, 2016 Nu e LAP de vina, dar las-o naibii de treaba,,,,,Si Rocsana e febletea mea. Atat.alooo....e vb despre mine?....ahhhh....la naiba...in puii mei!nimeni nu mi-a spus asa ceva....azi! Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 23, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 23, 2016 alooo....e vb despre mine?....ahhhh....la naiba...in puii mei!nimeni nu mi-a spus asa ceva....azi! Nu stiai ca esti febletea mea? Faptul ca esti prima persoana pe care o sun dimineata si ultima seara nu ti-a spus nimic in ultimele luni?Bine, nu vreau sa te fut, asta ar fi deja ******uos.In alta ordine de idei, cica nu mai am voie sa beau cafea decat cu tine. Momentan ma conformez. Momentan. 2 Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Ianuarie 23, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 23, 2016 Nu stiai ca esti febletea mea? Faptul ca esti prima persoana pe care o sun dimineata si ultima seara nu ti-a spus nimic in ultimele luni?Bine, nu vreau sa te fut, asta ar fi deja ******uos.In alta ordine de idei, cica nu mai am voie sa beau cafea decat cu tine. Momentan ma conformez. Momentan.******uos???de ce ....suntem surori si eu nu stiu....si nu cred ca exista persoana care sa-ti spuna ce sa faci sau nu!ps....si eu te iubesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum