Sari la conținut

Alice Adore 0723929474

Postări Recomandate

• Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware.

@Razvan si Rocsana: Nu ma supar ca nu am de ce.

O sa imi vad de job-ul meu in continuare, ca si pana acum. Atat. Nu mai stau sa comentez despre ce am scris aseara, cred ca am fost destul de clara si de la obiect.

Urati-mi bafta. Trebuie sa ma duc la Boldescu. M-am trezit cu o galma in gat, pe care efectiv pot sa o ating daca imi bag un deshti in gura. M-am cacat pe mine de frica. Ma mir ca pot sa mai tastez de atata panica.

Link spre comentariu
  • Oras:worldwide

Alice si Diamond nu are sens sa va certati, vorbesc din experienta personala. Lumea aici are mereu impresia ca isi poate da cu parerea despre ceva personal ori sa judece. Alice insanatosire grabnica si ai grija de tine, esti cam bolnavioara in ultima vreme ba cu una, ba cu alta. Poti lua cu incredere propolis e dezinfectant natural

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti

Alice si Diamond nu are sens sa va certati, vorbesc din experienta personala. Lumea aici are mereu impresia ca isi poate da cu parerea despre ceva personal ori sa judece. Alice insanatosire grabnica si ai grija de tine, esti cam bolnavioara in ultima vreme ba cu una, ba cu alta. Poti lua cu incredere propolis e dezinfectant natural

bine punctat...

• Like 2
Link spre comentariu

bine punctat...

se inteleg atunci bine, pot fi cuceritori unul cu celalalt chiar si in public. nu se inteleg, iarasi ok, nu-s primii in viata celuilalt si in mod sigur nu vor fi ultimii. Dar nu e bine sa invite straini in disensiuni

Link spre comentariu

Nu e vb de asta Kendra. E vorba de ce am vorbit cu el in particular (lucruri pe care nu o sa le spun aici, logic) si de faptul ca nu a inteles nimic. Nu am nevoie de un om in viata mea care in loc sa fie supportive sa imi creeze nervi. Si repet, cred ca am fost destul de clara si nu mai vreau sa discut pe tema asta.

Ma duc la doctor in juma de ora sa vad ce si cum. Intr-adevar, in ultimul timp ma simt naspa. Daca nu e una e alta. Incep sa cred ca sistemul meu imunitar nu isi mai face treaba. Nu stiu ce naiba se intampla.

Te pup si multumesc de grija.

• Like 1
Link spre comentariu

Nu e vb de asta Kendra. E vorba de ce am vorbit cu el in particular (lucruri pe care nu o sa le spun aici, logic) si de faptul ca nu a inteles nimic. Nu am nevoie de un om in viata mea care in loc sa fie supportive sa imi creeze nervi. Si repet, cred ca am fost destul de clara si nu mai vreau sa discut pe tema asta.

Ma duc la doctor in juma de ora sa vad ce si cum. Intr-adevar, in ultimul timp ma simt naspa. Daca nu e una e alta. Incep sa cred ca sistemul meu imunitar nu isi mai face treaba. Nu stiu ce naiba se intampla.

Te pup si multumesc de grija.

Eu pt sistemul imunitar fac odata la 2 ani injectii cu o combinatie de vitamine. Iti intareste corpul complet, plus nervi, plus o stare generala de bine. De luni incep cu ele eu insami ca au trecut vreo 2,5 ani de la ultima tura :)

Link spre comentariu

se inteleg atunci bine, pot fi cuceritori unul cu celalalt chiar si in public. nu se inteleg, iarasi ok, nu-s primii in viata celuilalt si in mod sigur nu vor fi ultimii. Dar nu e bine sa invite straini in disensiuni

Nu eu am invitat un strain in discutia asta, ci el, cu obsesia nesanatoasa legata de Nirvana. Geloziile nu isi au locul, mai ales aici, unde pana la urma incerc sa imi promovez singura mea sursa de venit.

Si cu asta am incheiat orice legat de subiectul Diamond.

As aprecia daca si voi o sa faceti la fel.

• Like 1
Link spre comentariu

Nu eu am invitat un strain in discutia asta, ci el, cu obsesia nesanatoasa legata de Nirvana. Geloziile nu isi au locul, mai ales aici, unde pana la urma incerc sa imi promovez singura mea sursa de venit.

Si cu asta am incheiat orice legat de subiectul Diamond.

As aprecia daca si voi o sa faceti la fel.

ok...eu sunt de acord!si oricum nimeni nu te iubeste mai mult decat mine...cu toate ca ma superi ...maxim am zis! :luv

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Eu cu Alice suntem foarte diferiti ,stiam asta dinainte,dar tocmai asta ma atras la ea,ca e altfel,si pot sa zic ca inca ma atrage,chiar am ajuns sa tin la ea.

Cu cat am ajuns sa o descopar mai mult cu atat mi-am dat seama ca e o fata speciala si merita mai mult,pentru ca a trecut prin destule.

...oricum vreau sa stiti ca eu sunt de vina pentru ruptura dintre noi,ea nu are nici o vina,si nu o zic ironic.

Am si eu mult stres pe cap zilele astea,si e greu sa ma concentrez in acest moment pe o relatie pe care o vreau serioasa,si probabil din cauza ca tin mult la ea cumulat cu stresul s-a ajuns la chestii de gelozie.

Imi cer scuze lui Alice pentru "mizeria" creata pe topicul ei,astea erau chestii care isi aveau locul in privat.

Si la restul va doresc tot ce va doriti...se pare ca relatia noastra nu merge,poate si din cauza distantei,e greu de spus.

Link spre comentariu

Eu cu Alice suntem foarte diferiti ,stiam asta dinainte,dar tocmai asta ma atras la ea,ca e altfel,si pot sa zic ca inca ma atrage,chiar am ajuns sa tin la ea.

Cu cat am ajuns sa o descopar mai mult cu atat mi-am dat seama ca e o fata speciala si merita mai mult,pentru ca a trecut prin destule.

...oricum vreau sa stiti ca eu sunt de vina pentru ruptura dintre noi,ea nu are nici o vina,si nu o zic ironic.

Am si eu mult stres pe cap zilele astea,si e greu sa ma concentrez in acest moment pe o relatie pe care o vreau serioasa,si probabil din cauza ca tin mult la ea cumulat cu stresul s-a ajuns la chestii de gelozie.

Imi cer scuze lui Alice pentru "mizeria" creata pe topicul ei,astea erau chestii care isi aveau locul in privat.

Si la restul va doresc tot ce va doriti...se pare ca relatia noastra nu merge,poate si din cauza distantei,e greu de spus.

Diamond nu ma intereseaza, va priveste doar pe voi 2. toate cele bune

Link spre comentariu

Ai simtit tu nevoia sa spui toate astea....AICI.

Link spre comentariu

Din punctul meu de vedere nu cred ca mai avem ce sa ne spunem...pentru mine e case closed,imi pare rau ca nu ai inteles mesajul.

Have a nice day !

Mesajul e irelevant, asta nu inseamna ca nu l-am inteles.

Problema mea e alta. Chiar trebuia sa spui asta pe forum? De ce dracu nu incepi sa dai tot din casa pe aici, tot ce ti-am spus in privat? Am ajuns sa ma astept la orice.

Nu este ok ce faci. Punct.

Link spre comentariu
  • Oras:NEVERMIND
  • Oras:NEVERMIND

Sal'tare!!!

Fara sa vreau am deschis o mica cuite  a Pandorei!

Nu cred ca trebuie sa fii "chimist" (sau de orice alta meserie) sa iti da seama ce gen de muzica asculta Alice!

Nu am avut si nu am nici o intentie de a destrama ceea ce este intre Alice si Diamond! Clar se vede ca au discutat lucruri mult mai serioase in privat si nu are rost (Diamond) sa mai comnteze aici pe forum!!!

Legat de mine...........pot spune ca Alice mi-a atras atentia inca de acum 4-5 ani, de pe vremea cand le mutumea /prietenilor/ pentru cadouri (inclusiv masina!), dar atuul sau principal (in cazul meu) a fost ATITUDINEA!!!!! Niciodata nu s-a sfiit sa recunasca ceea ce este si ceea ce face!!!

Foarte multa lume denigreaza acest tip de femei, dar undeva in sufletul lor, toti ar vrea sa cunoasca o astfel de PERSOANA!!!

Viata este foarteeee complicata si fiecare isi alege drumul sau!

Cred ca toata discutia asta contradictorie a inceput cu simpla invitaie la cafea a lui Alice si dedicatia facuta de mine!!!

Diamond, inca nu am reusit sa ma intalnesc personal cu Alice, dar MISTER, tu stii cu ce se ocupa! Fii mult mai relaxat..............

Alice, am vazut ca ti-ai ales foarte strict persoanele cu care sa  iti bei cafeaua, dar cine stie, poate ma vei primi si pe mine cu frappe -ul favorit!!!

Concluzie.......................... KEEP WALKING..........................

• Like 3
Link spre comentariu

Si iti multumesc pentru cuvinte si mai ales pentru "Come as you are". E una din cele de suflet pentru mine.

PS: te-am rugat sa ma suni dintr-un motiv urgent. Asta ca sa stii.

Link spre comentariu

Am si eu ceva de zis legat de toata drama din ultimele zile.

1. Imi cer scuze tuturor de pe aici ca au trebuit sa asiste la asa ceva. Kendra a avut dreptate, rufele nu se spala in nici un caz aici.

2. Dupa cum a confirmat si Nirvana, nu exista nimic intre noi, decat pare-se din partea lui o anume admiratie si din partea mea amicitie.

3. Diamond, imi cer scuze public (si eu de fel nu imi cer scuze, am ADN-ul defect) ca s-a ajuns aici. Si da, ma aprind repede, nu o spun ca sa ma justific, mi-a picat aiurea ceva care pana la urma era un nimic si nu trebuia sa reactionez asa. Mai multe o sa iti trimit un mail ca raspuns la ce mi-ai scris tu. TINE MINTE: eu nu imi cer scuze! Asta ar trebui sa insemne ceva.

Va pup pe toti.

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...