shiva Reputație: 3141 Postat Ianuarie 25, 2016 Oras:Vest Oras:Vest Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 ce ti mai place si tie Lana Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 25, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Am decretat: dezlegare la off-topic. Fiecare scrie ce vrea, cand vrea si pentru ca vrea. Daca nu ne distram aici, atunci unde? Da` nu ma injurati ca atunci va injur si eu si n-o sa fie fain Luati un cur! 4 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 25, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 ce ti mai place si tie Lana Lana mea, nu Lana voastra Link spre comentariu
shiva Reputație: 3141 Postat Ianuarie 25, 2016 Oras:Vest Oras:Vest Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Place fundu, de unde il ai? Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 25, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Place fundu, de unde il ai? Multumim geneticii Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 25, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Multumim geneticii Daca mai pui poze de genu' sa imi bag pula daca nu...te cer Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 25, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Daca mai pui poze de genu' sa imi bag pula daca nu...te cer Vezi ca zic "da" Raspunde-mi la roman te rog. Like now. NA! 4 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 25, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 God, I love my ass! Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 25, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 God, I love my ass!Daca mai pui una,sa moara Lana daca nu ma duc sa iau inel. 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 25, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Daca mai pui una,sa moara Lana daca nu ma duc sa iau inel. Lana del Rey? Nu, ca scrie cantece pentru noi doi. Astept mailul ala.... 3 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Gata mai convins,ii cumpar cd-u sa am ce asculta pe drum,pana la Ploiesti e ceva. ...vine si mailu' Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Gata mai convins,ii cumpar cd-u sa am ce asculta pe drum,pana la Ploiesti e ceva. ...vine si mailu' Asa boyfriend, vezi ca se poate? 1 Link spre comentariu
shiva Reputație: 3141 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Vest Oras:Vest Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 God, I love my ass! Gene bune indeed Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Asa boyfriend, vezi ca se poate?Cu fundu' ala al tau se pot face multe,am eu cateva idei,una din ele implica "liniute" Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Cu fundu' ala al tau se pot face multe,am eu cateva idei,una din ele implica "liniute" Vreau si eu liniute....eu de unde le trag? De pe curu` tau? 1 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Vreau si eu liniute....eu de unde le trag? De pe curu` tau? Tu n-ai voie prostii din astea,tre sa fi cuminte. Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Tu n-ai voie prostii din astea,tre sa fi cuminte. Noah, zici tu? Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Tu n-ai voie prostii din astea,tre sa fi cuminte. Tu vrei sa ma pocaiesc. Zi drept. Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Da` grija mare, aia nu fac perversiuni...deci nu iti sug cucu, nu mi-o dai pe la backdoor....naspa... Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Tu vrei sa ma pocaiesc. Zi drept.Doamne fereste Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Da` grija mare, aia nu fac perversiuni...deci nu iti sug cucu, nu mi-o dai pe la backdoor....naspa...Fara perversiuni viata e pustiu ))) 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Doamne fereste Lasa boyfriend, ca liniutele mai si slabesc. Numai bune 2 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Daca te tii dupa mine,pierzi noptile,bagi de toate si sex,intr-o luna ajungi uscata Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Fara perversiuni viata e pustiu ))) Perversiuni din astea? 3 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Daca te tii dupa mine,pierzi noptile,bagi de toate si sex,intr-o luna ajungi uscata Noptile le pierd de 14 ani...sexul nu e lipsa...deci...shut it. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum