alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 ti-am mai spus ..nu asa se zice..ci du-te inspre naiba..off...te-am invatat pana te-am prostit! Rocs...ai cuvantul Sunt curioasa daca zice adevarul Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Rocs,daca nu zici adevarul te sparg Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Se pare ca nu. Simplu. Inchid toate formele de comunicare cu lumea exterioara si ...ma culc. Boyfriend...mi se cam face somn. Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Rocs,daca nu zici adevarul te sparg Mai intai ar fi cazul sa ma spargi pe mine. Cam asta ar fi ordinea corecta. Dupa aia o spargi pe alta si din nou pe mine si tot asa. Infipt in mine sa mori, am zis! 1 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Se pare ca nu. Simplu. Inchid toate formele de comunicare cu lumea exterioara si ...ma culc. Boyfriend...mi se cam face somn....si ce propui ? Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Rocs,daca nu zici adevarul te sparg hmmm..adevarul...e...dincolo de noi...!!!!!!hi hi!intotdeauna am vrut sa spun chestia asta!jur! 2 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 ...si ce propui ? Pai nu stiu...ce ai de facut dupa mintea ta asa? Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Pai nu stiu...ce ai de facut dupa mintea ta asa?Sex... Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Se pare ca nu. Simplu. Inchid toate formele de comunicare cu lumea exterioara si ...ma culc. Boyfriend...mi se cam face somn.nu pot sa cred...tu sa dormi la ora asta?e ciudat...ok..o noapte linistita!si nu uita ..sa ma visezi!kiss you!de 2 ori..sa fie cu sot! 1 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 hmmm..adevarul...e...dincolo de noi...!!!!!!hi hi!intotdeauna am vrut sa spun chestia asta!jur! Si cum te simti acum ca ai spus-o ? Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 nu pot sa cred...tu sa dormi la ora asta?e ciudat...ok..o noapte linistita!si nu uita ..sa ma visezi!kiss you!de 2 ori..sa fie cu sot!Vezi ca is gelos asa de fel,mai usor cu dulcegariile. 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Sex... Ok, in cazul asta ...spor! Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Si cum te simti acum ca ai spus-o ? pfff...usurata...happy... Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 pfff...usurata...happy...Ii o senzatie asemanatoare cu orgasmu ? Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Vezi ca is gelos asa de fel,mai usor cu dulcegariile. Azi ne-am pupat in mijlocul strazii...se holba lumea la noi...iar cand iesim in oras intotdeauna ne facem ca suntem lesbi si ne tinem de mana. 2 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Ok, in cazul asta ...spor!...mi-a trecut tot chefu de futut dupa ce ai zis asta Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Azi ne-am pupat in mijlocul strazii...se holba lumea la noi...iar cand iesim in oras intotdeauna ne facem ca suntem lesbi si ne tinem de mana.parca iti era somn...vorbeam si eu cu...printisoru... 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 pfff...usurata...happy... Ii o senzatie asemanatoare cu orgasmu ? Deja ma simt in plus. Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Deja ma simt in plus.la somn cu tine... 2 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Azi ne-am pupat in mijlocul strazii...se holba lumea la noi...iar cand iesim in oras intotdeauna ne facem ca suntem lesbi si ne tinem de mana.Nebunelor ! ...las` sa vedeti ce va fut eu sa va iasa lesbianismu` din cap. Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 parca iti era somn...vorbeam si eu cu...printisoru... Ma scuzi in cazul asta. Va las. Noapte buna. Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Nebunelor ! ...las` sa vedeti ce va fut eu sa va iasa lesbianismu` din cap.zat!!!!! 2 Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 copii..ma retrag si io..m-am distrat..sunteti cu toti super!dar..mai e si maine o zi... 2 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Deja ma simt in plus.Stai ca aveam niste discutii importante cu Rocs aici despre orgasme si alte alea Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Ma scuzi in cazul asta. Va las. Noapte buna.Ma bag sa iti trimit mailuri...nebunatica mica si perversa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum